Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 488
  • 13 767
  •   3
Отговори
# 7 755
Здравейте, Аз търся педиатър в Тракия, за записване на новородено, че се оказа, че нашата лична лекарка не записвала новородени..някой да има отзиви за лекарите др Каменичкова, Др Дипчиков и др Трифонова в Димед?
Ще съм благодарна и на други предложения!

# 7 756
Здравейте! Предстои ми профилактичен преглед на гърди, досега съм ходила при д-р Косев в ДКЦ 2. Колебая се дали отново там, или в Пълмед? Незнам в Пълмед как стои въпросът с часовете, чака ли се толкова много? Някой ако е ходил там, ще се радвам да сподели отзиви! Благодаря предварително!

# 7 757
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ми профилактичен преглед на гърди, досега съм ходила при д-р Косев в ДКЦ 2. Колебая се дали отново там, или в Пълмед? Незнам в Пълмед как стои въпросът с часовете, чака ли се толкова много? Някой ако е ходил там, ще се радвам да сподели отзиви! Благодаря предварително!

Аз ходих преди година в Пълмед. Бях с час, но въпреки това имаше около 7-8 жени преди мен. Бях само за ехограф и палпация, а повечето бяха за мамограф, така че чакането беше не повече от 15-20 минути.

# 7 758
  • Близко съм
Добър ден, мили дами трябва ми добър дерматолог става въпрос за млад човек 30г. И доста ситни и новопоявяващи се брадавици предимно по шия, деколте, врат но има ш по корема вече и по предмишниците. Благодаря ви.

# 7 759
Здравейте, Аз търся педиатър в Тракия, за записване на новородено, че се оказа, че нашата лична лекарка не записвала новородени..някой да има отзиви за лекарите др Каменичкова, Др Дипчиков и др Трифонова в Димед?
Дипчиков е млад лекар, но много внимателен и  работи с голямо желание. Трифонова, май още е в майчинство, но също е много внимателна и работи много добре с деца. Ние сме пациенти на майка им, но напоследък се прехвърлихме при тях. И не се чака много пред техния кабинет.....за разлика от повечето други лекари в Димед.

# 7 760
Дипчиков е млад лекар, но много внимателен и  работи с голямо желание. Трифонова, май още е в майчинство, но също е много внимателна и работи много добре с деца. Ние сме пациенти на майка им, но напоследък се прехвърлихме при тях. И не се чака много пред техния кабинет.....за разлика от повечето други лекари в Димед.
Благодаря за отговора, само да питам още нещо..чрез  супердок ли се запазват часовете? Когато има нужда предполагам, че насочват към специалист без проблем?

# 7 761
Ами, да си призная аз си ходя без да си запазвам час...Може би ще започна, ако станат по- големи опашките. Откакто съм пациент, не са ми отказвали направление и  консултация със специалист.

# 7 762
къде е най - доброто място за правене на аборт? трябват ли предварителни изследвания?

# 7 763
При 2 неуспешни бремености ми правиха кюртаж в Хирургийте на Пещерско.Приемат на единия ден,на другия извършиха манипулацията.
 Приятелка  ходи за аборт по желание в Селена и още същия ден я пуснаха.

# 7 764
Преди няколко години имах прокъряване при бременност,не можаха да задържат зародиша,започна обилен кръвоизлив.ТОгава ми препоръчаха проф.Пехливанов в Селена,беше 16 часа ,приеха ме,сложиха упойка за кюретажа,като с есъбудих ме пуснаха да се прибирам.Другаде незнам как е.

# 7 765
  • Близко съм
Моля спешно ми препоръчайте добър гастроетеролог  и дерматолог .

# 7 766
  • Пловдив
Здравейте.Три млечни зъба на детето се клатят много.При кой зъболекар мога да го заведа за да ги извади ?

# 7 767
Аз бих завела детето да му ги извадят само ако зад тях или пред тях са поникнали вече постоянните зъби и няма място за новите. Иначе няма смисъл. Всеки зъболекар би ги извадил, но ще мине прекалено много време до поникване на постоянните и може да се размести редицата. Аз съм водила малката при д-р Куцалова в Изидент и при д-р Дюлгерова.

# 7 768
Здравейте мами,
дъщеричката ми (3г. 3м) е със спинатори. Посещаваме д-р Димов от Димед. Днес бяхме на преглед (за 2 път при него) и ни изписа ортопедични обувки. Насочи ни към д-р Неделчо Георгиев от VII ДКЦ Пловдив (при събота пазар).
Някой да е ходил при този ортопед? Бих искала малко информация за него.
И като цяко как стои въпросът с тези ортопедични обувки?
Благодаря Ви предварително за информацията!

# 7 769
Единственото място, за което съм чувала само добри отзиви и се знае, че се правят истински ортопедични обувки, е блок 15 в Тракия. Възрастният човек, който ги прави, поставя крака в пяна и прави отпечатък. По него изработва обувката. Навсякъде другаде е само отчитане на дейност.
Неприятно е ходенето до Социалното на Руски /срещу ЧУ Дружба/, за да се сдобиете с фактурата, с която се заплащат обувките.

Общи условия

Активация на акаунт