Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 533
  • 13 501
  •   12
Отговори
# 9 780
Търся добър съдов хирург за майка ми. Има тромб на крака и искам да и направят обстоен преглед с изследвания и всичко необходимо.

# 9 781
Аз бих искала препоръка за детски гинеколог.

# 9 782
Аз бих искала препоръка за детски гинеколог.
Д-р Бонка Йончева. Въпреки напредналата си възраст е много внимателна и това, което ни помогна най-много при нея, изписан мехлем за приготвяне в аптека (трудно намерихме такава), който се оказа идеален за решаване на проблема. Всички скъпи и прескъпи готови мазила никаква работа не вършеха. Кабинетът ѝ е на ул. Иван Вазов, телефонът за запазване на час е стационарен.

# 9 783
Препоръчайте ми моля добра лаборатория, чиито резултати са верни.

# 9 784
  • под тепетата
Бодимед.

# 9 785
  • Пловдив
Още един глас за Бодимед.
Имам да пускам Васерман, СПИН и т.н от ЖК и пак там ще ги пусна.Макар че точно за тях няма голямо значение къде.

# 9 786
Елънче, имай предвид, че тези изследвания важат шест месеца. Прецени кога ти е термина и да не се наложи да ги повтаряш, точно преди да влизаш да раждаш. Понякога от ЖК не съобразяват и дават по-рано направления, а втория път са за твоя сметка. Не, че е нещо кой знае какво. Но да си знаеш.

# 9 787
Имате ли отзиви за д-р Брегова стоматолог? Благодаря предварително

# 9 788
Имате ли отзиви за д-р Брегова стоматолог? Благодаря предварително

Аз ходя в АвиДент и съм много, много доволна. Ходя при сина й - д-р Цветков, но мой приятел ходи при нея от много години. Силно ги препоръчвам, за мен всички там са истински специалисти.

# 9 789
Търся добър съдов хирург за майка ми. Има тромб на крака и искам да и направят обстоен преглед с изследвания и всичко необходимо.
Мой познат с проблемни вени е ходил при Д-р Николай Михайлов от Пълмед и е доволен от прегледа и отношението.
Ад съм ходила на преглед при д-р Грозев от Каридад и също съм доволна.
За първия се взима час през Супердок, а да втория си взех час от регистратурата на Каридад

# 9 790
Вакрилов също е много добър съдов хирург.Преди работеше в Св.Георги,сега не знам дали е още там.

# 9 791
Здравейте! Имам епидермална киста на врата, търся кожен хирург - жена или мъж за отстраняването и. Без Хирургиите, нямам възможност да оставам за един ден/нощ в болница. Благодаря предварително!

# 9 792
Търся насоки за гастроентеролог за проблеми с червата (болки и спазми). Към кого ще ме насочите?
Бях запомнила горещи препоръки за доктор Дафина Ганева, но днес на регистратура ме отрязаха с 'не работи'. Направлението ми изтича след две седмици, а аз още нямам дори ориентация за лекар.

# 9 793
Аз съм много доволна от една млада лекарка, Милена Александрова. Работи в МЦ К. Париж, точно такъв проблем имах, след лечение на уроинфекция.
През Супердок може да се запише час.
https://superdoc.bg/lekar/milena-aleksandrova

# 9 794
Здравейте, мами!
Моля за искреното Ви мнение за д-р Чешмеджиева (ДКЦ 5, Тракия). Обмислям смяна на лл и се насочих към нея от мненията в супердок. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт