Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 038
  • 13 790
  •   6
Отговори
# 3 675
А Акрабова хирург ли е?
Не, но работи със страхотен коремен хирург, ако се наложи. Пробвала съм и него...  Cry

# 3 676
Лекаря се смени и сега да ви питам за д-р Петлешков, хирург. От Еврохоспитал, но може и другаде да оперира, не знам. Той ще вади жлъчката на майка ми и за това търся мнения.

# 3 677
  • Fort Worth, TX
Кога ще я оперират?Аз питах моята позната, но нямала наблюдения.Дано всичко мине добре.

# 3 678
Кога ще я оперират?Аз питах моята позната, но нямала наблюдения.Дано всичко мине добре.
Благодаря! На 16ти ще я оперират лапароскопски.

# 3 679
  • Пловдив
Доц.Д-р Мария Панчовска - ревматолог, преглежда в МЦ Хипократ работи с ЗК. Май работи и в Военна болница.

# 3 680
  • Карлово/ Пловдив
Моля за препоръка за добър ревматолог.
Д-р Юлий Спасов - вътрешни болести и ревматология работи в Тракия ДКЦ 5 и в многопрофилно лечебно заведение в Пловдив мисля,че е Пълмед.
Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести и ревматология - Умбал "Св.Георги" Клиника по ревматология" не знам дали работи на частно някъде.
Д-р Иван Горанов - вътрешни болести и ревматология -

От кой от тримата имаш лични впечатления и кой препоръчваш?

Познавам работата и на тримата и следователно ще оставя избора на вас.Вие да решите при кого да отидете и на кого да се доверите.Аз се надявам да съм ви бил полезен в последствие с мнението.

# 3 681
mimata14, docsi  благодаря  Hug Hug

# 3 682
Някой има ли отзиви за дентална клиника Амая ?
Дали работят с касата и колко евентуално би ми струвала еднс пломба ако не е по каса ?
Благодаря !

# 3 683
  • Пловдив
Лично аз съм много доволна. Работят с касата и не са ми взимали скъпо. Аз лично ходя при д-р Кацарова, много е мила и внимателна. Обстановката е приятна и успокояваща, имат всички апаратури, но за точни цени не мога да ти кажа с точност, съжалявам. Горещо ги препоръчвам  smile3521

# 3 684
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали детски уролог? Искам да направя консултация за нощно напикаване при 5 г. момче?

# 3 685
Някой има ли отзиви за дентална клиника Амая ?
Дали работят с касата и колко евентуално би ми струвала еднс пломба ако не е по каса ?
Благодаря !
Аз ходя също в "Амая".... мъжа ми и той. Мога да кажа само - големи професионалисти! Изключително много си разбират от работата и предлагат най-модерните нововъведения в стоматологията. Моят мъж е по-проблемен, но има варианти и за него. Обясняват ти възможностите, а ти си избираш. Били сме при д-р Елена Пенчева - невероятна и като лекар и като човек. Сега сме при д-р Загоров - много внимателен, бърз, точен и прецизен в работата.  Абе много съм доволна, че ги намерих! Пломба по касата е 25 лв, а без касата е май 50-60 лв, но не съм много сигурна. Може да питате по телефона за повече яснота.

# 3 686
Момичета, трябва ми добър уролог, но не за бъбреци. ММ има проблем и трябва да му се прави някаква посявка, изследвания и евентуално и за простата.

# 3 687
  • Fort Worth, TX
Баща ми го следи уролог в Окръжна.Завеждащ отделението там е.Доволен е много.Скоро пак ще влиза за контролни изследвания.д-р Шишков е лекаря.

# 3 688
Здравейте, надявам се да не питам вече казани неща... Някой има ли впечатления от д-р Емилиян Станков, стоматолог? Има частна клиника  - "Супердент", в която работят той и съпругата му.

# 3 689
Здравейте, надявам се да не питам вече казани неща... Някой има ли впечатления от д-р Емилиян Станков, стоматолог? Има частна клиника  - "Супердент", в която работят той и съпругата му.
За него гласувам с две ръце. Той е стоматологът на детето и съпруга ми от много години.

Общи условия

Активация на акаунт