Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 341
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 4 095
Цитат
Здравейте,момичета,да ви попитам за отзиви за др.Христо Хатър,гинеколог,преглежда в Окръжна ?

Аз раждах при д-р Хатър юли месец. Бях без избор на екип и се падна той на смяна, когато започна раждането. Мога да кажа само, че е изключително готин човек. Докато бях на системи, по време на раждането и по време на шиенето само се шегуваше и забавляваше целия екип в Родилна зала  Laughing Благодарение на него раждането мина много леко и незабележимо. Освен това много бързо се възстанових от епизиотомията, защото шие добре. И след това като минаваше на визитации се държеше много мило с всички родилки. Това са моите впечатления  Peace

# 4 096
LUCIOLE , благодаря  Hug

# 4 097
  • Карлово/ Пловдив
Ще помисля за добър Кардиолог в Пловдив и ще ти кажа!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 13:59 от docsi

# 4 098
docsi, имаш ли мнение за кардиолозите в Пловдив?
Някакви препоръки?

# 4 099
Ще помисля за добър Кардиолог в Пловдив и ще ти кажа!

Благодаря!

# 4 100
Питах и в пловдивската тема, но май тук е по-добре да попитам.
Препоръчайте ми добър детски ортопед. Дъщеря ми стъпва леко накриво с едното краче и искам да я заведем на преглед. Повечето веднага предписват ортопедични обувки и ми се иска да попаднем на лекар, който е в час с новите тенденции и  не съветват проблемът да се решава само и единствено с операция.

# 4 101
Шушулче, аз съм с 2 ръце за Хазбун. Не знам дали си го чувала, но аз съм много доволна от него. Много обяснява и прибягва го ортопедични гащи, обувки и тем подобни само в краен и наистина належащ случай. Не изписва нещо просто ей така, за да отчете дейност както правят много други.

# 4 102
Хазбун не е ортопед, а травматолог, което мен лично ме спира да ходя при него.

# 4 103
Някои има ли номера на доктор Радослав Симов (лицево-челюстен хирург)?

# 4 104
трябва ми добър ортодонт в пловдив, за второ мнение
също къде мога да заведа сина ми на офталмолог
за ортопед не знам кой е добръ-синът ми е дюстабан ,при трима ортопеди бяхме с три различни мнения, и въпреки ортопедичните обувки нищо не се промени

# 4 105
трябва ми добър ортодонт в пловдив, за второ мнение
също къде мога да заведа сина ми на офталмолог
за ортопед не знам кой е добръ-синът ми е дюстабан ,при трима ортопеди бяхме с три различни мнения, и въпреки ортопедичните обувки нищо не се промени

Клиника Луксор, д-р Шишкова. Peace

# 4 106
happy mama благодаря
дали работят с направления там  newsm78

# 4 107
Да, работят, а тази лекарка работи с деца.
Аз лично съм много доволна от нея.  bouquet

# 4 108
много ти благодаря   bouquet
а за ортодонт някой нещо да сподели

# 4 109
САМО ОРТОПЕДИЧНИ ОБУВКИ НЕ ПОМАГАТ ,ТРЯБВА УПРАЖНЕНИЯ ИМА МНОГО В ИНТЕРНЕТ НО Е ТРУДНО ДА НАКАРАШ ДЕТЕ ДА ГИ ПРАВИ НИЕ БЯХМЕ ПРИ ДОКТОР СТОЯН АРНАУДОВ КОЙТО НИ НАСОЧИ ЗА ПРОЦЕДУРИ В МЕД ЛАЙН НО И ОТ ТЯХ НИЩО,КАЗА СЪЩО ДА СИ ВЗЕМЕМ СТЕЛКИ ОТ МАГАЗИНА НА ХОДИЛЕКО НО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ,КАЗВАТ СЕ Lynco

Общи условия

Активация на акаунт