Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 842
  • 13 407
  •   5
Отговори
# 405
Попитах - в София, Неврологична болница 4-ти километър има клиника по вегетология.В Пловдив не търси изявен невролог вегетолог.Няма.

# 406
Това не е спор !  Peace
Просто мразя генерални заключения за това кое е възможно, и кое не.

# 407
Трябва ми консултация с невролог-вегетолог. Дори не знаех, че има такава специалност. Моля, някой да даде идея!
Какво е вегетолог?Познавам много невролози, но не съм чувала за вегетолог newsm78
Вероятно има отношение към вегетативната нервна система.
Това и аз си го помислих, но дали е така?
Да,така е. Peace
Да,за вегетативната нервна система става дума. Д-р Маджурова ще ме преглежда в скоро време. Благодаря за напътствията!

# 408
Искам да похваля двама хирурзи от които съм доволна, smile3501от УМБАЛ"Св.Георги" -д-р. Кондов-гинеколог,и д-р.Ат.Петков-еднодневна хирургия.

# 409
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми кардиолог в Пловдив който работи със Здравната каса. Ако може записванията да не са за след 20 дни.

# 410
Искам да похваля двама хирурзи от които съм доволна, smile3501от УМБАЛ"Св.Георги" -д-р. Кондов-гинеколог,и д-р.Ат.Петков-еднодневна хирургия.
Rolling Eyes

# 411
Весето,какво те учудва ?
Моля,препоръчайте ми добър гастроентеролог към здр.каса в П-в,от който сте доволни.

# 412
Rolling Eyes
Има сектор еднодневна хирургия, явно лекарят практикува там.

# 413
Весето,какво те учудва ?
Моля,препоръчайте ми добър гастроентеролог към здр.каса в П-в,от който сте доволни.
Има скорошна тема за гастроентеролози в Пловдив.

# 414
  • Пловдив
Весето,какво те учудва ?

Д - р Акрабова, но не знам дали е към касата.

# 415
Бахчеванска в ДКЦ 2. Предиагностицира при поставена грешна диагноза от друг и лекува успешно в момента моя близка  Peace Работи със ЗК   bouquet

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 11:17 от Drozi

# 416
за добар кардиолог Др Димов от униерситетската болница,сега се намира в хирургии на пещерско шосе

# 417
  • Пловдив
Бахчеванска в ДКЦ 2. Предиагностицира при поставена грешна диагноза от други лекува успешно в момента моя близка  Peace Работи със ЗК   bouquet

Да това е другия вариант и наистина 100% работи със ЗК.

# 418
  • Пазарджик
Слагам в белият списък д-р Канделарев от ВМИ на пещерска.
Благодаря Ви че дарихте 2-ри живот на свекърва ми!  bouquet

# 419
Препоръчайте ми рентгенолог - трябва да снимам гръбначен стълб...

Общи условия

Активация на акаунт