Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 952
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 7 740
  • Карлово/ Пловдив
Млади жени за гърда - Палпация + Ехограф
Жени между 35-40 се препоръчва да направят  в тази възраст базова мамография , която е за сравнение при последващи прегледи. Но задължително преди мамографията или след нея минават и Палпация .

След 40-50 години през 2 години средно мамография + Палпация.

# 7 741
  • Пловдив
Здравейте!Нуждая се от съвет за кожен лекар....става въпрос за двегодишно дете и пиогенен гранулом.Благодаря ви
Здравей! Бих ти препоръчала страхотен за мен кожен лекар - д-р Тодор Желязков. Може да се запази час при него през сайта superdoc. Има си сайт, в него можеш да погледнеш телефон и контакти. Работи всеки ден след 2. Посещавам го от 2 години, затова ти го препоръчвам Simple Smile
Благодаря за препоръката, тъкмо гледах за кожен. Но това, че го посещавате от две години ми звучи малко притеснително, ако е за един и същи проблем.

# 7 742
Здравейте! Моля,препоръчайте ми добър хирург в Пловдив.Вече съм оперирана веднъж от херния (лапароскопски) и отново ми се появи. Всяко мнение ще ми е от полза! Благодаря!

# 7 743
  • Пловдив
Жени между 35-40 се препоръчва да направят  в тази възраст базова мамография , която е за сравнение при последващи прегледи. Но задължително преди мамографията или след нея минават и Палпация .

Докси, допускам, че това се отнася за профилактика.
При мен имаше уплътнение в гърдата и увеличени лимфни възли, т.е. само ехо не беше достатъчно.

# 7 744
Благодаря за препоръката, тъкмо гледах за кожен. Но това, че го посещавате от две години ми звучи малко притеснително, ако е за един и същи проблем.
Проблемът ми беше (вече в минало време) такъв, че не ставаше за 1 месец излекуването...Споменала съм, че става въпрос за бактериална вагиноза (нарушена микрофлора), а това изисква комплексен подход и време. Каквото е зависело от него, го е направил, останалото беше на моя отговорност Simple Smile

# 7 745
Здравейте! Трябва ми детски офталмолог за дете на 2.5г. Confused

# 7 746
Когато аз питах тук, първо ми бе препоръчана някаква лекарка в Луксор, дори не запомних името й обаче. Отидохме, детето се разплака, тя само се въртеше около него и повтаряше, че нищо не може да види, но това не й попречи да изреди поне три диагнози Grinning накрая си взехме направлението и записахме час при д-р Лесинска, пак по препоръки от темата. Е, тя успя да предразположи дъщеря ми(на 1г. тогава) и да проведе целия преглед без проблем. Чакалнята й също е приятна за децата Simple Smile
а между другото, въпросната лекарка в Луксор ми каза, че нямали апаратура за толкова малки деца...

# 7 747
Да разбирам, че тя има нужната апаратура, така ли? А къде работи, може ли някакви координати?

# 7 748
Това е от първа страница:
д-р Матушка Лесинска /детски офталмолог/
бул. 6-ти септември 77
тел. 088/8442292

Предполагам има, не ми е в компетенцията да коментирам апаратура, просто тогава в Луксор ми прозвучаха трагикомично.

# 7 749
  • до едно тепе
От Лесинска и аз съм доволна. Водя сина си от 1г10м при нея. Тогава ходихме заради рецидивиращ конюктивит. Отношението и лечението беше много адекватно. Сега също и е пациент заради късогледство. Записвам час на тел. 032 207257. Това е в оптиката на булеварда.
Прегледите са в кабинета и отзад в уличката. Звъня между 10.30 и 20ч. На мобилния само по спешност сме звъняли.

# 7 750
Моя грешка, и аз бях записала час на стационарния.

# 7 751
Здравейте! Трябва ми детски офталмолог за дете на 2.5г. Confused
Д-р Минева, кабинетът е в "Селена". В "Луксор" към момента са добре откъм апаратура, но по отношение на специалистите не чак толкова. Лично мнение.

# 7 752
Може ли препоръка за детски хирург/уролог?

# 7 753
  • Карлово/ Пловдив
Може ли препоръка за детски хирург/уролог?

Д-р Бисер Иванов - детски хирург

Докси, допускам, че това се отнася за профилактика.
При мен имаше уплътнение в гърдата и увеличени лимфни възли, т.е. само ехо не беше достатъчно.

Точно така - това важи за профилактика.

# 7 754
Мнение за доктор Нухов-дерматолог?

Общи условия

Активация на акаунт