Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 760
  • 13 767
  •   3
Отговори
# 3 420
  • Софиянка в Пазарджик :)
препоръчайте добър кожен за косопад

Съветът ми е да потърсиш мнение на едноклинолог. Кумата ми имаше страхотен косопад преди 2 години и проблемът се оказа хормонален.
Съжалявам, че не мога да препоръчам специалист - кожен или ендокринолог.
Подкрепям,първо е добре да се консултирате с ендокринолог.

# 3 421
Моля за актуални координати на д-р Христо Георгиев - ендокринолог /телефон и адрес/, няма го на първа страница.

0888 100 231. Приема в "Селена" всеки четвъртък, но мисля че има и другаде частен прием. С направление се чака поне 1-2 месеца. Но лично можеш да се разбереш къде да отидеш.

Благодаря!  Hug за по-горните постове - за д-р Георгиев казват, че е добър ендокринолог  Peace

Редактирам се, за да добавя адресът на частния кабинет на д-р Христо Георгиев - бул. Христо Ботев 116. В "Селена" приема всеки четвъртък от 15 ч.  Peace

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 10:03 от *vesela*

# 3 422
Здравейте,някой може ли да ми каже дали д-р Виолета Паскалева води консултации на бременни или работи само частно?Благодаря ви предварително.   bouquet

# 3 423
За д-р Паскалева за жалост работи само на частно не води женска консултация и прегледа беше около 20-30 лева ако не се лъжа миналата година поне беше така.

# 3 424
Момичета, сестра ми ще ражда през юли. Тя си е наумила да ражда в Селена и то секцио. Сега я наблюдава един АГ, но той не работи в Селена.
Можете ли да споделите от опит или от опита на други приятелки при кой АГ от там да се запише да я следи и да й направи секциото?

# 3 425
  • Fort Worth, TX
Има си цяла тема за Селена.

# 3 426
Аз раждах със секцио в Селена,бях при Троянчев,но той само изражда там,иначе си работи на частно на центъра.Сестра ти няма да съжалява,ако роди там.

# 3 427
Подкрепям мнението за д-р Троянчев и клиника Селена,аз също раждах при него секцио и съм много доволна. Според мен който и лекар да изберете от клиниката ще останете доволна Simple Smile

# 3 428
За д-р Паскалева за жалост работи само на частно не води женска консултация и прегледа беше около 20-30 лева ако не се лъжа миналата година поне беше така.

Благодаря.

# 3 429
Здравейте, някой да ми препоръча кожен, за преглед с направление? Благодаря предварително.

# 3 430
  • гр.Пловдив
аз пък търся за себе си добър хомеопат - моля препоръчайте ми.

# 3 431
  • Пловдив
аз пък търся за себе си добър хомеопат - моля препоръчайте ми.

Виж и питай в темата за класически хомеопати Peace

# 3 432
моля за добър гастроентеролог в Пловдив.....казаха ми за някаква  д-р Саватинова!

# 3 433
Здравейте Simple Smile
Някой може ли да препоръча общопрактикуващ лекар в ДКЦ 1 или поне в района.   smile3503

# 3 434
Бихте ли ми казали къде мога да си направя изследвания на щитовидната жлеза, може и на частно, като съответно и доктор, който да ги разчете.
Благодаря предварително   bouquet
  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт