Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 856
  • 13 437
  •   3
Отговори
# 825
Трябва ми добър кожен за малката, че сме пипнали едни упорити гъбки под ноктите  Sick
Благодаря   bouquet

Д-р Арабаджиева в 5-та поликлиника в Тракия.  Peace
Аз лично съм много доволна от нея.
Ако желаеш, мога да напиша координатите от визитката й.
Ще съм ти благодарна за координати и ако знаеш дали работи с касата newsm78

С касата работи, да!

0878 16 56 84 д-р Арабаджиева

Работно време: понеделник и срада от 08:00 до 13:00ч., вторник и четвъртък - 14:00 до 19:00ч.

# 826
Бира с таратор   bouquet

# 827
  • Пловдив
Бира с таратор до колкото знам д-р Тотев не изражда. Аз също ходих на консултации при него, но само последните месеци- преди това бях в Бургас. Родих в Окръжна, ще ми се да добавя в белия списък двамата лекари, които въпреки трудностите по време на раждане се справиха чудесно, но им нямам координати -това са д-р Симеонов и д-р Радински   bouquet

# 828
Бира с таратор до колкото знам д-р Тотев не изражда. Аз също ходих на консултации при него, но само последните месеци- преди това бях в Бургас. Родих в Окръжна, ще ми се да добавя в белия списък двамата лекари, които въпреки трудностите по време на раждане се справиха чудесно, но им нямам координати -това са д-р Симеонов и д-р Радински   bouquet

Абе и аз мислех, че не изражда, но вчера моята ЛЛ и мед. сестра ми казаха, че ходел във "Весела"...  Simple Smile

# 829
Мимито и аз благодаря за адреса, сега си го записах. Ще чакам да споделиш как е минало, дано да останеш доволна!
Dnes bqhme при доктора.Още като видя сливиците на малкия ми каза,че няма смисъл да го стресира и да го мъчи да му гледа носната сливица - те са ми огромни.Поговорихме и решихме другата седмица да му ги махнем . Утре трябва да му звънна ,за да се разберем за ден и час.Работи в клиниката на Тримонциум.Даде ми направление  и предполагам,че самата операция не се заплаща или ...?

# 830
  • Fort Worth, TX
И от мен един глас за Радински.Присъства не моето секцио.Много лъчезарен човек.

# 831
Аз съм много доволна от д-р Хр. Кунчев от "Торакс". Преди 1 месец родих там със секцио и съм възхитена от всичко и най- вече от него и д-р Вълчев, който е педиатър там. Цялата женска консултация ми я води и всичко ми обясняваше най-подробно. Не съм предполагала, че още има лекари-човеци и професионалисти едновременно. Дано парите не го развалят. Не бих го заменила за никого. Пожелавам на всички бъдещи майки да си имат такъв лекар до себе си.

# 832
Момичета здравейте.
Имаме проблем с детенцето. Тя е на 6,5 г. и от близо година получава обриви по лактите и колената. Лекуваха ни ама нищо нестана. Ту изчезват ту се появяват. Сега от 1 месец пак имаме.
Вчера бяхме на кожен в Пловдив - д-р Елена Шумкова.  Нищо не прочетох за нея нито в белия нито в черния списък. Ще бъда благодарна за мнения.
Тя ни праща и на УНГ, т.к. може да се получава от болни сливици, а ние до преди година правихме по 6-7 ангини на година. Нещо страшно. От 1 година не сме пили АБ, а това за нас е направо чудо. От тогава са и обривите - като малки брадавички една до друга.

Та питанката ми е относно специалист УНГ, но който е добър за сливици, защото може би ще трябва да ги вадим. Четох почти цялата тема. Спрях се на имена като Джамбазов (но за него прочетох основно за синуси ), за Христо Петров, за Бойко Димов, за Махмуд Крема и за Милинич.

