Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 792
  • 13 520
  •   1
Отговори
# 930
Искам да дам, ако може, два гласа даже за д-р Мерджанов - гинеколог:-))))) Само че вече приема в "Южен полъх", а д-р Карагьозян приема и в МЦ "Кючук Париж".

# 931
  • Пловдив
Някой знае ли дали д-р Миленков има ехограф в частния си кабинет или за оглед на бъбреци и пикочен мехур вика във ВМИ

# 932
  • малкия йеросалим
Някой знае ли дали д-р Миленков има ехограф в частния си кабинет или за оглед на бъбреци и пикочен мехур вика във ВМИ
Да има  Peace

# 933
А знаете ли дали

д-р Нина Маркова /детски алерголог/
Завеждащ Алергологичен кабинет в МБАЛ "Пловдив",

работи със здравната каса,и само детски алерголог ли е,за възрастни? Rolling Eyes

# 934
Момичета знаете ли дали Д-р Корсемов от ВМИ в момента е на работа или е в отпуска?

# 935
  • до едно тепе
Д-р Маркова работеше със здравната каса преди 2 години и аз съм ходила при нея с направление-възрастна съм  Whistling
Само че се обаждах по тел. да си запиша час предварително защото беше само до обяд.Единия път часа ми беше за след 2 седмици-имаше доста хора тогава.

# 936
д-р Нели Сивкова - офталмолог

Имах отлични впечатления при диагностика и хирургия на възрастен. Добавям я сега, защото съм с прекрасни впечатления и от прегледа на почти 4 годишната ми дъщеря. Прегледа детето на всички апарати, бързо и леко. д-р Петкова (писах няколко страници по-назад защо не съм доволна) беше констатирала отклонение на едното око, но не я погледна на апарат колко е. Сивкова установи същото но и с точност колко след апарата, без да съм споменавала проблема. Каза, че при този показател и в + не се слагат очила на тази възраст (д-р Петкова препоръча очила).
Техниката и кабинета са Star Wars  Peace Единствен минус - не приема по ЗК.

За информация на наборчетата - преглед се препоръчва след 3. Ако няма отклонение - пак преди да тръгне на училище. Слънчеви очила - само от оптика. Според лекарката много трудно се намират добри детски слънчеви очила, така че по-добре само с шапка с козирка през лятото  Peace

д-р Пламен Димитров - офталмолог

Три пъти ме приема по едно и също направление, с желанието да ми спести очила и установи точната причина за проблема ми. Изпрати ме при 2 други специалисти (невролог и УНГ) преди да предприема по-сериозни мерки. Техниката е на ниво. Приема по ЗК.

# 937
  • plovdiv
Един глас за д-р Йончев,има златни ръце  Peace

# 938
д-р Димитров /детски кардиолог/
ВМИ, Детска клиника
тел. 210071,089/8909960

Здравейте,имате ли мнение за този специалист?
ако някои може да ми каже на коя улица точно е детската клиника   bouquet

# 939
Искам да дам, ако може, два гласа даже за д-р Мерджанов - гинеколог:-))))) Само че вече приема в "Южен полъх", а д-р Карагьозян приема и в МЦ "Кючук Париж".
всеки има право на мнение но ми е интересно с какво те впечетли този доктор

# 940
ВМИ, Детска клиника
тел. 210071,089/8909960

Много добър специалист е Димитров. Също Чочкова, пак там работи.
Мисля, че улицата се казваше Л. Каравелов не съм сигурна. Входа не от към бул. В. Априлов, а другия е по-близо.

# 941
ВМИ, Детска клиника
тел. 210071,089/8909960

Много добър специалист е Димитров. Също Чочкова, пак там работи.
Мисля, че улицата се казваше Л. Каравелов не съм сигурна. Входа не от към бул. В. Априлов, а другия е по-близо.
  bouquet Благодаря ти Simple Smile
Сега ни трябва добър белодробен специалист,помагайте

# 942
За детенце ли?

# 943
Да,днес бяхме на детски кардиолог,шумчето на сърцето ни,не е опасно,но имаме по голям черен дроб с лекаря предположихме,че е от 8те антибиотика които е изпил. Препоръа ни да го види друг специалист

# 944
Чувала съм добри неща за Маркова от Окръжна, алерголог педиатър. Аз не разбирам много, но не трябва ли спец. по вътрешни болести след като става дума за черен дроб? Димитров ли ви гледа?

Общи условия

Активация на акаунт