Бял списък за гр. Пловдив

• 2 777 097
  • 13 407
  •   9
Отговори
# 4 125
  • Пловдив
Тя работи и с деца. Аз приключих преди 3 седмици лечение от 1,6 г. при нея  Peace

# 4 126
  • Пловдив
Търся гинеколог, който да е добър при проблеми с яйчниците - кисти, миоми. Имам направление от личната. Благодаря  Hug

От тук разбрах за доктор Сюлейман, отидох при нея за друг вид проблем /раничка на шийката/, впечатленията ми от нея са много добри - внимателна, спокойна, обяснява...ако желаеш да се довериш може да отидеш при нея.

# 4 127
Здравейте дами! Първо да ви поздравя за темата - изключително полезна е най-малкото, което може да се каже. Търся добър уролог за град Пловдив. Разгледах по задните страници и намерих някой мнения за Доктор Матеев и Доктор Сарачев, но са отпреди 4-5 години, та се изкуших да постна едно мнение с днешна дата. Търся качествен уролог за град Пловдив Simple Smile Дали на частно или с направление не е от значение. Благодаря ви предварително.
Доктор Йордан Делчев  Peace
По време на бремеността той ми постави стенд на бъбрека, внимателен и спокоен лекар Simple Smile
Изслушва и обяснява всичко подробно Simple Smile Аз съм много доволна  Simple Smile

За гастроентеролог - аз съм ходила при Саватинова преди много години, доволна съм, свърши си работата  Peace Малко е прибързана и сопната обаче, а това на мен не ми хареса особено.
Мъжът ми ходи при Ганева (и аз бях с него) и мога да кажа само добри неща за тази жена. Супер обстоен преглед, вика го няколко пъти след това, внимателно изслушва пациента след което заедно обсъждат всички възможни варианти.

# 4 128
След дълго търсене открих докторката,д-р Албена Молева,може ли д ами кажете цена на прегледа?

# 4 129
Някой да има координати на проф. Шмилев- къде приема, кои дни, тел за записване на час?

# 4 130
  • Луната
Някой да има координати на проф. Шмилев- къде приема, кои дни, тел за записване на час?

Приема в Денонощна Детска Поликлиника „Пловдимед”. За повече подробности и записване:
http://www.plovdimed.run-bg.com/bg/index.pl

# 4 131
Тя работи и с деца. Аз приключих преди 3 седмици лечение от 1,6 г. при нея  Peace
благодаря ще запиша час   bouquet

# 4 132
д-р Иванова - УНГ - работи в поликлиниката на МВР.Тъй като поликлиниката е специализирана за служители на МВР, при д-р Иванова не може да се отиде с направление. Пациенти, които не са служители на МВР си заплащат за прегледа. Много съм доволна от нея!

д-р Матева - кожен лекар

д-р Мутафчийска - стоматолог

д-р Вълканов - невролог

д-р Каназирска - невролог

# 4 133
След дълго търсене открих докторката,д-р Албена Молева,може ли д ами кажете цена на прегледа?

Последно беше 20.

# 4 134
  • Карлово/ Пловдив
Ще помисля за добър Кардиолог в Пловдив и ще ти кажа!

Благодаря!

Здрасти, след толкова време намирам време да ти отговоря.
По отношение на добри кардиолози - предлагам ти няколко имена.
Проф.Федя Николов - Университетска Болница "Св.Георги" Клиника по Кардиология
Д-р Иван Мануков - Кардиологична клиника на Мбал "Пловдив" Окръжна Болница
Д-р Лицанов - Кардиологична клиника на Мбал "Пловдив" бивша Окръжна Болница
Д-р Филипов и д-р Бутев - ДКЦ 2 Ресторант "Стадиона" Пловдив
Д-р Руслан Касабов - Мбал "Пълмед"
Д-р Боряна Чомпалова Мбал "Пловдив" Бивша Окръжна Болница
Д-р Елена Опинчева - Мбал "ВМА - Пловдив " и Медицински център "Св.Врач"
Д-р Атанасов - Транспортна Болница,ако все още е там.
Доц.Мария Токмакова - Клиника по Кардиология на Умбал "Св.Георги"

Дадох ти доста имена,сигурно има и още хора за които мога да се сетя или да дам мнение.Но мисля,че тези са ти достатъчни.
Ориентирай се към един,а при нужда максимум 2-ма за второ мнение и това е.
Успех в избора на кардиолог и надявам се, че проблема ще се реши скоро.
Поздрави!  bouquet

# 4 135
  • Карлово/ Пловдив
В медицинския институт на МВР - Пловдив,останаха ли специалисти?Защото се говореше,че ще бъде пребазиран?
Между другото,надявам се,че вече сте видели темата за хубавата инициатива в Пловдив - тук из форума е и е озаглавена "Безплатна профилактика на гърда в Пловдив", надявам се, че тази инициатива ще ви е полезна и бих се радвал да се възползвате от нея, който желае разбира се.Нека в нея се включат жени на различни възрасти - всяка жена без значение на възрастта може да се запише,а нека възпитаваме профилактиката и у младите момичета, защото нали знаете, че при по-възрастните тя е възпитана през едни други времена.
Нека всички заедно, рез форума или на живо си помагаме.
Бъдете живи и здрави,вече е есен,но все пак нека има усмивки по лицата ви и по-малко срещи с докторите.Нали знаете какъв бил лафа " По-добре да нямаш приятели доктори и да не стигаш до тях"

Успешен  петък и уикенд който да ви бъде изпълнен с положителни емоции.
  bouquet

# 4 136
Благодаря ти, docsibouquet  bouquet  bouquet

Бъди здрав и ти, все така отзивчив и полезен! Peace
Хубав ден! Hug
Макар и дъждовен! Wink

# 4 137
Аз съм ходила при д-р Атанасов(кардиолога) в Транспортна болница и останах с много
добри впечатления, на мен ми прави ехокардиография и ми обясни подробно. Обаче
сега не мога да намеря къде съм му записала телефона. Изключих за името на една
кардиоложка в Пълмед, и там много внимателно ме прегледаха преди време.

# 4 138
Питах и в пловдивската тема, но май тук е по-добре да попитам.
Препоръчайте ми добър детски ортопед. Дъщеря ми стъпва леко накриво с едното краче и искам да я заведем на преглед. Повечето веднага предписват ортопедични обувки и ми се иска да попаднем на лекар, който е в час с новите тенденции и  не съветват проблемът да се решава само и единствено с операция.
http://www.einet.bg/~alexiev/ Този Др е много добър, не робува на схващания от време оно! Съвременен доктор, който наистина си разбира от работата. Само, че е в София, но си заслужава!

# 4 139
  bouquetЗдравейте,
аз ще помоля за препоръка на детски доктор УНГ в Пловдив. А и също мнения за Д-р Бойко Димов като такъв специалист.  Heart Eyes   

Общи условия

Активация на акаунт