Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 602
  • 13 475
  •   2
Отговори
# 6 405
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър ортопед-травматолог,  става въпрос за сколиоза на дете.
На събота пазара поликлиниката има много добър доктор. Забравих името, но като питате на информация ще Ви кажат. Работи само понеделник и вторник следобед.
Сега се сетих - д-р Панчев.

# 6 406
Здравейте! От снощи мъжът ми има много силна и остра болка в тестисите. Бихте ли ми казали към какъв точно лекар трябва да се насочим уролог или андролог и бихте ли препоръчали такъв.
И изобщо в Пловдив има ли андролози?
Благодаря!

# 6 407
Според мен уролог - аз бях с моя мъж при др. Георги Ибришимов препоръчан ми тук от форума. Препоръчвам го с две ръце.

# 6 408
Според мен уролог - аз бях с моя мъж при др. Георги Ибришимов препоръчан ми тук от форума. Препоръчвам го с две ръце.

Благодаря! Ще запиша час при него.

# 6 409
  • Plovdiv
Препоръчвам д-р Сарачев - уролог, работи в Медлайн. За съжаление му изгубих координатите, но може да попитате там

# 6 410
  • близо под тепетата
Здравейте. Виждам, че кометирате ортопедите в ДКЦ 7....дали някой от вас има впечатления за д-р Неделчо Георгиев? Дали мога да се доверя на прегледа при него?
Водих дъщеря си(2г10м) при него, понеже имах съмнения за дозата вит.Д изписана от Хазбун.
Хазбун каза, че има изкривяване на Х, което до 1 година с 4кап/ден вит.Д щяло да се оправи. Друг проблем не откри.
Д-р Георгиев каза, че изкривяването е в нормални граници, но има плоскостъпие 3-та степен...което леко ме шокира, понеже Хазбун заяви, че няма проблем със стъпалата.
Сега съм в търсене на 3ти специалист Rolling Eyes
ЛЛ препоръча д-р Чолаков във FiHealth. Някой ходил ли е при него?

# 6 411
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте! От снощи мъжът ми има много силна и остра болка в тестисите. Бихте ли ми казали към какъв точно лекар трябва да се насочим уролог или андролог и бихте ли препоръчали такъв.
И изобщо в Пловдив има ли андролози?
Благодаря!

Д-р Петър Антонов - Умбал " Св. Георги " клиника по урология и ДКЦ " Св. Георги " Пловдив  - урологичен кабинет.
Д-р Йордан Делчев - Умбал " Св. Георги " клиника по урология и Частен кабинет.
Д-р Иванов - Каспела - Клиника по урология с частен кабинет.

# 6 412
Благодаря на всички! Запазих час за д-р Ибришимов сега ще видим утре как ще мине прегледът.

# 6 413
Делчев преди години го препоръчвах много, но вече НЕ.

Не знам какво му се е случило (ако се е изобщо) но е станал високоменерен, нагъл и изобщо гледа да те претупа много набързо и по живо по здраво. Преди години не беше така!

# 6 414
Здравейте! Някой има ли отзиви от проф. АНГЕЛ БАКЪРДЖИЕВ,  д-р РАДОСЛАВ СИМОВ или проф. ЕМИЛ САРАЧЕВ - лицево-челюстни хирурзи в Медикус Алфа. Става въпрос за заболяване на ТМС. Също работят ли с направления?

# 6 415
Здравейте, препоръчайте добър кардиолог за дете.

# 6 416
Д-р Чочкова

# 6 417
# 6 418
Здравейте! Някой има ли отзиви от проф. АНГЕЛ БАКЪРДЖИЕВ,  д-р РАДОСЛАВ СИМОВ или проф. ЕМИЛ САРАЧЕВ - лицево-челюстни хирурзи в Медикус Алфа. Става въпрос за заболяване на ТМС. Също работят ли с направления?
Медикус алфа е частна клиника, пък и хабилитирани лица никога не работят с касата.

# 6 419
Може ли да ми препоръчате добър дентален хирург за вадене на мъдрец в Пловдив?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт