Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 922
  • 13 407
  •   7
Отговори
# 4 110
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте.Търся добър пулмолог в Пловдив.Насочила съм се към д-р Чорбаджийски,някой има ли отзиви за него?Благодаря предварително

# 4 111
А аз ще помоля за препоръки за ендокринолог  Praynig

# 4 112

Чувала съм от познати хубави неща за др. Йовкова,но не мога да те насоча къде работи. Можеш да провериш с чичко Гугъл

# 4 113
  • София
Жана, д-р Мечкаров! Има кабинет в Асеновград и Пловдив (ул.Арабаконак 2 мисля че беше) в момента не мога да дам телефон, но в нета се намира лесно. Просто е страхотен специалист. Работи с НЗОК

# 4 114
  • в колонките
Жана, д-р Мечкаров! Има кабинет в Асеновград и Пловдив (ул.Арабаконак 2 мисля че беше) в момента не мога да дам телефон, но в нета се намира лесно. Просто е страхотен специалист. Работи с НЗОК

Аз не мога да дам мнение относно кадърността на въпросният Мечкаров, защото не съм ходила при него, но прочетох мнения на други момичета, ето, прочетете тук:  
            http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.615  

# 4 115
Благодаря,момичета !  Hug

# 4 116

Д-р Христо Георгиев. Дава консултации в Селена, но има и частен кабинет, в кабинета работи и със здравната каса.

# 4 117
Благодаря и на теб,буболинка  Hug

# 4 118
Здравейте дами! Първо да ви поздравя за темата - изключително полезна е най-малкото, което може да се каже. Търся добър уролог за град Пловдив. Разгледах по задните страници и намерих някой мнения за Доктор Матеев и Доктор Сарачев, но са отпреди 4-5 години, та се изкуших да постна едно мнение с днешна дата. Търся качествен уролог за град Пловдив Simple Smile Дали на частно или с направление не е от значение. Благодаря ви предварително.

# 4 119
Здравейте,някъде тук беше добавена една жена педиатър близо до парк Бели брези,може ли ако някой се сети да ми каже как се казваше и данни за контакт ми трябват.Просто не помня на коя страница бях чела за нея!

# 4 120
Здравейте дами! Първо да ви поздравя за темата - изключително полезна е най-малкото, което може да се каже. Търся добър уролог за град Пловдив. Разгледах по задните страници и намерих някой мнения за Доктор Матеев и Доктор Сарачев, но са отпреди 4-5 години, та се изкуших да постна едно мнение с днешна дата. Търся качествен уролог за град Пловдив Simple Smile Дали на частно или с направление не е от значение. Благодаря ви предварително.

Аз съм доволна от Д-р Шишков,работи в Окръжна болница и има платен прием в Каспела  Peace Peace

# 4 121
  • Пловдив
много ти благодаря   bouquet
а за ортодонт някой нещо да сподели

Мога да препоръчам моята  - д-р Йозгюр. В Стоматологичния подфорум има цяла тема за Брекети - можеш и там да видиш

Аз търся гастроентеролог  Praynig

# 4 122
  • Карлово/ Пловдив
много ти благодаря   bouquet
а за ортодонт някой нещо да сподели

Мога да препоръчам моята  - д-р Йозгюр. В Стоматологичния подфорум има цяла тема за Брекети - можеш и там да видиш

Аз търся гастроентеролог  Praynig

Д-р Александър Петров - от Гастроентерологията на Умбал "Св.Георги"
За Уролог добри отзиви за Д-р Шишков вече може и да е доцент от Окръжна болница!
Може и за някое друго име да се сетя.

# 4 123
Търся гинеколог, който да е добър при проблеми с яйчниците - кисти, миоми. Имам направление от личната. Благодаря  Hug

# 4 124
Една позната също ми е препоръча-но не намерих никакво инфо за нея
може би отскоро работи
синът ми е малък за брекети-но има кръстосана захапка и ще се наложи някакво лечение

Общи условия

Активация на акаунт