Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 234
  • 13 773
  •   6
Отговори
# 3 555
me4koni , аз съм доволна от д-р Яхубян. Работи в ДКЦ-то зад х-л Лайпциг и в Поликлиниката в Тракия. Но кординати нямам. Успех!
Спомням си, че веднъж ни преглежда по спишност в МЦ Тримонциум, значи и там работи, може би.

# 3 556
здравейте, може ли някоя мама да ми каже лични впечатления от д-р Румяна Христова-Патрикова, интересува ме следното:
- добър АГ ли е , хубава апаратура ли има, обяснява ли (става въпрос за следене на бременност)
- знам че работи със ЗК, а дава ли болнични без проблеми, имам предвид непрекъснати за по-дълго време (че тия в частните клиники не дават ако не си платиш)
- изражда ли тя и къде?
ще съм благодарна за мнение, че си търся АГ!
И аз гласувам ПРОТИВ. Намери си друг лекар.

# 3 557
здравейте, може ли някоя мама да ми каже лични впечатления от д-р Румяна Христова-Патрикова, интересува ме следното:
- добър АГ ли е , хубава апаратура ли има, обяснява ли (става въпрос за следене на бременност)
- знам че работи със ЗК, а дава ли болнични без проблеми, имам предвид непрекъснати за по-дълго време (че тия в частните клиники не дават ако не си платиш)
- изражда ли тя и къде?
И аз гласувам ПРОТИВ. Намери си друг лекар.
И от мен - ПРОТИВ

# 3 558
  • Пловдив
Защо сте против Патрикова,аг-то newsm78

Тел. на д-р Петров УНГ-032/66-44-53 и 0889/53-07-50 Peace

# 3 559
Имам направление за сина ми за детски ендокринолог.
Препоръчаха ми детски ендокринологичен център Палечка. Има ли някой мнение за тях и при коя лекарка да му запиша час?

# 3 560
  • Сопот
Имам направление за сина ми за детски ендокринолог.
Препоръчаха ми детски ендокринологичен център Палечка. Има ли някой мнение за тях и при коя лекарка да му запиша час?
Аз водих дъщеря си / на 7г./ при доктор Мишева.Много мила и приятна млада лекарка.С талон от личният лекар,но ни прегледа в Каспела.Там ни правиха и изследвания на хормони.Тел. 0888485066

# 3 561
Някой може ли да ми даде актуален телефон на др, Ваня Балева онколог.Този който имам от преди  не е активен, или поне аз не мога да се свържа вече трети ден

# 3 562
- изражда ли тя и къде?

Здравейте, искам да споделя мнение за въпросната Румяна Патрикова.Преди година и половина ми се появи доста сериозен гинекологичен проблем, посетих я, в първия момент ме очарова, че задаваше доста задълбочени въпроси, че има хубава апаратура и т.н., и в следващия момент (след около 3-4 минути) разочарована от това, че бърза като луда и само се отваря и затваря вратата на кабинета й, влизат други жени уж само за рецепта или за получаване на резултати и аз вися като сопол и чакам да се доизкажа ... лечението което ми предписа беше неуспешно, дори положението се влоши.Една моя приятелка също имаше някакъв проблем и се прегледа и лекува заедно с мен и тя не беше доволна, просто е много разсеяна и тъй като работи със здравната каза има страшно много хора и е лудница, съответно не получаваш нужното внимание.. Та това е иначе незнам как е със следенето на бременност.
Успех  Peace

# 3 563
Здравейте , препоръчайте ми ендокринолог , ще съм на частен прием.

Четох най- много да се споменава името на доц. Орбецова , къде бих могла да се запиша за преглед в Св. Георги или центъра в Тракия - Трансмед , сайта им не работи и не мога да намеря актуален телефон. Ще съм благодарна ако някой може да ми даде актуална информация. Благодаря много !

# 3 564
Миа, ето тука е:
КЛИНИКА ПО ЕНДОКРИНОЛОГИЯ
4002, Пловдив, Бул. ''Пещерско шосе'' 66
Тел.: +359 32 602 395
E-mail: unihosp-Pd@evrocom.net
www.unihosp.com

# 3 565
Princessa SS , много благодаря    bouquet

# 3 566
Ето координати на д-р Яхубян - 0899254876, и на кабинета в  ДКЦ-то зад Лайпциг, където работи:032/ 275721. Отличен специалист УНГ!

# 3 567
Здравейте! Някакви отзиви за доц. Мошеков? Препоръчаха ни го като детски хирург, защото малката има херния. Преглежда ли с направление и ако не - колко струва прегледа?

# 3 568
Здравейте! Някакви отзиви за доц. Мошеков? Препоръчаха ни го като детски хирург, защото малката има херния. Преглежда ли с направление и ако не - колко струва прегледа?
За Мошеков не знам.
Но моето дете имаше херния, оперира го Митковски от Хирургиите.
Много съм доволна.

# 3 569
Извинявам се за любопитството, но каква херния имаше мъничето? Как протича операцията, възстановителния период? Как са условията в хирургиите - стаи и т.н.? Може и на лични да ми отговориш. Благодаря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт