Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 100
  • 13 405
  •   8
Отговори
# 660
за невролог д-р Караманова имате ли отзиви насочила съм се към нея ? Търся детски невролог амо имате добри отзиви за някой моля да ме насочите ?

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 13:20 от .Маги.

# 661
д-р Пискова е детски невролог. Аз лично бях доволна, още повече, че работеше и със здравната каса и специализира в Германия. Малко е особена  Crazy но всеки лекар с номера си  Peace

# 662
д-р Пискова е детски невролог. Аз лично бях доволна, още повече, че работеше и със здравната каса и специализира в Германия. Малко е особена  Crazy но всеки лекар с номера си  Peace
Благодаря би ли ми дала кординати  Peace

# 663
  • София / Пловдив
....Търся детски невролог амо имате добри отзиви за някой моля да ме насочите ?

Нямаш голям избор на детски невролози в Пловдив  Confused
д-р Йорданка Пискова, доц.Иван Иванов и д-р Пачева /която обаче е с най - малък опит и аз не бих завела детето си при нея/.
От първите двама имам и положителни и отрицателни впечатления, но ако някого трябва да препоръчам ще е по - скоро Пискова, ето неин телефон 0888647697

# 664
доц.Иван Иванов  -много съм му благодарна Peace

# 665
Здравейте,мили момичета!
Моля да ми препоръчате личен лекар-ако имате лични впечатления ще съм благодарна!
Ще ми се да е от I ДКЦ-Понеделник пазара-ама за жалост нямам впечатления за там... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря от сърце!  bouquet  bouquet  bouquet

# 666
  • до Пловдив
Здравейте,мили момичета!
Моля да ми препоръчате личен лекар-ако имате лични впечатления ще съм благодарна!
Ще ми се да е от I ДКЦ-Понеделник пазара-ама за жалост нямам впечатления за там... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

аз съм при д-р Ягодка петрова-генова в дкц 1 и съм много доволна

# 667
Здравейте,мили момичета!

И друг път съм писала за Д-р Данаил Стоянов, практиката му е на Бул.Христо Ботев срещу Макдоналдс на ВСИ.Мога да ти дам координати на лични.

# 668
Здравейте,момичета!
Има ли някоя от вас впечатления от д-р Бостанджиева ендокринолог от ДКЦ СВ.Георги в Пловдив!
Записах си час при нея,защото нямаше никой друг,пък не намирам никаква информация.

# 669
Търся препоръчан личен лекар със специалност педиатрия в района около Градската градина, Руски, Васил Априлов, Поликлиниката на Понеделник пазара.Бебетата ще се следят и на частно, но е добре и личният да с тази специалнот и да помага при нужда.Предварително благодаря.

# 670
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Има ли някоя от вас впечатления от д-р Бостанджиева ендокринолог от ДКЦ СВ.Георги в Пловдив!
Записах си час при нея,защото нямаше никой друг,пък не намирам никаква информация.

Аз съм ходила  при нея, мога да кажа че си разбира от работата, но пак зависи от проблема.

# 671
Става дума за щитовидната жлеза.TSH ми е повишен 5,72.

# 672
Търся препоръчан личен лекар със специалност педиатрия в района около Градската градина, Руски, Васил Априлов, Поликлиниката на Понеделник пазара.Бебетата ще се следят и на частно, но е добре и личният да с тази специалнот и да помага при нужда.Предварително благодаря.

Аз записах малката при д-р Вранчева от поликлиниката на Ресторант Стадиона - засега ми прави добро впечатление, но все пак знаеш, че бебето ми е на 18 дни и не е като да е години да я познавам....  Joy
Основното ми изискване беше да си вдига телефона постоянно, защото съм сърбала попарата на невдигнат телефон, буквално за няколко часа стигнахме до спешното на ВМИ с баткото и то защото ме беше срам да се обадя на друг познат доктор, а нашата не си вдигаше телефона. Сега като знам какви може да са последствията, съм оперирана от срам, и си звъня нагло докато ми вдигнат.
Та имам обещание от докторката, че ще си вдига телефона винаги. Друго което ми беше е да има достатъчно деца, за да е в час с ваксините... И друго не се сещам.
Или ще се похвалим, или ще се оплачем догодина. Но засега ми се виждат ОК нещата.

# 673

Аз записах малката при д-р Вранчева от поликлиниката на Ресторант Стадиона - засега ми прави добро впечатление, но все пак знаеш, че бебето ми е на 18 дни и не е като да е години да я познавам....  Joy
Основното ми изискване беше да си вдига телефона постоянно, защото съм сърбала попарата на невдигнат телефон, буквално за няколко часа стигнахме до спешното на ВМИ с баткото и то защото ме беше срам да се обадя на друг познат доктор, а нашата не си вдигаше телефона. Сега като знам какви може да са последствията, съм оперирана от срам, и си звъня нагло докато ми вдигнат.
Та имам обещание от докторката, че ще си вдига телефона винаги. Друго което ми беше е да има достатъчно деца, за да е в час с ваксините... И друго не се сещам.
Или ще се похвалим, или ще се оплачем догодина. Но засега ми се виждат ОК нещата.
Каспър, сърдечно благодаря  Hug.Може ли телефона и на лични, за да се свържем с нея.

# 674
Моите деца са при д-р Вранчева!
Впечатлена съм от нея!

Общи условия

Активация на акаунт