Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 966
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 7 725
И аз знам, че мамографията не се прави, ако се планира раждане/кърмене. Аз съм се преглеждала при лекар на име Румен Христов-хирург, онколог, мамолог, но в Хасково. Ако става въпрос за същия лекар(а едва ли е чак такова съвпадение на имена), бих го препоръчала горещо. Изключително внимателен, любезен и съвестен.

# 7 726
  • Точно където трябва
Благодаря ви. Значи там ще ходя пък при който се падна.

# 7 727
И аз знам, че мамографията не се прави, ако се планира раждане/кърмене. Аз съм се преглеждала при лекар на име Румен Христов-хирург, онколог, мамолог, но в Хасково. Ако става въпрос за същия лекар(а едва ли е чак такова съвпадение на имена), бих го препоръчала горещо. Изключително внимателен, любезен и съвестен.
Сигурно е същият. Има негова снимка в сайта на ДКЦ 2, ако ти е любопитно дали е той. И аз съм с отлични впечатления от него.

# 7 728
Относно преглед при мамолог искам да препоръчам д-р Румен Тулев. Онколог е.
Зимата ми се наложи да посетя такъв специалист, естествено най-споменаваните имена са Косев и Христов от 2ро ДКЦ, но прочетох и чух много смесени мнения най-вече за Косев...Все пак, опитах да си запазя час - през регистратурата., Неуспешно, след 4 позвънявания в рамките на 2 часа, никой не ми вдигна телефона и реших, че явно не е моето място това...
Споделих случайно с приятелка тогава - и веднага ми даде телефон на този лекар, оказа се, че  има и малък сайт:
тук
Обадих се сутринта, човекът беше в операция и ми върна обаждане при първа възможност. Запазих час - в кабинета му за същия ден, който се намира близо до бул.Свобода. Отдели ми много време, проблемът ми беше много странен, а той много старателно огледа всичко, палпация и ехограф, за да се увери, а и да увери мен, че проблем няма. Прегледът е 50лв.
Очарована съм от спокойствието и отношението му. Препоръчвам на всеки, който се колебае, и има възможност да заплати преглед, да се обърне към него.

# 7 729
Здравейте!Нуждая се от съвет за кожен лекар....става въпрос за двегодишно дете и пиогенен гранулом.Благодаря ви

# 7 730
Сигурно е същият. Има негова снимка в сайта на ДКЦ 2, ако ти е любопитно дали е той. И аз съм с отлични впечатления от него.

Погледнах, но не говорим за един и същ лекар. А и са с различни специалности.

# 7 731
Здравейте!Нуждая се от съвет за кожен лекар....става въпрос за двегодишно дете и пиогенен гранулом.Благодаря ви
Здравей! Бих ти препоръчала страхотен за мен кожен лекар - д-р Тодор Желязков. Може да се запази час при него през сайта superdoc. Има си сайт, в него можеш да погледнеш телефон и контакти. Работи всеки ден след 2. Посещавам го от 2 години, затова ти го препоръчвам Simple Smile

# 7 732
  • Euskal Herria
И аз търсех информация за кожен лекар.
Има ли конкретна сфера, в която е специализирал д-р Желязков, когото препоръчвате, или може за всякакви дерматологични проблеми да се посети?

# 7 733
Здравейте! Моля да ми препоръчате добър УНГ специалист. Става въпрос за киста в десния максиларен синус на 15 годишно момиче. За проф. Джамбазов получих много добри отзиви, но след като се обадих за час разбрах, че се чака много, вероятно след септември месец ще е възможен преглед. Тук във форума прочетох добри мнения за д-р Бойко Димов и д-р Крема. Ако някой има впечатления, моля да сподели. Приемам всякакви насоки, понеже сме от малък град без никакви специалисти. Благодаря предварително!

# 7 734
  • Точно където трябва
д-р Крема е много хвален - тук и от мои колеги. Аз лично нямам впечатления.

# 7 735
  • Пловдив
Правих мамография при д-р Косев докато кърмех. Каза, че няма противопоказания, но все пак да не кърмя 1 ден след това, ако се притеснявам. Flushed

# 7 736
И аз търсех информация за кожен лекар.
Има ли конкретна сфера, в която е специализирал д-р Желязков, когото препоръчвате, или може за всякакви дерматологични проблеми да се посети?
Здравей Simple Smile
Аз ходех и ходя при него по повод гинекологични проблеми (нарушена вагинална микрофлора), страхотен е с микроскопа - вече не нося директни микроскопии в лаборатории, а само при него. Консултирал ме е и по повод бенки, които имам по тялото, както и кожни лишеи, от които страдам лятото. Пациентите му го търсят с всякакви проблеми, от многото пъти, в които съм чакала пред кабинета, и съм се заговаряла с другите чакащи, проблемите им са от А до Я.
Работи и с направление, и с платен прием.

# 7 737
  • Euskal Herria
Много ти благодаря!
Ще запиша час, надявам се да помогне.

# 7 738
  • Пловдив
На д-р Крема се доверих за операцията на дъщеря ми. Има подход. Направете консултация и следвайте интуицията си.

За жалост, престоят в Каспела не е това, което очаквах.

# 7 739
И аз съм с много добри впечатления от д-р Крема, макар моето дете да го оперира д-р Кулов.

Общи условия

Активация на акаунт