Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 191
  • 13 407
  •   6
Отговори
# 345
Страхотна тема и изключително полезна! Съжалявам само, че чак днес се добрах до нея. Искам още веднъж да благодаря на момичето, което ми пусна линка.   bouquet на всички за положените усилия и конкретни мнения.
Искам само още веднъж да спомена името на д-р Жорж Пелев, завеждащ АГ отделението на МБАЛ "Пловдив" -изключително компетентен и опитен специалист, прям и почтен човек, който е помогнал на много жени, хвърлени в отчаяние от некадърни печалбари в престилки. Той наистина заслужава почит и уважение. Убедена съм, че пациентките му ще ме подкрепят. Да е жив и здрав още дълги години!
Благодарение на него преди 16 дни аз прегърнах моето най-голямо щастие!  Да е жив и здрав и да бъде все така всеотдаен в работата си !

# 346
Здравейте!искам да попитам дали имате някаква информация за операция за смяна на става, има ли добри специалисти в тази област в Пловдив,или по-добрия вариант е София?
Благодаря!

# 347
Здравейте!искам да попитам дали имате някаква информация за операция за смяна на става, има ли добри специалисти в тази област в Пловдив,или по-добрия вариант е София?
Благодаря!
По-добрият вариант е София.

# 348
Здравейте. Някой има ли информация за лекар акушер-гинеколог в Пловдив, който да работи и в събота. По възможност да работи със здравната каса. Аз съм бременна в първи месец; имам направление от личния лекар и все още не съм отишла на лекар. Имам записан час за днес, но този доктор не работи в събота. А бих искала бременността ми да се следи от един лекар, при който да си правя всички възможни изследвания (тъй като наскоро лекувах раничка на шийката). Проблемът ми обаче е, че работя в София и най-удобно ми е да ходя на лекар в събота. Благодаря предварително. Поздрави на всички майки!

# 349
Благодаря!
В Пловдив единствения ,който оперира успешно тазобедрени стави е проф.Ставрев/да не се бърка с доц.Ставрев,сина му/,УМБАЛ"Св.Георги".Никой друг.Но обстановката в отделението е ужасна!Гадни санитарки и мръсотия

# 350
Момичета, видях, че е писано преди време за д-р Десислава Маркова от ВМИ, някоя знае ли тел., на който мога да я намеря? Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема Embarassed

# 351
Благодаря!
В Пловдив единствения ,който оперира успешно тазобедрени стави е проф.Ставрев/да не се бърка с доц.Ставрев,сина му/,УМБАЛ"Св.Георги".Никой друг.Но обстановката в отделението е ужасна!Гадни санитарки и мръсотия

Хубаво, но последно възрастният Ставрев имаше здравословни проблеми и не работеше. Дано се е оправил човекът, но не вярвам много.

# 352
Момичета, видях, че е писано преди време за д-р Десислава Маркова от ВМИ, някоя знае ли тел., на който мога да я намеря? Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема Embarassed
Гинеколожката Маркова ли?

# 353

Да, извинявам се, че не уточних. Предстои ми планово секцио, мисля да го уговоря с нея .

# 354
искам да кажа, че няма равен ан Д-р Теодор Мерджанов - виждам, че вече е в списъка. аз съм от софия, но винаги ходя при него. важно е да се знае, че вече е на нов адрес - бул. "Ал. Стамболийски"  - моля да ме извините, но забравих номера - със сигурност е нечетен номер и е между 100 и 109 - мисля, че беше 109 или 107 - това новия блок - в него има медицински център с име нещо като слънце, луна - нещо такова. кабинетът е на втория етаж вляво от стълбите. като ходя пак до плд ще напиша всичко точно.

# 355
  • Пловдив

Тя не е ли само в патлогична бременност newsm78?

# 356
  • Пловдив
Аз като лежах през 6 месец заради контракции съм 100% сигурна, че освен в патологична и израждаше. Просто се запознах и с една жена, която беше ходила при нея и си се беше уговорила и с нея раждаше.

# 357
За жалост ми е даден грешен телефон на д-р Маркова. Предполагам, че ако отида до ВМИ без уговорка с нея, може и да не я намеря там. А за д-р Паскалева чета само добри отзиви, за моя радост намерих телефона й по- напред в темата, остава да си уговоря секциото с нея, че вече си ми е време. И за да не стане грешка пак, нали това е актуален номер на д-р Паскалева 0888492712 ? Благодаря!

# 358
Да това е номера Peace

# 359
exo niakoi pravil li e abort v okrajna plovdiv

Общи условия

Активация на акаунт