Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 788
  • 13 767
  •   4
Отговори
# 3 405
Пак за кожен да питам,но добър в махането на бемки Peace За мен,пораснала е и в момента е зачервена. Искам да я махна.Препоръчаха ми Стоилова(мисля беше) ,в Кършиака.Мнение?

За махане на бенки ходих при хирург-онколог - д-р Балева.

# 3 406
  • Пловдив
Препоръчайте ми физиотерапевт, рехабилитатор. Става въпрос за сколиоза на сина ми (на 8 години).

# 3 407
Пак за кожен да питам,но добър в махането на бемки Peace За мен,пораснала е и в момента е зачервена. Искам да я махна.Препоръчаха ми Стоилова(мисля беше) ,в Кършиака.Мнение?

За махане на бенки ходих при хирург-онколог - д-р Балева.

A тя къде работи? Казаха ми още д-р Лукова,д-р Томов. Но не знам вече към кой да се обърна. Tired

# 3 408
Мамчета, някой знае ли нещо за д-р  Димитър Танев ??? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 13:49 от Nikol_1189

# 3 409
ЗДРАВЕЙТЕ !  НЯКОЙ ЗНАЕ  ЛИ ДОБЬР ПУЛМОЛОГ  В ПЛОВДИВ?И АКО МОЖЕТЕ  ДА МИ ДАДЕТЕ   МНЕНИЕ ЗА Д-Р МАНДУЛОВА   Praynig Praynig

Здравейте, в понеделник посетих Др.Мандулова, понеже имам ужасна сенна хрема.Останах много доволна от самия преглед, обяснява много добре и задаваше доста задълбочени въпроси, за да е сигурна какво точно е. Изписа ми съответните лекарства и ги употребявам вече втори ден и наистина чувствам облекчение.Това ме кара да си мисля, че ми е изписала точното лечение, защото тази алергия ме мъчи миналата пролет изпих куп лекарства без никакъв ефект дори за малко ... преди да отида при нея преди 2 дена беше кошмар.. та мисълта ми е, че засега съм мноооого доволна, дано и за напред да е така! Даде ми и направление за тест за алергия след 20 дена.  Надявам се и на Вас да помогне Simple Smile

Здравейте някой да ми препоръча невролог за болки в кръста?

За съжаление и това ми дойде на главата преди седмици и утре имам час при Др. Гиритлиев, чувала съм добри отзиви за него ще пиша и аз след посещението...

# 3 410
Здравейте, търся детски физиотерапевт(рехабилитатор) в Пловдив.Моля,ако някой знае нещо по въпроса да ми пише на лични.Предварително благодаря.

# 3 411
# 3 412
 Heart Eyes    Благодаря  !  А да  попитам за Доцент Бошева някои ходил ли е при нея ,доволни ли сте?

# 3 413
Тя вече е професор Бошева. 😉
По какъв въпрос ще ходиш при нея?

# 3 414
Може ли някакви кординати на д-р Ангелина Стоянова - Делева - хематолог е. Благодаря!

# 3 415
препоръчайте добър кожен за косопад

# 3 416
Бихте ли ми казали къде мога да си направя изследвания на щитовидната жлеза, може и на частно, като съответно и доктор, който да ги разчете.
Благодаря предварително   bouquet

# 3 417
Моля за актуални координати на д-р Христо Георгиев - ендокринолог /телефон и адрес/, няма го на първа страница.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 15:13 от *vesela*

# 3 418
  • о`майна лунна нощ е
препоръчайте добър кожен за косопад

Съветът ми е да потърсиш мнение на едноклинолог. Кумата ми имаше страхотен косопад преди 2 години и проблемът се оказа хормонален.
Съжалявам, че не мога да препоръчам специалист - кожен или ендокринолог.

# 3 419
  • Пловдив
Моля за актуални координати на д-р Христо Георгиев - ендокринолог /телефон и адрес/, няма го на първа страница.

0888 100 231. Приема в "Селена" всеки четвъртък, но мисля че има и другаде частен прием. С направление се чака поне 1-2 месеца. Но лично можеш да се разбереш къде да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт