Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 569
  • 13 493
  •   2
Отговори
# 885
  • Пловдив
*Люба* , от няколко години съм пациент на доцент Орбецова - ендокринолог и съм много доволна

# 886
Благодаря!  bouquet

# 887
  • Пловдив
Любче, за оперативна АГ и аз ти препоръчвам Дренски.

# 888
  • Пловдив
За оперативен АГ препоръчвам гл. ас. Илия Амалиев! Peace

# 889
  Моля ви да ми препоръчате стоматолог по възможност в Кичук Париж.Трябва ми спешно за второ мнение, относно операция на зъб.

# 890
С две ръце препоръчвам доктор Саватинова (гастроентеролог) от Окръжна болница.
А за гастроскопия - доктор Петров от Хирургиите.

# 891
ИСКАМ ДА ДОБАВЯ В ТОЗИ БЯЛ СПИСЪК И Д-Р НИКОЛА ДРЕНСКИ, ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕКАР И ЧОВЕК.

# 892
  Моля ви да ми препоръчате стоматолог по възможност в Кичук Париж.Трябва ми спешно за второ мнение, относно операция на зъб.
Бих ти препочъчала д-р Ралев,той е стоматолог-хирург,а за операцията за зъб точно такъв ти трябва. Mr. Green Само че не е в Кичука, а до хотел Лайпциг.

# 893
  • Пловдив
Бих ти препочъчала д-р Ралев,той е стоматолог-хирург,а за операцията за зъб точно такъв ти трябва. Mr. Green Само че не е в Кичука, а до хотел Лайпциг.
newsm10

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 22:56 от *Бенджи*

# 894
Искам да добавя най-голямия професионалист Д-р Дренски.

# 895
Искам да добавя най-голямия професионалист Д-р Дренски.
Ох, аман.  ooooh!

# 896
newsm10

ПП: Между другото, д -р Ралев пише тук във форума... Wink
  Благодаря ви.Трябваше ми за второ мнение, аз си имам хирург Илиян Илиев , просто търсих второ мнение за всеки случай понеже се надявах да не ми вадят зъба.Вчера ми потвърдиха диагнозата и се реших.

# 897
Понеже гледам, че д-р Милинич сте я писали със стар адрес, искам да кажа, че тя вече се премести на ул.Полковник Бонев до Панаира, но за съжаление не знам номера.Но тя е стоматоложка, може би има дублиране на имената, тя също работеше в център Каспела.Мисля, че проф.Бойкинов не е невролог, а нефролог, все пак има разлика и то огромна /ако е този, който лекува камъни в бъбреците/.

# 898
Здравейте момичета,

чудя се защо никой не е писал са д-р Камен Ямаков АГ-онколог.
Уникален човек е преди всичко, много разбран, добър специалист и работи със ЗК. Наложи ми се да правя две интервенции при него - биопсия и последваща конизация. Възстановявам се много добре и нямам никакви болки. В болницата (хирургиите) се ползва със страшно уважение м/у колегите си. С мен лично беше изключително вежлив и ми обясняваше всичко как ще протече.Никога не съм имала досега доверие на д-р. Дано има все повече като д-р Ямаков.

# 899
  • Пловдив
Понеже гледам, че д-р Милинич сте я писали със стар адрес, искам да кажа, че тя вече се премести на ул.Полковник Бонев до Панаира, но за съжаление не знам номера.Но тя е стоматоложка, може би има дублиране на имената, тя също работеше в център Каспела.Мисля, че проф.Бойкинов не е невролог, а нефролог, все пак има разлика и то огромна /ако е този, който лекува камъни в бъбреците/.
Другият лекар със същата фамилия е Лилия Милинич и е специалист УНГ.До колкото зная все още приема в Каспела Peace

Общи условия

Активация на акаунт