Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 493
  • 13 790
  •   2
Отговори
# 3 660
Мнение за д-р Нина Маркова, алерголог в ОБ, някой да има?

# 3 661
  • Пловдив
miraluba би ли споделила къде пуска - Изследване за маркери на варицела.
Проблема ми е следния , дребния в групата имат варицела, аз не съм я карала и доки каза да си пусна Im G да видя дали имам антитела , карала съм една шарка но неясно коя. И днес в Хронолаб ми казаха за да е сигурно изследването се прави цялостно някакво си 53лв. и се чака 16 дни, а аз искам само да видя дали имам антитела, т.е. дали точно нея съм карала.   bouquet
И аз реших да изследвам, защото Тити я хвана в градината.
В Писанец правят тест за нея във вторник и четвъртък, т.е. ако идеш утре още същият ден ще имаш резултат.
Надявам се да е достоверн, на моя близка майка й работи в инфекциозна болница и тя каза че само в София в Институт по вирусология правели изследвания за варицела. В Писанец можеж да изследваш само ImG.

# 3 662
  • до едно тепе
Мнение за д-р Нина Маркова, алерголог в ОБ, някой да има?
Аз съм ходила при нея.Доволна съм,но обикновено има доста хора.Звъниш и записваш час по телефона.Ако е за тестване понеже се плаща,часа който ти дават е по-скоро,но ако е за преглед по каса съм чакала и по 2 седмици за час Peace

# 3 663
  • Точно където трябва
Някой може ли да ми каже Медицински център 1 и Медлайн едно и също ли е? И входа на този МЦ  откъм В. Априлов ли е?

# 3 664
Някой може ли да ми каже Медицински център 1 и Медлайн едно и също ли е? И входа на този МЦ  откъм В. Априлов ли е?
Мисля, че не е едно и също. Медлайн е на ул. Филип Македонски

# 3 665
Мисля, че не е едно и също. Медлайн е на ул. Филип Македонски
Една и съща структура са, в една и съща сграда. Сградата има вход и на бул."В.Априлов" и на ул."Ф.Македонски"

# 3 666
  • Точно където трябва
Благодаря!

# 3 667
Моля за мнение за болница Еврохоспитал и д-р Джурков?  Praynig

# 3 668
Моля за препоръка за добър ревматолог.

# 3 669
Аз съм много доволна от болницата и от специално от Гастроентерологията, с д-р Джурков не съм се виждала, нямам мнение, пациентка съм на д-р Акрабова, от която съм много доволна също.

# 3 670
И аз за гастрото питам, благодаря  Hug

# 3 671
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Юлий Спасов - вътрешни болести и ревматология работи в Тракия ДКЦ 5 и в многопрофилно лечебно заведение в Пловдив мисля,че е Пълмед.
Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести и ревматология - Умбал "Св.Георги" Клиника по ревматология" не знам дали работи на частно някъде.
Д-р Иван Горанов - вътрешни болести и ревматология -

# 3 672
Аз съм много доволна от болницата и от специално от Гастроентерологията, с д-р Джурков не съм се виждала, нямам мнение, пациентка съм на д-р Акрабова, от която съм много доволна също.
Акрабова и на мен много ми помогна преди време,но съм ходила в частния и кабинет не в болницата.

# 3 673
А Акрабова хирург ли е?

# 3 674
Д-р Юлий Спасов - вътрешни болести и ревматология работи в Тракия ДКЦ 5 и в многопрофилно лечебно заведение в Пловдив мисля,че е Пълмед.
Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести и ревматология - Умбал "Св.Георги" Клиника по ревматология" не знам дали работи на частно някъде.
Д-р Иван Горанов - вътрешни болести и ревматология -

От кой от тримата имаш лични впечатления и кой препоръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт