Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 599
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 8 595
  • Пловдив
Търся мнение за ехография на млечни жлези.
Мнение за специалист?
А колко е нормалната цена на такъв преглед? Знам, че не се поема от ЗК.
Мнение за двете оферти:
https://www.omed.bg/offers/comments/4479.html
https://www.omed.bg/Pregled--Ehomamografia-pri-prof-Sirakov-s-ts … lovdiv-p4790.html

Благодаря!

# 8 596
Някой има ли тел. на д-р Тачева(аг) от Пълмед?
В началото на ИП ми пусна цитонамазка и понеже в суматохата не взех код за онлайн проверка, все още не си знам резултата.
От регистратурата казсха, че нямат нейн контакт, ама сигурно нямало от какво да се притеснявам-млада жена, раждала...Close

# 8 597
Бенджи, препоръчвам ти д-р Якова, ДКЦ 5.
Вземи си направление за хирург, а той ще ти даде за нея.
Поема се от касата.

# 8 598
Препоръчайте ми педиатър в кв.Смирненски

# 8 599
Аз се оглеждам вече за нова ЛЛ.
Знам че е рано, но категорично не искам да остана при моята....
Освен това искам да е в Тракия, където живея. Може ли съвети?

# 8 600
Препоръчайте ми моля добър хематолог за дете, на 8г е.

# 8 601
Препоръчайте ми моля добър хематолог за дете, на 8г е.
Д-р Ангелина Стоянова. Работи в детската онкохематология на  "Васил Априлов" . Четох, че имала и частен кабинет, но не знам точно къде е.

# 8 602
МЦ Димед- др. Дипчиков. Препоръчвам с две ръце.

# 8 603
Здравейте! Може ли да препоръчате добър мамолог за който обаче да не се чака дълго за час? Прочетох че д-р Косев работи в Пълмед, някои има ли информация за цената на прегледа без направление? Направление за мамолог може ли да се издаде от личния лекар, или трябва първо през гинеколог? Извинявам се за въпроса, но не съм посещавала такъв специалист и не съм запозната

# 8 604
  • Euskal Herria
Лятото бях на мамография във Второ ДКЦ, платих 50 лв. Прегледа ме д-р Косев. Може да попиташ на регистратурата за условията и записването за час. Аз отидох на място, платих, дадоха ми номер. На четвъртия етаж е Център за женско здраве, добра им е организацията.

# 8 605
И във ДКЦ 2 не бих казала, че се чака при д-р Косев. Бях на рентген миналата седмица, той разчете снимката. Нямаше никой, повече чаках лаборантката да ме снима, от колкото доктора да я разчете. Трябва да се обадите, за да проверите какъв му е графика и е най-добре да запазите час.

# 8 606
Здравейте! Може ли да препоръчате добър мамолог за който обаче да не се чака дълго за час? Прочетох че д-р Косев работи в Пълмед, някои има ли информация за цената на прегледа без направление? Направление за мамолог може ли да се издаде от личния лекар, или трябва първо през гинеколог? Извинявам се за въпроса, но не съм посещавала такъв специалист и не съм запозната

да, може и личния лекар - аз така направих и бях на преглед във второ дкц, първо се минава през регистртурата и после на 4 ет. - много съм доволна...

# 8 607
  • Пловдив
Може ли препоръка за съдов лекар/хирург? Става дума за разширени вени.

# 8 608
Коя е старата?
Настоящата не е за черен списък Simple Smile

Питам, за да не стане така да препоръчам точно нея.

# 8 609
Момичета, зъболекарите при които ходите, работят ли вече?Аз днес ходих при моя и ми скъса нервите -обадих се преди седмица записа ми час за днес, отидох казах какъв ми е проблема (половината ми зъб е счупен), той гледа, гледа и не виждал такъв зъб Flushed Поисках да ми направи една малка дупка,където се отчупило парче от пломбата, не било спешно, в крайна сметка ми сложи лекарство и като попитах кога да отида да махне, каза след 2 седмици, попитах колко струва, дадох пари, е той пък нямал да ми върне (другия път каза) е направо не издържах, ще го сменям това е ясно, та в тази връзка някой може ли да ми препоръча добър стоматолог?

Та с две думи оплаках Ви се,майната им на парите, но ме дразни отношението и загубеното време!

Общи условия

Активация на акаунт