Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 683
  • 13 407
  •   5
Отговори
# 435
ние работим с д-р Апостолов, но на частно. не знам дали работи със здравната каса.

# 436
Д-р Апостолова,работи със ЗК.  Peace

# 437
  • Пловдив
Здравейте момичета,
много се извинявам, че не съм прочела страниците напред.
Моля да ми препоръчате добър педиатър от ДКЦ 2.
Аз записах малката при д-р Карафезиева с идеята просто да има личен лекар, защото не ми се занимаваше с лудницата по поликлиниките, но след всяка консултация оставам все по-очарована от нея.Прави много подробни консултации, обяснява всичко необходимо на майката, с много мило отношение към бебетата.Всеки път ми напомня един куп неща, които обикновено забравям.За късното захранване е.Истината, че още при домашното посещение след раждането ми вдъхна доверие и не съм сбъркала за нито един неин съвет, които съм послушала.

Шайн благодаря ти.
И аз съм скептично настроена към личните лекари, но няма начин трябва да изберем някой.
На сайта на ДКЦ2 е обявен неин телефон 0887-431-233. Актуален ли е?

Кажете ми мога ли да направя уговорка с лекаря по телефона за бъдещо записване на детето при него? Не ми се иска да ходя в поликлиниката и да чакам с куп болни пред кабинета.

# 438
Д-р Апостолова,работи със ЗК.  Peace
само искам да подчертая, че ние работим с мъж - д-р Апостолов! дежури във втора градска, има и частен кабинет, но не знам дали работи по ЗК.

# 439
Миралюба, този тел е Peace.Мисля, че няма проблем да се уговорите по тел., последното място, където трябва да висиш сега е лекарски кабинет.Ако не, става и в стаята за детска консултация.Тя е много далеч от кабинетите на личните и до нея има "по-безопасни кабинети"- ортопедичен и и т.н., така че да се сведе до минимум контакта с болни хора.
По принцип в деня на изписването ви , някой близък носи епикризата на детето и тя идва на домашно посещение.

# 440
  • Пловдив
Шайн чух се с нея.
Живот и здраве ще се видим като му дойде времето.
Благодаря ти!
Бъдете здрави и се пазете  Heart Eyes

# 441
Никъде не срещам името на Ружа Белчева. Моля някой ако има мнение за нея да го сподели Hug

# 442
Изключително сам доволна от доктор Дюкенджиева-педиатър,и двете ми деца са при нея.На разположение дори и нощно време-и на Нова година сме я търси ли и не е отказва ла помощ!!!!!!!!!! newsm51 ...а ние с мъжа ми за всичко питаме-друг лекар да ни отреже newsm61 ГОРЕЩО я препоръчвам newsm10        а за гинеколог доктори МАРКОВА  и АМАЛИЕВ-израЖдат във ВМИ-спасиха дъщеря ми /сега е на 6 месеца newsm44bouquet smile3525 smile3525 Two Hearts

# 443
Моля някой да ми препоръча детски дерматолог в Пловдив и някакви координати съответно.
Благодаря предварително

# 444
 Twisted Evil ПEТРОВА  -КОЖНИЯ ДИСПАНСЕР КИЧУКА

# 445
  • Пловдив
Ако става въпрос за Милена Петрова то тя почина тази година.

# 446
  • Пловдив
Там вече нямат детски дерматолог, по тяхна информация: няма и да имат.

# 447
  • Пловдив
Моля някой да ми препоръча детски дерматолог в Пловдив и някакви координати съответно.
Благодаря предварително

Аз съм водила дъщеря ми при Влашева в Кожния и съм доволна.Мисля обаче , че не е детски дерматолог.

# 448
аз препоръчвам Филип Нухов от кожния.няколко пъти ми се е налагало да го посещавем и съм доволна.и детенце съм си водила пак останах доволна,помогна й.

# 449
ЗДРАВЕЙТЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ АКТУАЛНИ КОРДИНАТИ НА ДОКТОР ЕКАТЕРИНА УЧИКОВА ОТ ВМИ ПЛОВДИВ.

Общи условия

Активация на акаунт