Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 980
  • 13 508
  •   6
Отговори
# 915
Моля да ми препоръчате добър специалист УНГ педиатър,прочетох позитиви за д-р Милинич?

# 916
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добър специалист УНГ педиатър,прочетох позитиви за д-р Милинич?
Още един глас за д-р Лилия Милинич, определено има подход към децата.Моят син я посещава още от бебе, и досега си разменят двамата играчки.В никакъв случай не бърза с вадене на сливици Peace

# 917
Още един глас за д-р Лилия Милинич, определено има подход към децата.Моят син я посещава още от бебе, и досега си разменят двамата играчки.В никакъв случай не бърза с вадене на сливици Peace

Аз искам да и погледне ущичките, забелязах натрупана ушна кал в канала на едното ушенце и така....тя в Каспела ли работи и каква е цената на прегледа?

# 918

Аз искам да и погледне ущичките, забелязах натрупана ушна кал в канала на едното ушенце и така....тя в Каспела ли работи и каква е цената на прегледа?
Вземи си направление. И в Каспела и в Хипократ /До Санкт Петербург/ приема по Здравна Каса  Peace

# 919
Тук да изтипосам д-р Гюрова-дерматолог. Изключително доволна съм, благодарности, че ми спаси лицето от кистозно образувание и кофти акне.

# 920
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже дали е посещавал д-р Гайдарова - пулмолог в Окръжна болница и с какви впечатления е от нея? Предварително благодаря.

# 921
офф- цецинка, честито - сега виждам младежите на линийката!
вярно голяма порта се е отворила за вашето семейство, пу, пу!  bouquet

# 922
  • Пловдив
Хи-хи, дай Боже всекиму Hug Каспър, а аз се радвам, че този път при вас всичко е наред!
Извинявам се за спама Embarassed

# 923
Искам да поставя в белия списък д-р Петров - специалист уши, нос, гърло, МЦ Тримонциум-гр Пловдив.
Наскоро оперира малката ми дъщеря, има професионално и добро отношение към пациента и близките му.
Възхитена съм от организацията и работата на целия екип в УНГ отделение на клиниката - стриктни, любезни и загрижени.
Моите уважения!

# 924
Искам да поставя в белия списък д-р Петров - специалист уши, нос, гърло, МЦ Тримонциум-гр Пловдив.
Наскоро оперира малката ми дъщеря, има професионално и добро отношение към пациента и близките му.
Възхитена съм от организацията и работата на целия екип в УНГ отделение на клиниката - стриктни, любезни и загрижени.
Моите уважения!

Педиатър ли е този лекар,каква е цената на прегледа

# 925
Специалист уши-нос-гърло, не знам дали е само детски, но ние сме много доволни.
Работи със Здравна каса и му дадохме направление от личен лекар.
В клиниката протече по същия начин, по Здравна каса.

# 926
някой има ли мнение за д-р Тодор Желязков - кожен лекар в Пловдив, по специално за изследванията които прави, дали ги прави той или ги праща в лаборатории. Става дума за хламидии, микоплазми и уреаплазма.

# 927
  • в пустинята
майчета за първи път пиша тук защото до сега ни ми се е налагало особенно да се похваля от ЛЕКАР.но искам да изкажа моята благодарност на доктор ПАНЧЕВА гиниколог от отделението по акушерство и гиникология в пловдив на пещерско шосе.за първи път лекар да настоява да ме приеме в отделението и категорично ми каза,няма да ти изпиша лекарства докато не ти направя абразио и да разбера защо кървиш.е това е по спищност ме прие и свърши всичко /макар и малко да е груба на думи но си свърши работата/ако има майка която е познава или е чувала за нея нека ми сподели

# 928
  • Пловдив
Мисля,че тук е мястото да напиша името на най-добрия професионалист - АГ лекар,когото познавам-д-р Светослав Илиев.Преди 3 години родих секцио при него,тогава беше на Весела,сега приема и в МЦ Тримонциум.Момичета,това е невероятен човек и перфекционист.Не съм си мислела,че все още са останали толкова всеотдайни лекари.Едно голямо благодаря от мен и се учудвам,че срещнах името му само веднъж досега.Бих добавила и д-р Георги Тотев,при него ходех за изследвания по ЗК,но и той си вършеше много добре работата.Дано има повече такива лекари!

# 929
Искам да поправя една допусната грешка за проф. д-р Бойкинов  /детски невролог/
ул. Александър Екзарх 2
тел. 0888 82 82 51

Той не е НЕВРОЛОГ а НЕФРОЛОГ
Много е важно да се отбележи, защото е много трудно да се намери такъв невероятен професионалист!!!!

Общи условия

Активация на акаунт