Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 807
  • 13 491
  •   5
Отговори
# 870
  • Пловдив
Не съм се сетила досега, искам да добавя в белия списък д-р Ваня Балева - хирург-онколог. Не дай Боже да се наложи някому, но съм повече от възхитена, така че я препоръчвам с две ръце!

# 871
Здравейте,момичета!
Спешно ми трябва препоръка за добър личен лекар.ДКЦ1 или някъде наоколо.По Мария Луиза или Цариградско шосе.Ще съм ви много благодарна.Не съм от Пловдив и не познавам никого.
Д-р Данаил Стоянов, кабинетът му е на кръстовището на ВСИ, където е МакДоналдс.Мога да ти пратя телефона му на лични.

# 872
  • София / Пловдив
Не съм се сетила досега, искам да добавя в белия списък д-р Ваня Балева - хирург-онколог. Не дай Боже да се наложи някому, но съм повече от възхитена, така че я препоръчвам с две ръце!

Подкрепям и аз с две ръце  Peace

# 873
Здравейте, ходили ли сте при д-р Котева във 2 градска и имате ли някакви отзиви за нея? Тя е гинеколог там, мисля че преди това е била в "Селена".
аз раждах при нея в селена и съм много доволна незнаех че приема и в 2 градска от кога знаеш ли нещо повече newsm78
Ами не знам откога е точно там. Аз ходя при нея от около месец да лекувам салпингит и оофорит та реших да потърся малко информация за нея.

# 874
Може ли линк за Черния списък на гинеколозите в Пловдив, че не мога да намеря темата.

# 875
  • София / Пловдив
Може ли линк за Черния списък на гинеколозите в Пловдив, че не мога да намеря темата.

Специално за гинеколозите не знам да има Черен списък.
Ето я темата "Черен списък - Пловдив": 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.0

Отделно си има тема за гинеколозите в Пловдив:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4367.0

# 876
Мерси много.

# 877
Месец юни сменяме педиятрите, ако не сме доволни от тях. Да аз ме съм доволна от моята педиатърка и ще я сменя -сега разглеждам форуми, правя списъци и разглеждам мнения. Досегашната ни педиатърка беше Д-р Марева-АЗ лично не съм въобще съгласна с начина и на преглед и съветите които дава -карайки се.Детето ми е на 4 месеца и е само на кърма,аз съм решила да е тъка поне до 6-я месец,споделих го с нея и тя веднага- че не била достатъчна да давам сок.Детето ми се развива отлично, само да добавя, няма нужда от сокове.На третия месец вече каши от картоф с масло и забелегете сол!!!!Погнуса.А аз съм и казвала, че е на кърма и само на кърма, тя продължава да ме кара да давам каши.ИСКАМ ДА СЕ ОТТЪРВЯ ОТ ПОГЛЕДА Й. Не я харесвам,кара се,гледани за секунди в какво състояние сме,веднъж и се обадих защото бях притеснена за детето си,тя ми заяви да се обадя на бърза помощ те щели да дойдат с педиатър :О MFG ПОМОГНЕТЕ ми в избора на педиатър поне малко загрижен за здравето на детето ми,подкрепящ ме с кърменето поне до 6 месеца изцяло, използващ новаторски методи за лечение.Това са три доста трудно покриващи се при педиатрите критерия.И не на последно място да ръботи със ЗК.
Аз се очудвам, че не харесваш Марева! Може да се запишеш при Катерина Вранчева в същото ДКЦ. Ние сме при нея от години и съм доволна. Успех!

# 878
Искам да похваля детски психолог Радка Цонкова останах много доволна от нея ,изключителен професионалист  Hug

# 879
  • Пловдив
Искам да похваля детски психолог Радка Цонкова останах много доволна от нея ,изключителен професионалист  Hug

Извинявай, но къде преглежда, дори не съм я чувала?

# 880
аз ходих в частния и кабинет ето тук http://tzonkova.hit.bg/Kontakti.htm  ,незнам дали работи със ЗК . Също работи и в този детския център за работа с деца  http://shkolazadecata.hit.bg/index_vodnokonche.htm

# 881
Д-р Магдален Матев
СБАЛАГ "Селена"
бул. Пещерско шосе 80
032/ 64 80 20

Наистина заслужава да бъде добавен в белия списък!

# 882
Момичета,много ще съм благодарна,ако ми кажете за някой добър алерголог,звъня на д-р Маркова ,но не ми вдига!Имам координати на д-р Дарина Димова,някой знаели нещо повече,ходил ли е някой при нея,благодаря ви предварително,че това моето е едно алергично! #Crazy

# 883
Момичета,помагайте/спешно ми е много/ трябва ми наистина добър ендокринолог.И специалист по оперативна АГ.

# 884
Люба по оперативна АГ знам д-р Дренски и професор Пехливанов,работят в Селена.

Общи условия

Активация на акаунт