Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 737
  • 13 777
  •   7
Отговори
# 3 315
Здравейте.Моля да ми помогнете за добър УНГ.
Без др.Джамбазов, защото в момента е извън България и можем да си запишем час за април.
Без доц. Дойков, защото бяхме при него и диагнозата не съвпада с тази на личната лекарка.
Просто е корено различна, и затова искам да чуя и още едно мнение, на спициалист.
Благодаря ви.
Аз ти препоръчвам д-р Милинич в Каспела
много сме доволни от нея

a д-р Милинич извършва ли операция на сливиците?бихте ли ми препоръчали дорър специалист в тази област

# 3 316
Ние сме доволни от д-р Бойко Димов - УНГ.

# 3 317
Здравейте, някой скоро водил ли е детето си на преглед при детския кардиолог д-р Димитров? Интересува ме как преминава прегледа и къде точно приема пациентите си? Не съм от Пловдив и всяка информация ще ми е полезна. Благодаря предварително!

# 3 318
  • Fort Worth, TX
Приема в медицински център на ул.Г Кондолов и детска клиника ВМИ-четвъртък мисля беше по ЗК.
http://www.mc-kparij.com/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0 … D1%81%D1%82%D0%B8

# 3 319
А къде се намира детската клиника на ВМИ?

# 3 320
  • Fort Worth, TX
В двора на ВМИ.Като влезнеш вътре питаш и ще ти кажат.Можеш да влзенеш от В.Априлов, също така и от Л.Каравелов.

# 3 321
Благодаря

# 3 322
Може ли да ми препоръчате добър кожен лекар, става въпрос за дете на 2 годинки. От известно време ни излизат разни обриви, като сега последните са по крачетата. По мое мнение наподобяват лишеи, но искам да я види специалист.

# 3 323
Привет на всички!!! Търся помоща ви ...Спешно търся МНОГО ДОБЪР ОРТОПЕД - ТРАВМАТОЛОГ или НЕВРОХИРУРГ. Става въпрос за моята баба (68 годишна), която е със синдром на карплния канал. Тя е оперирана 7 пъти за 1 година и пловина и след всяка операция става все по-зле, вече е почти саката след уж "лека и рутинна " операция като тази...Вече повече от година живее в ужасни мъки и болки, изпила е една дозина от всички възможни обезболяващи, но без ефецт. ..По-лошто е,че скоро оперира и другата си ръка и мъките й се удвоиха.След последното изследване на ръката й се установи, че нерите са три пъти по -увредени в сравнение с първата операция...Досега е оперирана от д-р Лазаров - Пазаржик, доц. Атанасов -Пловдив и д-р Янакиев също Пловдив. За последния имам изключително лошо мнение и впечатление (грубиян, нервен тип, изключително коравосърдечен и незаинтересован за състоянието на пациента след деня на изпсването), но ни беше толова прехвалн. Моля ако някой може да ми препоръча добър специалист......Забравих да спомена,че тя е и с диабет, което още повече усложнява ситуацията.

# 3 324
Д-р Димитър Генов е ортопед- травматолог и приема в МЦ отстрани на "Гранд"-а ( входа откъм "Петко Д. Петков", мисля на третия етаж беше кабинета). Оперира в "Каспела". На мен, а и на мои познати е решил доста сериозни проблеми.

# 3 325
Благодаря ти, *Люба*.

# 3 326
Бихте ли ми препоръчали детски невролог? Знам,че д-р Иванов е добър,но при него се чака 2-3 месеца за среща,затова моля за координати на друг.

Л-и-я - д-р Иванов е вече професор. Мноого е добър! Преглежда и на частно в КПариж в мед. ц-р Юник.

# 3 327
Аз с малко странно мислене, но искам да чуя мнението Ви. Имам акне, а съм вече на 30. Пробвах какво ли не - дерматолози, козметици - но всеки си изписва козметики, с които има времен ефект и после всичко отначало. Хормонално всичко ми ОК - гинекологично и ендокринологично.  Искам вече някакво лечение, с което да се търси причина - да се вземе секрет и да ес изследва и тнт, НО КЪДЕ? Мисля си за кожня диспансер, та какво Ви е мнението?

Здравей,аз съм на 27 г. и също има проблем с акнето и пробвах какво ли не.Посетих по препоръка от приятел  д-р Снежана Георгиева която работи в клиника "Lege Artis" в Ст.Загора.Изписа ми антибиотик и още няколко неща за мазане,страшно съм доволна.Преди нея посетих и други
дерматолози-но резултат нямаше.

На една приятелка синът й е тийнеджър с акне, много му помогна доц. Румяна Янкова от ВМИ Пловдив, но тя го излекува в ЧК, и доста парички взема....

# 3 328
  • В къЩи.
...и д-р Янакиев също Пловдив. За последния имам изключително лошо мнение и впечатление (грубиян, нервен тип, изключително коравосърдечен и незаинтересован за състоянието на пациента след деня на изпсването), но ни беше толова прехвалн.

Този същия "лекар" само от снимка на крачетата в глезена ми каза,че сина ми няма да проходи никога,ако не му оперира и двата крака.Това ми беше съобщено на пейката в коридора... Само половин година след това той направи първите си крачки сам.

Griga , благодаря.   bouquet

# 3 329
  • Пловдив
ApiUm_gr
И аз НЕ съм доволна от д-р Янакиев , гледа да ти вземе парите и да те прати в неговия рехабилитационен център , да те източи за пари.
Ходила съм и съм чувала добри отзиви за д-р Белев , работи със здравна каса в 2ра поликлиника на бул. "6ти септември". В Еврохоспитал има ортопед - д-р Шидеров, които има хубава слава, само съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт