Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 466
  • 13 822
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз също търся добър кожен лекар, много ми е спешно, трябва да заведа детето ooooh!
Благодаря ви предварително!!!

# 2 146
  • Пловдив
Аз също търся добър кожен лекар, много ми е спешно, трябва да заведа детето ooooh!

Стефи,
мога да препоръчам кожна, но тя работи само частно. Освен това малко не я слуша главата.

# 2 147
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Чапанова. Работи по ЗК, 0888551333, кабинетът и е на ул."Волга" №49 срещу 2-ро РПУ

Само да уточня, че НЕ препоръчвам, лекаря, с когото си "дели" кабинета! Той е за черния списък!

# 2 148
Записах си час при Костов за четвъртък,след прегледа ще пиша отзиви.

# 2 149
GALI D аз съм доволна от д-р Б.Костов.Преди време водих дъщеря си при него и реши проблема.Дано да помогне и при теб.

# 2 150
Мире, драсни на ЛС, моля те Hug
Благодаря за координатите, Авиа  bouquet

# 2 151
Привет и от мен  Hug Обръщам се към вас за препоръка за добра генеколожка в Пловдив, която да работи с здравната каса, защото смятах да ходя при Ели Илиева на ул. Волга 47, но след като прочетах всички негативни отзиви за нея съм объркана, а имам нужда от добър специалист! Последнияпът когато бях на генеколог в ДКЦ в Смирненски при колежката на д-р Петров (работят в един и същ кабинет,но и забравих името) се прибрах цялата в кръв, защото с желязното нещо което използват за да те отворят при прегледа ме нарани отвътре и като шурна една кръв цялата бях с кръв докато се прибера (голям срам и болка беше!!!! ) и от тогава съм наплашена  Sad

# 2 152
  • Пловдив
Това е номера на д-р Цветков 0887699626. Преглежда във ВМИ и Онкологията. Не помня точния график.

# 2 153
Дами,моля препоръчайте ми специалист УНГ-наистина специалист-става дума за мъжа ми беше на преглед и са го наплашили,че трябва оперативна намеса за т.нар -изкривена преграда в носа-но искаме и др мнение.
Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 2 154
Дами,моля препоръчайте ми специалист УНГ-наистина специалист-става дума за мъжа ми беше на преглед и са го наплашили,че трябва оперативна намеса за т.нар -изкривена преграда в носа-но искаме и др мнение.
Благодаря предварително  bouquet  bouquet
Д-р Петров

# 2 155
  • Пловдив
За мен наистина специалист УНГ е д-р Милинич-работи в Каспела и Хипократ.Преглежда по ЗК с направление.

# 2 156
Привет и от мен  Hug Обръщам се към вас за препоръка за добра генеколожка в Пловдив, която да работи с здравната каса, защото смятах да ходя при Ели Илиева на ул. Волга 47, но след като прочетах всички негативни отзиви за нея съм объркана, а имам нужда от добър специалист! Последнияпът когато бях на генеколог в ДКЦ в Смирненски при колежката на д-р Петров (работят в един и същ кабинет,но и забравих името) се прибрах цялата в кръв, защото с желязното нещо което използват за да те отворят при прегледа ме нарани отвътре и като шурна една кръв цялата бях с кръв докато се прибера (голям срам и болка беше!!!! ) и от тогава съм наплашена  Sad
Аз съм доволна от д-р Христодулова.Работи в мед.център Евромед, който се намира до ДКЦ 2.Мисля,че работи определени дни и в Хипократ.

# 2 157
mi6encata, за д-р Леви ли говориш?

Моя приятелка имаше отрицателно мнение за Христодулова.

Тук в темата съм чела положителни мнения за жена гинеколог, работещ със ЗК - Румяна Христова-Патрикова.

# 2 158
Да за д-р Леви говоря. Мила е, но не може да ти помогне! На мен лично с нищо не ми помогна само дето ми навреди Sad И когато взимаше секрета за изследване веднага по тампона имаше кръв, а нейната реакция беше "Има малко кръв, ама то е нормално" Ее кое му е нормалното ?!?? Се пак и преди съм ходила на прегледи и никога не ми се е случвало такова нещо, що за професионалист ще бъде толкова груб при поставянето на нещо метално в теб, че да прокървиш??! 

# 2 159
Аз нямам лични впечатления от Леви. Но питах чисто информативно Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт