Бял списък за гр. Пловдив

• 2 853 877
  • 13 786
  •   2
Отговори
# 3 570
  • Fort Worth, TX
Здравейте! Някакви отзиви за доц. Мошеков? Препоръчаха ни го като детски хирург, защото малката има херния. Преглежда ли с направление и ако не - колко струва прегледа?
Добър хирург е.Не се притеснявай не е сложна операцие.Можеш да го намериш на десетия етаж в хирургиите.Другото, което можеш да направиш е да отидеш пак там на първия етаж имат приемно-консултативен кабинет и лекарите там ще я прегледат и консултират и ще ви кажат евентуално за постъпване какво как.От мен да знаеш който и да направи операцията все ще е добре.Всички са добри лекари.Ако толкова държиш на Доц Мошеков ми пиши и ще ти дам кординатите му.

# 3 571
Здравейте! Някакви отзиви за доц. Мошеков? Препоръчаха ни го като детски хирург, защото малката има херния. Преглежда ли с направление и ако не - колко струва прегледа?
За Мошеков не знам.
Но моето дете имаше херния, оперира го Митковски от Хирургиите.
Много съм доволна.

А моето го оперира д-р Ташев !И аз съм много доволна!

Мисля, че всички лекари там преглеждат с направление! Но все пак попитай на регистратурата!

# 3 572
Ние бяхме без направление, но не помня колко беше прегледа. Операцията е безплатна по принцип, но ние държахме конкретния лекар да го оперира и платихме 100лв за избор на екип.

# 3 573
Ами аз вчера се свързах с доц. Мошеков и той ми каза да отидем утре в хирургиите на 1 етаж, каб. 1, имал свободен прием от 13 до 14 часа. Ще видим какво ще каже.
Благодаря ви много за отговорите! Hug

# 3 574
Малкият ми син имаше пъпна херния, която се откри още като бебче. Оперираха го д-р Ташев и д-р Йончев в детска хирургия на Пещерско шосе, когато беше на 1г. и 3м.ца/през 2006г./.
Много съм доволна от тях. Благодаря им!

# 3 575
И ние си избрахме д-р Ташев да ни оперира ,но не сме дали никакви пари!Заплатих си само тридневният престой в болницата!

# 3 576
А как са условията там?

# 3 577
За условията в Детската Хирургия на Пещерско ли питаш?
Ужасни. Мръсни стаи, надраскани стени, хем бяхме във ВИП стая. Единственото предимство беше, че бяхме сами и имахме самостоятелен санитарен възел.
За 2-та дни престой минаха точно 2-ма лекари . Единият- анестезиолога , в деня преди операцията, другия- лекаря, който оперира, малко след операцията.
Ни мед. сестра, ни санитарка- нищо.

# 3 578
Леле  Shocked Аз като видях как са ремонтирали хирургиите и реших, че и стаите ще са хубави.

# 3 579
Както ти писах и на ЛС, нашата операция беше преди 2 години.
Може сега да е чисто и ново, не знам.

# 3 580
  • Пловдив
Не е. Миналото лято лежахме там с малката. 5 дни. Не знам как не ни отвлякоха хлебарките. За целия етаж имахме право да ползваме само една тоалетна, другата била за незнам си кой. Ако случайно я ползвахме, защото на малката и правеха по 3 клизми на ден и нямаше как да чакаме ако е заето след това често ни се караха. Когато дойдеше храна даваха първо на докторите, после на сестрите, санитарките, след това на наредените да чакат (обикновено малцинствата) и до там. Не че бяхме умрели за тяхната храна, ама нали уж се полага. Баня - забрави. Визитации има - най-вече да те навикат за нещо.
Изобщо ... ужас.

# 3 581
Здравейте!
Моля,помагайте!

Спешно имам нужда от КОЖЕН ЛЕКАР  за малкия,опъпчил се  е целия и не знам при кого да го водя.С личната не ми се занимава,че ми ги разпъва едни ...
моля Praynig

# 3 582
  • Fort Worth, TX
Не е. Миналото лято лежахме там с малката. 5 дни. Не знам как не ни отвлякоха хлебарките. За целия етаж имахме право да ползваме само една тоалетна, другата била за незнам си кой. Ако случайно я ползвахме, защото на малката и правеха по 3 клизми на ден и нямаше как да чакаме ако е заето след това често ни се караха. Когато дойдеше храна даваха първо на докторите, после на сестрите, санитарките, след това на наредените да чакат (обикновено малцинствата) и до там. Не че бяхме умрели за тяхната храна, ама нали уж се полага. Баня - забрави. Визитации има - най-вече да те навикат за нещо.
Изобщо ... ужас.
Аз съм била много по пет и никога, ама никога не са ме овиквали.Шефката им всячески се мъчи да подобри битовите условия, но циганите редовно осират пейзажа.Не сме били протеже на никой и отношението им е било много добро и професионално.Не мога една лоша дума да кажа.Храна не съм вземала никога.Ние бяхме от другата страна в самостоятелните стаи преди голямата операция.

# 3 583
  • Пловдив
mia_bella , доцент Орбецова преглежда в Трансмед.Там можеш да си запишеш час за преглед при нея .Във ВМИ официално не преглежда.

Още един глас за Мошеков от мен.Не искам да си спомням за престоя в Детска хирургия относно мизерията (дано никога повече не ми се налага да лежа)

Препоръчайте ми ортопед- касае се вероятно за смяна на става .Парите в случая нямат значение!

# 3 584

.....
Препоръчайте ми ортопед- касае се вероятно за смяна на става .Парите в случая нямат значение!

Бягай в София или Горна баня, но първо направи консултация дали не може да се размине с артроскопия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт