Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 877
  • 13 407
  •   7
Отговори
# 690
Д-р Тотев работи в ДКЦ-то в Тракия на кабинет, а също и в Селена. Май и на още едно място, но не съм информирана къде. Общо взето работи нон-стоп. Много е добър, води първата ми бременност. Гледаше ме на УЗ всеки път, въпреки че по каса ми се полагаха само 2 или 3 пъти. Всички майки, които чакаха пред кабинета му, казваха същото, нямаше недоволни. Като цяло мога да кажа, че е много добър специалист.
Аз бях останала с впечатление, че не е много разговорлив, имам предвид, че отговаряше изчерпателно на всичките ми въпроси, но не започваше сам, трябваше да го питам. Сега /по думите на снаха ми, на която води и втората бременност/, бил такъв говорилник, че нямало нищо общо с преди. Явно се е ОТРАКАЛ.
Съласна съм с всичко, което казваш. Аз родих преди 2 седмици, той ми следи бременността, но до колкото бях запозната-не изражда и затова раждах във ВМИ. Наистина не говори много, ако не го питаш, но ми даваше добри съвети.

# 691
Момичета, препоръчайте ми кожен лекар, който работи с бебета. Д-р Нухов прочетох, че работи с деца, но с бебета?

# 692
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми кожен лекар, който работи с бебета. Д-р Нухов прочетох, че работи с деца, но с бебета?
Не знам дали има специалност за детска дерматология, но когато моето детенце имаше проблем ми препоръчаха от няколко места  /както лекари, така и тук във форума/ д-р Чапанова. Не е сред най-любезните лекари, които съм срещела, но лечението по отношение на дъщеря ми беше изключително адекватно  Peace
Д-р Тотев работи в ДКЦ-то в Тракия на кабинет, а също и в Селена. Май и на още едно място, но не съм информирана къде. Общо взето работи нон-стоп. Много е добър, води първата ми бременност. Гледаше ме на УЗ всеки път, въпреки че по каса ми се полагаха само 2 или 3 пъти. Всички майки, които чакаха пред кабинета му, казваха същото, нямаше недоволни. Като цяло мога да кажа, че е много добър специалист.
Аз бях останала с впечатление, че не е много разговорлив, имам предвид, че отговаряше изчерпателно на всичките ми въпроси, но не започваше сам, трябваше да го питам. Сега /по думите на снаха ми, на която води и втората бременност/, бил такъв говорилник, че нямало нищо общо с преди. Явно се е ОТРАКАЛ.
Съласна съм с всичко, което казваш. Аз родих преди 2 седмици, той ми следи бременността, но до колкото бях запозната-не изражда и затова раждах във ВМИ. Наистина не говори много, ако не го питаш, но ми даваше добри съвети.
Още един глас за д-р Тотев. Смело мога да кажа, че съм доволна, защото видях колко навреме откри проблем, как реагира  и колко искрено загрижен беше.

# 693
  • Пловдив
Момичета,ще ми кажете ли лекар УНГ,имам направление и незнам къде да ида.Не че се оплаквам от нещо ко знае какво - просто не чувам много добре  Laughing Знам че д-р Асенов е добър лекар (познавам го),но той е хирург и не ми се иска да го занимавам с такова дребно нещо.Благодаря ви предварително! Hug

# 694
  • гр.Пловдив
Момичета,ще ми кажете ли лекар УНГ,имам направление и незнам къде да ида.Не че се оплаквам от нещо ко знае какво - просто не чувам много добре  Laughing Знам че д-р Асенов е добър лекар (познавам го),но той е хирург и не ми се иска да го занимавам с такова дребно нещо.Благодаря ви предварително! Hug

др Милинич, работи в Хипократ, на бул. България, с/у Яворов, преди няма и месец я посещавах. Останах доволна

# 695

Д-р Марков МЦ Св Козма и Дамян

# 696

др Милинич, работи в Хипократ, на бул. България, с/у Яворов, преди няма и месец я посещавах. Останах доволна

Д-р Милинич - и семейството и приятелите ми ходим при нея при проблем от години  Peace

# 697
  • Пловдив
 Здравейте . Моля препоръчайте добър уролиг- хирург .
 Баща ми е със запушен семенен канал и са му казали ,че е за операция  Cry

# 698
Чувала съм добри отзиви за д-р Кадим от урологията на ВМИ на Пещерско шосе. Мисля, че мога да му намеря GSM-а. Ако се интересуваш-пиши на лични Simple Smile

# 699
д-р Пазарджиклиев УМБАЛ Св. Георги

# 700
Д-р Валерий Дойчев, "Медлайн клиник".

# 701
  • Пловдив

Този доктор го прегледа , но не знаех дали е добър хирург . Искаше ми се да чуя и вас . Peace

# 702

Този доктор го прегледа , но не знаех дали е добър хирург . Искаше ми се да чуя и вас . Peace
100% гаранция няма да получиш от никого, но аз мога да споделя, че сме много доволни от Д-р Дойчев за всичко, за което се е налагало да разчитаме на него.

# 703
  • Пловдив
Честит празник!    bouquet   bouquet   bouquet
Днес бях при д-р Тотев- доколкото мога да кажа от едно посещение- наистина обръща внимание на всичко, и за тези които мислят, че не обяснява и не говори много- на сте били при предишната ми Бургаска лекарка! Но това е тема за един друг списък в друг град  Simple Smile 
Хубав снежен ден на всички!  Hug

# 704
  • Пловдив
Емстерс  bouquet
 Благодаря  за подкрепата .

Общи условия

Активация на акаунт