Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 910
  • 13 777
  •   3
Отговори
# 3 300
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 15:10 от *Бенджи*

# 3 301
Относно Вела,на нас ни я препоръча д-р Маркова(алерголожката),тъй като били с много добра база и обръщали много внимание,а ние си бяхме в много сериозно положение и едва ли щеше да ни изпрати там,ако наистина не бяха добри.Стигнахме само до регистратурата,тъй като проблемът ни се реши докато пристигнем в клиниката,но все пак ни обясниха условията при които можем да ползваме услугите им,които честно казано са направо чудесни.А освен това имам приятелка с две деца,която ходи само там и е много доволна.И последно само да споделя,че се местят в друга сграда,която е близо до старата им!

# 3 302
Otnosno pediatrite s 2 race preporachvam Kraeva tq e nashiq pediatar mnogo mila i dobra jena v Avrora ( izvinqvam se za latinicata)

# 3 303
Здравейте момичета:)Знаете ли дали Болница"Медлайн" - гр.Пловдив , работи със здравната каса при израждане ?
Благодаря предварително:)

# 3 304
  • гр.Пловдив
 Аз с малко странно мислене, но искам да чуя мнението Ви. Имам акне, а съм вече на 30. Пробвах какво ли не - дерматолози, козметици - но всеки си изписва козметики, с които има времен ефект и после всичко отначало. Хормонално всичко ми ОК - гинекологично и ендокринологично.  Искам вече някакво лечение, с което да се търси причина - да се вземе секрет и да ес изследва и тнт, НО КЪДЕ? Мисля си за кожня диспансер, та какво Ви е мнението?

# 3 305
  • Пловдив
Здравейте момичета:)Знаете ли дали Болница"Медлайн" - гр.Пловдив , работи със здравната каса при израждане ?

В болница Медлайн не знам изобщо да имат родилно отделение. katy_pl  ти май държиш на др. Крумов и проучваш варианти за разждане при него Simple Smile  Не съм се интересувала къде изражда след като не работи вече в никоя от държавните болници, но предполагам, че в Селена изражда срещу заплащане. Най-добре го посети и проучи щом се интересуваш от него.

# 3 306
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Васил Бутев в мед. център" Хипоталамус", много добро отношение.

Благодаря  Hug Има един д-р Бутев, който преглежда в ДКЦ-то на р-т "Стадиона", дали е същия лекар, защото не му знам първото име?
Същия лекар ще е.

В болница Медлайн не знам изобщо да имат родилно отделение. katy_pl  ти май държиш на др. Крумов и проучваш варианти за разждане при него Simple Smile  Не съм се интересувала къде изражда след като не работи вече в никоя от държавните болници, но предполагам, че в Селена изражда срещу заплащане. Най-добре го посети и проучи щом се интересуваш от него.
Медлайн в Акушеро-гинекологичното си отделение няма родилен сектор.Трябва да се ориентирате към друга болница.

# 3 307
Здарвейте, моля някой да ми препоръча добър педиатър, работещ със здравна каса, защото не съм доволна от нашата в момента. И също така, ако някои има мнение и наблюдение върху работата на д-р Розалина Христова и Ренета Тонева от 2-ро ДКЦ, ще съм благодарна да сподели. Предварително благодаря!!!

# 3 308
Здарвейте, моля някой да ми препоръча добър педиатър, работещ със здравна каса, защото не съм доволна от нашата в момента. И също така, ако някои има мнение и наблюдение върху работата на д-р Розалина Христова и Ренета Тонева от 2-ро ДКЦ, ще съм благодарна да сподели. Предварително благодаря!!!
Д-р Розалина Христова е много добра! Единственият проблем е, че има много пациенти и винаги много се чака.

# 3 309
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали детски невролог? Знам,че д-р Иванов е добър,но при него се чака 2-3 месеца за среща,затова моля за координати на друг.

# 3 310
Ние сме доволни от д-р Пискова.  bouquet

# 3 311
  • В къЩи.
Благодаря ти.  Hug
Това ли са координатите й http://www.medicine.bg/lekari/d-r-yordanka-piskova-162 ? А как е като човек? В смисъл освен и да е добър специалист държа и да е човечна,че съм си напатила от "светила",който ме карат да се чувствам виновна за това ,че искам най-доброто  за детето си.

# 3 312
Благодаря ти.  Hug
Това ли са координатите й http://www.medicine.bg/lekari/d-r-yordanka-piskova-162 ? А как е като човек? В смисъл освен и да е добър специалист държа и да е човечна,че съм си напатила от "светила",който ме карат да се чувствам виновна за това ,че искам най-доброто  за детето си.
"Екзотична" Grinning - така мога да я определя. На мен ми хареса, а най-важното е, че има страхотен подход и така успя да омагьоса детето, че не можахме да си го познаем. В положителен смисъл!
Много ни помогна, шегата настрана...

# 3 313
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet

# 3 314
Аз с малко странно мислене, но искам да чуя мнението Ви. Имам акне, а съм вече на 30. Пробвах какво ли не - дерматолози, козметици - но всеки си изписва козметики, с които има времен ефект и после всичко отначало. Хормонално всичко ми ОК - гинекологично и ендокринологично.  Искам вече някакво лечение, с което да се търси причина - да се вземе секрет и да ес изследва и тнт, НО КЪДЕ? Мисля си за кожня диспансер, та какво Ви е мнението?

Здравей,аз съм на 27 г. и също има проблем с акнето и пробвах какво ли не.Посетих по препоръка от приятел  д-р Снежана Георгиева която работи в клиника "Lege Artis" в Ст.Загора.Изписа ми антибиотик и още няколко неща за мазане,страшно съм доволна.Преди нея посетих и други дерматолози-но резултат нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт