Бял списък за гр. Пловдив

• 2 813 063
  • 13 615
  •   4
Отговори
# 330
Момичета, за втори път ви моля за помощ  Praynig Накой знае ли координати на добър кардиолог/жка за възрастен човек? Баща ми е със забавен пулс и му става зле за не знам кой път. Пие лекарства, но явно не му помагат и трябва изследвания при добър специалист. Ако някой знае за такъм, моля да ми пише. Благодаря ви предварително   bouquet

Д-р Людмила Владимирова 0888 65 11 95
но мисля, че за около седмица не е в града.

# 331
За д-р Владимирова да кажа, че наистина е много добра Two Hearts newsm10 newsm10

# 332
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!Може ли да ми препоръчате добър лекар мамолог от Пловдив и неговите координати?Не е необходимо да работи със ЗК.Предварително Ви благодаря! Wink

# 333
Здравейте момичета!Може ли да ми препоръчате добър лекар мамолог от Пловдив и неговите координати?Не е необходимо да работи със ЗК.Предварително Ви благодаря! Wink
Д-р Алтай Косев, лични наблюдения нямам, но водих баба ми при него и остана много доволна. Тук във форума също пише само хубави неща за него.
Пловдив бул."Шести септември" 110, тел: 032/605805; 032/605818  Peace

Работи с касата!

# 334
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря за отговора Джей!

# 335
здравейте момичета бихте ли ми препоръчали детски хирург няма значение дали работи с ЗК

# 336
Косев  newsm74

# 337
а би ли ми дала координатите му ?

# 338
а би ли ми дала координатите му ?
Косев е мамолог, не хирург!

# 339
  • Пловдив
Искам да кажа, че Д - р Даскалов е просто върха и в много труден за мен момент ме прие извънредно без никакъв проблем. Това е Човек!

# 340
Някой може ли да ми даде тел. на д-р Хр. Кунчев? Моя приятелка е раждала при него и и е водил бременността и е възхитена от него. Благодаря Ви предварително.

# 341
Някой може ли да ми даде тел. на д-р Хр. Кунчев? Моя приятелка е раждала при него и и е водил бременността и е възхитена от него. Благодаря Ви предварително.
Заповядай - 088 844 23 07  Simple Smile

# 342
# 343
включвам се с информация за един сайт дето са събрани много телефони и координати от медицинския бранш, май има и печатно издание ако си го намерите непременно си го вземете, безплатно е!
http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Categories&LANG=bg#---%D0%9B---

# 344
Страхотна тема и изключително полезна! Съжалявам само, че чак днес се добрах до нея. Искам още веднъж да благодаря на момичето, което ми пусна линка.   bouquet на всички за положените усилия и конкретни мнения.
Искам само още веднъж да спомена името на д-р Жорж Пелев, завеждащ АГ отделението на МБАЛ "Пловдив" -изключително компетентен и опитен специалист, прям и почтен човек, който е помогнал на много жени, хвърлени в отчаяние от некадърни печалбари в престилки. Той наистина заслужава почит и уважение. Убедена съм, че пациентките му ще ме подкрепят. Да е жив и здрав още дълги години!

Общи условия

Активация на акаунт