Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 191
  • 13 407
  •   8
Отговори
# 360
Здравейте!искам да попитам дали имате някаква информация за операция за смяна на става, има ли добри специалисти в тази област в Пловдив,или по-добрия вариант е София?
Благодаря!
По-добрият вариант е София.
За тазобедрена става: Д-р Димитър Генов, ортопедията на Окръжна болница.Споделям от личен опит.

# 361
Здравейте момичета!Не знам дали е тук мястото,но искам да ме насочите към някой който може да ми помогне.Проблема ми е следния-От една година и повече се опитваме да забременеем.И също от толкова време имам различни проблеми.Смених няколко доктора.Сериозен проблем не съм била имала.Последния доктор ми предписа хапчета за яичници и противозачатъчни,и каза да ги спра след 3-4 месеца.От тези хапчета които ми избиса ме боляха яичниците адски много.С противозачатъчните всичко се нормализира(като изключим главоболието)Спрях ги преди 2 седмици.Дойде ми нормално и веднага след това се появиха адските болки в яичниците.Четох тук ,че е възможен симптом на бременост,но толкова бързо?!И болезнено.Правих тестче,отрицателно.
Искам да попадна на лекар,който да ми помогне.Ако може и да не е скъп.
Благодаря ви предварително!

# 362
Искащата, предполагам си от Пловдив. Д-р Пелев!!! В белия списък ще намериш адреса му. Здраве, късмет и безпроблемна бременност ти желая!

# 363
Д-р Христамян също е невероятен гинеколог, аз съм негова пациентка и съм много доволна. Той е началник на гинекологичното отделение в Онкодиспансера, но на мен ми го препоръча моя близка, също гинеколог, защото е единствения в града, който не гори ерозиите с азот, а ги лекува консервативно (маже ги с лекарства). Много добре обеснява и е много внимателен. Има дори скайп и редовно е на линия.

Д-р Арман Христамян
Служебен: 032/ 641 537
Мобилен: 0898 444 541
e-mail: arman_hristamian@yahoo.com и hristamian.arman@gmail.com

# 364
Здравейте!искам да попитам дали имате някаква информация за операция за смяна на става, има ли добри специалисти в тази област в Пловдив,или по-добрия вариант е София?
Благодаря!
По-добрият вариант е София.
За тазобедрена става: Д-р Димитър Генов, ортопедията на Окръжна болница.Споделям от личен опит.

Аз също съм ходила при него много пъти, той е най-добрия. Частния му кабинет е в Гранда на 4-я етаж

# 365
Искащата, предполагам си от Пловдив. Д-р Пелев!!! В белия списък ще намериш адреса му. Здраве, късмет и безпроблемна бременност ти желая!
От Пловдив съм,да.
Благодаря ти много за добрите пожелания!И за предложението.

# 366
И кои, ако не е тайна, са докторите, които си сменила?

# 367
аз не разбирам защо Д-р СТАВРЕВ АГ в СЕЛЕНА го няма никога в белите списъци,но .....въпрос на мниние

# 368
  • Пловдив
.....въпрос на мнение

Сама си го написала !

# 369
От Пловдив съм,да.
Благодаря ти много за добрите пожелания!И за предложението.

Аз също съм за д-р Пелев с две ръце!!!

# 370
Д-р Христамян също е невероятен гинеколог, аз съм негова пациентка и съм много доволна. Той е началник на гинекологичното отделение в Онкодиспансера, но на мен ми го препоръча моя близка, също гинеколог, защото е единствения в града, който не гори ерозиите с азот, а ги лекува консервативно (маже ги с лекарства). Много добре обеснява и е много внимателен. Има дори скайп и редовно е на линия.

Д-р Арман Христамян
Служебен: 032/ 641 537
Мобилен: 0898 444 541
e-mail: arman_hristamian@yahoo.com и hristamian.arman@gmail.com
А аз съм любопитна какви са тези лекарства, с които консервативно лекува ерозио и от кога? Имам добри впечатления от него (уточнявам, за да не се приеме за заяждане).

# 371
Здравейте дами,моля ако някоя знае графика на д-р Георги Тотев жк Тракия,нека да го напише,имам телефони на поликлиниката и на кабинета му,но никой не вдига...Ще ви бъда благодарна  Heart Eyes

# 372
МОМИЧЕТА КАКНО ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ДА ДОКТОР КАРАЬДЗАН И ЗА 2 ГРАДСКА В ПЛОВДИВ МИСЛЯ ДА РАЖДАМ ТАМ НО СЪМ МАЛКО РАЗКОЛЕБАНА

# 373
Има мами, които са доволни, но лично аз не бих отишла да раждам във Втора градска Peace

# 374
МОМИЧЕТА КАКНО ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ДА ДОКТОР КАРАЬДЗАН И ЗА 2 ГРАДСКА В ПЛОВДИВ МИСЛЯ ДА РАЖДАМ ТАМ НО СЪМ МАЛКО РАЗКОЛЕБАНА
Predi 3 dni rodi moq priqtelka tam i pri nego i e mnogo dovolna,li4ni vpe4atleniq nqmam,uspeh! Peace

Общи условия

Активация на акаунт