Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 120
  • 13 407
  •   1
Отговори
# 5 730
  • Euskal Herria
Не знам. Само в частния кабинет съм ходила.

# 5 731
  • Пловдив
Д-р Леви в момента работи в Торакс !

# 5 732
Кой бихте ми препоръчали за детска ехокардиография д-р Чочкова или д-р Христо Димитров? Няма значение дали работи с направления, по- важно е дали е добър специалист. Нямаме проблем става въпрос за профилактика.

# 5 733
Кой бихте ми препоръчали за детска ехокардиография д-р Чочкова или д-р Христо Димитров? Няма значение дали работи с направления, по- важно е дали е добър специалист. Нямаме проблем става въпрос за профилактика.

Нямам наблюдения за д-р Димитров, водила съм голямата ми щерка при д-р Чочкова. Препоръчвам ти я.

# 5 734
  • Пловдив
Моля ви за препоръки за педиатър - в девети месец съм и изборът се оказа много труден. Живеем недалеч от Понеделник пазара, но не намирам мнения за педиатрите в ДКЦ тук. Не държа да работи точно там, но предпочитам все пак да не е чак в Кичука.

# 5 735
Уролог-андролог да препоръчате?  Rolling Eyes

# 5 736
Кабадозов. Също и Ибришимов, но не съм сигурна дали е уролог-андролог или само уролог. Но наистина много се постара при ММ.

# 5 737
# 5 738
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Йордан Делчев - Умбал " Св. Георги" Пловдив и частен кабинет до МОЛ - Пловдив
Д-р Антонов - Умбал " Св. Георги " Пловдив - клиника по урология
Д-р Кадим - също там.

# 5 739
  • Пловдив
доколкото ми е известно в Пловдив няма уролог със специалност андрология Peace

Нямам наблюдения за д-р Димитров, водила съм голямата ми щерка при д-р Чочкова. Препоръчвам ти я.
Чочкова горещо не препоръчвам, измисли несъществуващи проблеми при едното ми дете и ни създаде големи главоболия, това с цел да се проведат последващи прегледи при нея Rolling Eyes

# 5 740
Водих сина ми при д-р Гутман и съм доволна  Peace

# 5 741
При Делчев вече бяхме, просто искам да чуя и второ мнение. Благодаря ви!

между другото някой да има телефон за връзка с проф. Дечев - от няколко дни звъня в кабинета и никой не вдига  Rolling Eyes

# 5 742

Чочкова горещо не препоръчвам, измисли несъществуващи проблеми при едното ми дете и ни създаде големи главоболия, това с цел да се проведат последващи прегледи при нея Rolling Eyes
А, кой е лекарят, който установи, че проблемите не съществуват? Очевидно по-добър от Чочкова... Нека да го имаме в белия списък.

# 5 743
  • Пловдив
Детски пулмолог, освен д-р Шмилев? Че той е със странно работно време.

# 5 744
  • Пловдив
Детски пулмолог, освен д-р Шмилев? Че той е със странно работно време.
др.Пердикацева
http://www.doctorbg.com/active_doctor.php?id=427

Общи условия

Активация на акаунт