Бял списък за гр. Пловдив

• 2 811 643
  • 13 612
  •   4
Отговори
# 300
  • Луната
Търся пулмолог
Това е, което намерих, имате ли наблюдения върху някой от докторите?
http://www.pulmonology-plovdiv.info/contacts.html

Ходжев или Торосян от това, което си намерил. Ако е за лечение
Иначе като пулмолог и бивш шеф на клиниката проф. Мандулова - за консутация

# 301
Търся пулмолог
Това е, което намерих, имате ли наблюдения върху някой от докторите?
http://www.pulmonology-plovdiv.info/contacts.html

Д-р Парев ти препоръчвам, ако искаш ще ти дам тел. му. Координати на Проф.Мандулова също имам.Пиши на лични ако решиш.

# 302
Благодаря момичета, свързахме се вече с Мандулова
Благодаря още веднъж

# 303
мандулова вече не е това, което беше...но дано останеш доволна, каспърче,имай все пак едно наум Hug

# 304
Мерси отново, момичета
Ние тръгнахме с тежката артилерия, а то се оказа по-безобидно, слава богу
Ставаше въпрос за моя приятелка
Ако ни потрябва отново, ще попитам пак

# 305
  bouquetД-р Тарева-педиатър
 ІV ДКЦ ул.Гергана,Смирненски

bouquetД-р Махмуд Крема-уши-нос-гърло
 Каспела,до ІV ДКЦ

bouquetД-р Патрикова-АГ
 зад Лайпциг
 работи със ЗК

# 306
Знам,че я има тази тема на много места,но нещо не мога да се вмъкна-забравила съм си потребителското име или паролата.Така че не ми се сърдете,че ще споделя тук. Sad
 Малкото ми момченце-на 3 г.има брадавички по лицето,три пъти го гори с течен азот Д-р Влашева във Кожния в Пловдив,ефектът е временен.А и останаха белези по ръчичките!Отново се повиха и по лицето,и по ръчичките.Помогнете с добро и утвърдено име  Praynig  Praynig  Praynig
 milena_kambareva@abv.bg
 Благодаря Ви предварително.
 П.С.Четох,че Д-рРумяна Янкова е добра от ВМИ,но не мога да се свържа с нея-ако имате координати или други препоръки-ще очаквам идеи,отзиви ......

# 307
На моя приятелка д-р Кунчев и прави секцио и също е въсхитена от него. Нямала е никакви болки и не са и правили нищо за болки след това. Не е бил с очила.

# 308
# 309
mila genia isprati mi tvoi imel        moi e         ibrahim.osman40@yahoo.com

# 310
Моля за помощ, издирвам информация за д-р Патишанов - АГ. Намерих в интернет телефона му, но нищо повече. Излиза ми, че работи в Сана, В Европа и в Брод.... Малко се поумотах, а не съм от Пловдив. Thinking

# 311
  • Пловдив
Момичета, някой да е ходил скоро при др. Мерджанов? Дали не е в отпуска?  newsm78 Питам, ако някой просто е бил скоро, иначе утре ще звъня. Ааа...и друго, на станционарния телефон регистратурата ли ще ми вдигнат, или...? Или най-добре на мобилния?

# 312
Слънчо - обади му се на мобилния, защото, не знам дали знаеш, той вече не е в медицинския център, а в новип комплекс на булевард Южен - една огромна сграда, шарена, блокове, новопостроени...та звънни му най-добре лично.

# 313
За Д-р Мерджанов съм слушала само хубави неща но ми е малко далече Кичука Искам да се запиша на женска консултация при някой но не мога да реша при кого Мислех в Торакс но една позната която е раждала там ме свърза с старшата на Торакс и тя самата старша ми каза че в Торакс работели само некадърници ?!!!? И горещо ми препоръча Д-р Велевски кабинетът му бил в Гранда пък и много по-евтино щяло да ми излезе от надутите цени на Торакс Кажете какво да правя3

# 314
Въпросът е след твоята реклама, какво ще правят старшата сестра в Торакс и д-р Велевски  Joy

Общи условия

Активация на акаунт