Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 523
  • 13 825
  •   5
Отговори
# 6 780
Мнения за д-р Мая Читалова ?  Rolling Eyes

# 6 781
Моля да ми препоръчате спешно добър стоматолог.

# 6 782

Д-р Милена Пеева

# 6 783
Мария Димова.

# 6 784
  • Пловдив
Цитат
...добър стоматолог.
Аз съм ходила навремето нееднократно при Мария Гогова, до ВМИ е кабинетът, и съм доволна - разбира се, със сигурност има и много други.

# 6 785
Мнения за д-р Арман Христамян?

# 6 786
  • Пловдив
Може ли някой да каже колко е прегледа без направление при д-р Ямаков?

# 6 787
  • близо под тепетата
Някой ходил ли е скоро при д-р Жанета Матева? От миналата седмица не ми вдига телефона, а искам да си запазя час при нея Sad

# 6 788
Моля за препоръка за добър гинеколог в Пловдив - не за бременност, а за гинекологичен проблем. Искам да направя консултация за второ мнение. Прегледах списъците, и белия и черния, но ми е трудно да се ориентирам, защото повечето мнения са за качествата на специалистите като акушери. Предпочитам частен прием. Благодаря!

# 6 789
Здравейте, моят лекар е д-р Лазороски от клиника Торакс, препоръчвам го с две ръце. Работи и акушерство и гинекология, обръща внимание и най-важното разбира. Надявам се да съм помогнала

# 6 790
Моля за препоръка за добър гинеколог в Пловдив - не за бременност, а за гинекологичен проблем. Искам да направя консултация за второ мнение. Прегледах списъците, и белия и черния, но ми е трудно да се ориентирам, защото повечето мнения са за качествата на специалистите като акушери. Предпочитам частен прием. Благодаря!
Д-р Карагьозов
Скоро излиза в отпуска, но ако успееш да запишеш час ще си доволна.
Не е специалист само при бременните. ✌

# 6 791
Много ви благодаря за препоръките! Аз ще съм в България за кратко през август и незнам и кой ще успея да открия в отпускарския сезон, но ми е належащо, защото тук (Англия) вече два месеца ме моткат и не ми разрешават проблема, а се влошавам.

# 6 792
Има ли в града специалист фетална ехокардиография? И по принцип какъв лекар извършва прегледа - кардиолог ли е или гинеколог? Сложно ми е с пътуването до София.Тъй като ФМ ми ги прави Стратиева ако има и друг дето да пътува и да е консултант в някоя клиника би било чудесно.

# 6 793
Някой да знае добър ДЕРМАТОЛОГ за диагноза на израстък/появила се бучка на горния клепач на окото?

# 6 794
  • Пловдив
Джей, детски кардиолог ги прави. В Пловдив идва веднъж месечно в кабинета на Васил Даскалов лекарка от София.

Общи условия

Активация на акаунт