Моля ви да си кажете мнението тези които сте наясно м/у тези кой е най-добре да избера за преглед основно на сливици, че трябва да ходим възможно най-скоро (другата седмица)

Благодаря ви предварително   bouquet

# 833
  • София / Пловдив
...

Та питанката ми е относно специалист УНГ, но който е добър за сливици, защото може би ще трябва да ги вадим. Четох почти цялата тема. Спрях се на имена като Джамбазов (но за него прочетох основно за синуси ), за Христо Петров, за Бойко Димов, за Махмуд Крема и за Милинич....

Джамбазов или Петров  Peace
За Димов и Крема не мога да дам мнение...
Милинич не я препоръчвам.

# 834
Здравейте, мами!

Някой може ли да ми каже дали има друг специалист по детска хирургия в града освен прословутия д-р Йонков? Става въпрос за фимоза.

Благодаря ви.

# 835
Мимито и аз благодаря за адреса, сега си го записах. Ще чакам да споделиш как е минало, дано да останеш доволна!
Dnes bqhme при доктора.Още като видя сливиците на малкия ми каза,че няма смисъл да го стресира и да го мъчи да му гледа носната сливица - те са ми огромни.Поговорихме и решихме другата седмица да му ги махнем . Утре трябва да му звънна ,за да се разберем за ден и час.Работи в клиниката на Тримонциум.Даде ми направление  и предполагам,че самата операция не се заплаща или ...?
Операцията не се заплаща, но трябва да си вземеш от джи-пи-то направление за хоспитализация!
Успех! Докторът е много добър за вадене на сливици, пожелавам бързо възстановяване на малкия! Hug

# 836
  • Пловдив

Та питанката ми е относно специалист УНГ, но който е добър за сливици, защото може би ще трябва да ги вадим. Четох почти цялата тема. Спрях се на имена като Джамбазов (но за него прочетох основно за синуси ), за Христо Петров, за Бойко Димов, за Махмуд Крема и за Милинич.

Моля ви да си кажете мнението тези които сте наясно м/у тези кой е най-добре да избера за преглед основно на сливици, че трябва да ходим възможно най-скоро (другата седмица)

Благодаря ви предварително   bouquet

От личен опит отговарям - твърдо ЗА Махмуд Крема, твърдо ПРОТИВ Дойков /не питаш за него, но определено той оперира пациентите, изпратени от Милинич, та и за нея същото, макар че аз лично от нея останах с добри впечатления. Пак казвам защо не ти я препоръчвам, като специалист може би е добра, от едно посещение не мога да кажа нищо. Но ако ти трябва наистина добър УНГ от Каспела, това е само Крема.

# 837
  • Пловдив
Емук   може ли да питам защо пишеш прословутия -не сте доволни ли от него?
ние не сме правили тук в Пловдив операции,но иначе като имена познавам Митковски,нашия педиатър беше ни пращал при него за преглед за херния,Стоков-който е баща на една майка от форума,при него сме ходили на преглед също,Стефанова -беше оперирала едно познато момченце от пъпна херния като бебе-бяха доволни.
Ние нашите операции ги направихме в София-две хернии дотук.

# 838
Благодаря ви че се отзовахте на моята питанка.   bouquet
Запазих час при Петров, за да си използвам и направлението, че ако се наложи и второ мнение тогава да ходим при друг без направление. Ох дано  Praynig всичко да е наред.
С тези деца няма миг спокойствие  Simple Smile Ами дано поне всичко да има минаване  Peace
Отново благодаря   bouquet

ПП: Аз да се редактирам. Знаете ли нещо за проф. Илия Йовчев - завеждащ УНГ отделение в Хирургиите на Пещерско? Отзиви?

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 17:13 от RNR

# 839
Niko11, благодаря за отговора.

Йонков не мога да го открия. Изобщо не си вдига телефона, а това е единственото, с което разполагам като инфо. Нито знам по какъв начин да си запазим час при него, освен в хирургиите дали преглежда някъде на частно.
Веднъж попаднахме /детето беше още бебе/ по спешност в Хирургиите при него май беше /ако е един възрастен/. Нахока ни, навика ни, щеше да ни връща ... Имам много неприятни спомени.
Митковски къде може да бъде намерен?

Общи условия

Активация на акаунт