Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 737
  • 13 407
  •   1
Отговори
# 420
може ли някой да ми даде телефона на доктор Екатерина Учикова от ВМИ град Пловдив.

# 421
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър невролог .

# 422
Цитат
Препоръчайте ми рентгенолог - трябва да снимам гръбначен стълб...

Владимирова, ДКЦ "Св. Георги" на Васил Априлов.

# 423
Като стана дума  за добър невролог, на мен ми препоръчаха д-р Маджурова от Неврологично отделение в Професионална клиника. Някакви мнения? Предложи ми терапия с иглолечение.

# 424
За невролог,веднага препоръчвам д-р Милвена Коева,приема в 1-ва градска/на колелото на гарата/,млада,много внимателна и информирана лекарка.Направи ми всички възможни изследвания и ми обясни абсолютно всичко ,което ме интересуваше/въпреки,че проблема ми се оказа за друг специалист в крайна сметка/Знам,че работи и в Окръжна,но къде точно там-не знам.

# 425
Едно ДА за доктор Кръшков-гинеколог,за доцент Пехливанов-гинеколог,за доктор Стаменов-гинеколог,за доктор Георгиев-анестезиолог и не на последно място за доктор Молева-педиатър!

# 426
Искам да включа проф. Милчев от ВМИ- невероятен човек и изключителен професионалист. Родих при него със секцио, възстанових се много бързо, а белега ми е като конец, огромни благодарности още веднъж за него и екипа му   bouquet

# 427
                                                                                                                                                                                 Добър невролог е д-р Мария Матева в поликлиниката в ж.к.Тракия срещу бл.100.Много съм доволна newsm10

# 428
  • Пловдив
                                                                                                                                                                                 Добър невролог е д-р Мария Матева в поликлиниката в ж.к.Тракия срещу бл.100.Много съм доволна newsm10

Благодаря!  bouquet

# 429
  • Пловдив
Здравейте момичета,
много се извинявам, че не съм прочела страниците напред.

Моля да ми препоръчате добър педиатър от ДКЦ 2.

# 430
Мира,аз записах дъщеря ми при др.Тончева.Много ми хареса като отношение към детето.
Препоръча ми я една приятелка,каза че била много доволна от нея.Ако те интересува,пиши да ти дам координати.

# 431
Здравейте момичета,
много се извинявам, че не съм прочела страниците напред.

Моля да ми препоръчате добър педиатър от ДКЦ 2.

Аз записах малката при д-р Карафезиева с идеята просто да има личен лекар, защото не ми се занимаваше с лудницата по поликлиниките, но след всяка консултация оставам все по-очарована от нея.Прави много подробни консултации, обяснява всичко необходимо на майката, с много мило отношение към бебетата.Всеки път ми напомня един куп неща, които обикновено забравям.За късното захранване е.Истината, че още при домашното посещение след раждането ми вдъхна доверие и не съм сбъркала за нито един неин съвет, които съм послушала.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:02 от Шайн

# 432
  • Пловдив
И ние сме при Карафезиева - доволна съм  Mr. Green
Мисля, че е добър диагностик, а и нямаме проблем за това, че се лекуваме с хомеопатия  Peace

# 433
  • Пловдив
Здравейте момичета, а за ДКЦ Кичук Париж? Добър педиатър? Аз съм се насочила към  д- р Апостолова, но все пак искам да чуя и за други мнения. Ще съм благодарна. Ако може и координати.  Hug

# 434
И аз първо се бях насочила към д-р Апостолова.Нямам отзиви за нея,но мога да ти дам координати
032-67 29 74
0887-10 71 75

Общи условия

Активация на акаунт