Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 228
  • 13 507
  •   9
Отговори
# 9 795
Здравейте,може ли да ми препоръчате дерматолог за бебе.

# 9 796
Бихте ли ми препоръчали  гинеколог в Пловдив?

# 9 797
  • Близко съм
Аз съм при Паскалева, доволна съм.

# 9 798
  • Пловдив
Здравейте, мами!
Моля за искреното Ви мнение за д-р Чешмеджиева (ДКЦ 5, Тракия). Обмислям смяна на лл и се насочих към нея от мненията в супердок. Благодаря!
От 2018г дъщеря ми е при нея. Нямах лоши впечатления в началото, докато не започна т.нар. пандемия. Понеже часове се запазват през супердок, там изрично беше написано (та дори и сега го пише), лица с грипоподобни симптоми първо да се обадят по телефона. Няколко пъти преглеждаше така дъщеря ми, по телефона, но мен ме вълнуваше да я преслушате. Така започнах да ходя на частно за едната слушалка. Мислех да я сменям, но няма с кого. Или не се спазват часовете (при нея що годе се спазват) или не приемат нови пациенти, за сега оставам при нея. Лошото е, че е общо практикуващ, а не само педиатър и има много баби при нея и трябва да си малко по-нахален като си имаш запазен час, защото те уж само да питам нещо. Ето вчера имах запазен час, отидох 5 Мин преди часа, появиха се 3-4 човека за бележки, болнични (без деца) на вратата, тъкмо когато щяхме да влизаме. Ами тя се ядоса и каза да изчакат вън, а да влезем ние с детето, но защото ни видя пред вратата, ако седяхме кротко и си чакахме нямаше да влезем преди тях. До сега веднъж мисля съм ходила без час, тогава с бебе, ами ако не е имало деца преди нас или са по-големи, ни е викала преди тях. Сега също съм забелязала, че бебетата влизат преди всички, ако не е имало свободен час, но предполагам, че преди това са говорили с нея по телефона. Като лекар до сега не е бъркала диагноза, но и детето не е било много болно (обичайните градински истории), ето вчера бяхме, чу детето, каза че чува хрипове и веднага ни прати на снимка и писиар. Като беше бебе малката по мое желание се съгласи да слага само по една ваксина от календара. Със захранването нямах проблеми с нея, твърдо ми беше казала да захраня след 5 месец. Не изписва антибиотици ако не е наистина за тях. Давала ми е направления. За сега не съм открила никой в квартала, с който да я сменя.

# 9 799
Доктор Зорница Амбарева, личен лекар, записва пациенти над тригодишна възраст. Часовете се записват през супердок и се спазват.
Преглежда пациенти от началото на пандемията, тези с грипоподобни симптоми (и положителните) преглежда в сградата, която работи, но в кабинет на долния етаж, за да няма струпване на 'болни' и 'здрави'.
Потърсете я, няма да съжалявате! Отличен лекар и човек!

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 19:19 от djasra

# 9 800
Здравейте, мами!
Моля за искреното Ви мнение за д-р Чешмеджиева (ДКЦ 5, Тракия). Обмислям смяна на лл и се насочих към нея от мненията в супердок. Благодаря!
От 2018г дъщеря ми е при нея. Нямах лоши впечатления в началото, докато не започна т.нар. пандемия. Понеже часове се запазват през супердок, там изрично беше написано (та дори и сега го пише), лица с грипоподобни симптоми първо да се обадят по телефона. Няколко пъти преглеждаше така дъщеря ми, по телефона, но мен ме вълнуваше да я преслушате. Така започнах да ходя на частно за едната слушалка. Мислех да я сменям, но няма с кого. Или не се спазват часовете (при нея що годе се спазват) или не приемат нови пациенти, за сега оставам при нея. Лошото е, че е общо практикуващ, а не само педиатър и има много баби при нея и трябва да си малко по-нахален като си имаш запазен час, защото те уж само да питам нещо. Ето вчера имах запазен час, отидох 5 Мин преди часа, появиха се 3-4 човека за бележки, болнични (без деца) на вратата, тъкмо когато щяхме да влизаме. Ами тя се ядоса и каза да изчакат вън, а да влезем ние с детето, но защото ни видя пред вратата, ако седяхме кротко и си чакахме нямаше да влезем преди тях. До сега веднъж мисля съм ходила без час, тогава с бебе, ами ако не е имало деца преди нас или са по-големи, ни е викала преди тях. Сега също съм забелязала, че бебетата влизат преди всички, ако не е имало свободен час, но предполагам, че преди това са говорили с нея по телефона. Като лекар до сега не е бъркала диагноза, но и детето не е било много болно (обичайните градински истории), ето вчера бяхме, чу детето, каза че чува хрипове и веднага ни прати на снимка и писиар. Като беше бебе малката по мое желание се съгласи да слага само по една ваксина от календара. Със захранването нямах проблеми с нея, твърдо ми беше казала да захраня след 5 месец. Не изписва антибиотици ако не е наистина за тях. Давала ми е направления. За сега не съм открила никой в квартала, с който да я сменя.

