Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 775
  • 13 767
  •   3
Отговори
# 7 770
Привет, дами. Може ли да дадете мнение за д-р Русинка Иванова - зъболекар? Препоръчаха ми я, защото искам да си сменя зъболекаря и събирам мнения. Също бих се радвала и на препоръки.

# 7 771
Много е добра и работи внимателно, но графикът е натоварен и по-рано от седмица предварително рядко успявам да запиша час.

# 7 772
Здравейте,моля за координати за добър пулмолог в Пловдив Praynig
СПЕШНО Е!!!!
Благодаря предварително!  bouquet

Д-р Батакчиев - 0877373722

# 7 773
  • Пловдив
Знам, че е писано многократно, но...ако може препоръка за добър кардиолог или в Пълмед или в Каспела.
Благодаря!

# 7 774
От няколко месеца ме боли гърло. Ще ми дадат направление за уши-нос-гърло. Къде ще ми препоръчате да отида  newsm78

# 7 775
Знам, че е писано многократно, но...ако може препоръка за добър кардиолог или в Пълмед или в Каспела.
Благодаря!

За Хаджихристев съм чувала добри отзиви, Пълмед, но не съм ходила.
По принцип в Пловдив няма елекро-физиолози, ако е за мъжа ти.

# 7 776
Здравейте,и аз искам съвет за добър кардиолог,занимаващ се с хронична сърдечна недостатъчност.Дядо ми се влоши последните месеци,не може да диша,мъчи се.Последните 2 пъти лежи в Медлайн,но го изписват по документи подобрен,а той седнал едвам диша.Моля да ме насочите към лекар и в коя болница да отидем.

# 7 777
От няколко месеца ме боли гърло. Ще ми дадат направление за уши-нос-гърло. Къде ще ми препоръчате да отида  newsm78
Аз съм ходила няколко пъти при д-р Елмония Арнаудова заради синузит и съм много доволна. Кабинетът й е на бул. Васил Априлов,има сайт с точен адрес и телефон.
Ако не се открие проблем с гърлото,непременно прегледайте обстойно зъбите си - майка ми лекува гърлобол цяла година,накрая се оказа зъб с дълбок пулпит,който зъболекарят е пропуснал при първия преглед.

# 7 778
Аз съм ходила няколко пъти при д-р Елмония Арнаудова заради синузит и съм много доволна. Кабинетът й е на бул. Васил Априлов,има сайт с точен адрес и телефон.
Ако не се открие проблем с гърлото,непременно прегледайте обстойно зъбите си - майка ми лекува гърлобол цяла година,накрая се оказа зъб с дълбок пулпит,който зъболекарят е пропуснал при първия преглед.
Благодаря!  Сега ще погледна координати и от утре започвам обикаляне.

# 7 779
И аз един глас за д-р Арнаудова Simple Smile
И за дребните, и за мен...

# 7 780
аз бих препоръчала др.Петров - УНГ - изключително жнимателен и доказал се специалист, били сме и при др.Елмония Арнаудова, тя препоръча допулнителен преглед при др.Петров.

# 7 781
  • Пловдив
Здравейте.Казаха ми, че в Уромедикс има добри специалисти.Някой има ли информация за доктори извършващи прегледи с направление ?

# 7 782
Здравейте, бях на преглед при доктор Николай Узунов, много съм доволна, разяснява, обяснява и ти дава възможност да избереш лечение /страдам от камък в бъбрека /. Но по принцип всичките лекари в Уромедикс са специалисти.

# 7 783
Само Каспела, никакво уромед.Татко за малко да го изтървем.

# 7 784
Изобщо не мисля, че са редни и полезни някому подобни коментари.
Мой познат пък направо го "изтърваха" в Каспела. Здрав, 30 годишен мъж, влязъл за планова операция на жлъчка.
Ако имате да препоръчате конкретен специалист, е друго.

Общи условия

Активация на акаунт