Много ти благодаря за искреното и обстойно мнение. Аз прочетох коментари, че след "пика на пандемията" уж била доста по-добре. Ние всички бяхме при Хайтов, понеже ни е наблизо, но така и не успях да се разбера с този човек. Голям философ, от всичко разбира. За малкия - когато за първи път вдигна температура му звъннах, понеже ми е първо дете, не знаех какво да направя - еми 30 мин ми говори по телефона и така и не ми каза от колко градуса нагоре да давам температуропонижаващо. Единственото хубаво при него е, че часовете се спазват и е в отделна практика, не в ДКЦ. Аз като че ли съжалявам, че се махнахме от него просто защото си спазва часовете и ми е наблизо, като лекар не мога да кажа, че е нещо особено, но аз сина ми така или иначе го водя в СПС при нужда. Сега съм при Дипчиков, според мен са окей като лекари със сестра му, но вече не се записват и часове (преди се записваха, но пак се чакаше много, сега дори не искам да си представям). Не мога да повярвам, че в цяла Тракия няма нормален лекар, който работи с часове. Започвам да се замислям да се запишем в друг квартал, колкото и да не ми се иска..

# 9 801
  • Пловдив
Аз пък мислех да проуча въпроса с Хайтов, понеже ми е на една улица разстояние, но след твоя коментар не виждам смисъл. За Дипчиков ме отказва идеята, че страшно много се чака, а чакалнята е ню-ню, та за сега оставам при Чешмеджиева. За друг квартал не ми се мисли, че съм без кола. Забравих да кажа, че по едно време Чешмеджиева много отсъстваше, нещо от сорта една седмица на работа, две я няма, но и от тези, които я заместваха съм доволна.

# 9 802
Ами според мен виж се с Хайтов и прецени и сама. Може пък да те устройва. А консултациите при Чешмеджиева във Вторник и Четвъртък ли са или няма определени дни?
Сега намерих и още двама - Атанас Петров и Цонев, пак са в блоковете наоколо, но предполагам работят без часове, пък аз заради това искам да сменя Дипчиков..

# 9 803
Д-р Петров работи само с часове. И е само следобяд, в петък единствено е преди обяд.
Не записваше нови пациенти до скоро, имаше прекалено много. Иначе е идеалният ЛЛ. Много чете и е много точен за всичко.

# 9 804
Д-р Петров работи само с часове. И е само следобяд, в петък единствено е преди обяд.
Не записваше нови пациенти до скоро, имаше прекалено много. Иначе е идеалният ЛЛ. Много чете и е много точен за всичко.

За д-р Петров в блок 100 става въпрос нали? Ако работи с часове, там ще и е удобно, може да попитам дали взима нови пациенти Simple Smile

# 9 805
  • Пловдив
Ами според мен виж се с Хайтов и прецени и сама. Може пък да те устройва. А консултациите при Чешмеджиева във Вторник и Четвъртък ли са или няма определени дни?
Да, тогава са. На вратата на кабинета и пишеше, че през тези дни могат да ходят и здрави деца, но май след обаждане по телефона. Предполагам за някакъв документ само.

# 9 806
Не знам, pyk17. Трябва да питаш. В бл.100, да.

# 9 807
Не знам, pyk17. Трябва да питаш. В бл.100, да.

Дали разполагаш с негов телефон? Може и на лично, благодаря за съдействието.

# 9 808
Да, заповядай!
032 588 492

# 9 809
Препоръчайте  ми  добър хирург за вадене на счупени мъдреци.

Общи условия

Активация на акаунт