Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 874
  • 13 817
  •   6
Отговори
# 2 205
при малинова бих отишла само ако е единственият лекар, останал в града, както и тогава така се случи...
бяхме на фм при нея и въпреки, че и аз и сестра ми /без да сме доктори/ прекрасно видяхме пола, тя ни се направи на интересна и каза, че не се вижда
не сме я предизвиквали да се правим, че много разбираме, напротив мълчахме си.
също и наплаши сестра ми за плацентата и тя като се върна в италия при доктора си, онзи човек каза - да, видял съм го, не е толкова страшно положението, ще се вдигне, както и стана.
2 лъжи/изопачавания за едно посещение, благодаря...

в пловдив няма специалисти на фм
евентуално само даскалов, но това е ако наистина не можеш да отидеш до софия

# 2 206
Да благодаря,май ще се ориентирам към Даскалов и преди съм чувала само положителни коментари.Аз на първите 2 ФМ патувах до София-Фемина,но сега не е мн.препоръчително да пътувам и ще посетя Даскалов

# 2 207
  • Пловдив
Аз съм много доволна от ФМ при Даскалов  Peace

# 2 208
Аз съм доволна от д-р Троянчев.

# 2 209
  • Точно където трябва
Пускам и тук питането си - моля за актуална цена на ФМ при д-р Даскалов.

# 2 210
Доволна съм и от Дакалов и от Троянчев  Peace .Даже Троянчев беше по-обстоен като че ли  Thinking

# 2 211
  • Пловдив
Пускам и тук питането си - моля за актуална цена на ФМ при д-р Даскалов.

80 лв.

# 2 212
при малинова бих отишла само ако е единственият лекар, останал в града, както и тогава така се случи...

в пловдив няма специалисти на фм
евентуално само даскалов, но това е ако наистина не можеш да отидеш до софия

Peace
"доцентката" дори не ми се иска да я споменавам.

# 2 213
Аз ходих при Троянчев.Останах доволна.

# 2 214
Аз ходих при Троянчев.Останах доволна.

Аз също ... дава и диск  Heart Eyes

# 2 215
  • Пловдив
Какво е мнението ви за д-р Молева?Нямам време да изчета всичко,така че се извинявам ако вече е обсъждано....

# 2 216
троянчев където не беше видял на ехографа, че момичето е бременно с близнаци
акушерката му със слушалките чула, че са близнаци
за този троянчев и  и той да е специалист по фм ли говорите?
било е преди десетина година, но момичето си пише тук и може пак да го разкаже

# 2 217
Още един глас "за" д-р Троянчев. От години е с най-добрата техника в града, последно преди няколко месеца пак си купи чисто нов ехограф, отново 4д като стария, но с повече възможности.
Много точен и обстоен, подробно обяснява всичко.
Той ми проследява бременността. Прегледа е 30лв като не ми взима допълнително пари за ФМ, въпреки, че той ФМ прави на всеки преглед.
От доста години съм му пациентка, но никога не е имал акушерка в кабинета  newsm78.

При Даскалов съм ходила няколко пъти преди да забременея, поради репродуктивни проблеми. Абсолютно нищо не направи по въпроса, а уж се води, че е такъв специалист! Даже няколко пъти му намекнах какъв смятам, че ми е проблема, да вземе да ми изпише нещо за да се реши, но тц....все едно говорех сама на себе си. В крайна сметка сама взех мерки и си назначих някои добавки и витамини, та си реших проблема.
За проследяване и ФМ не знам дали става, но определено цена от 85 лв за Пловдив е безумно висока.

# 2 218
  • Fort Worth, TX
троянчев където не беше видял на ехографа, че момичето е бременно с близнаци
акушерката му със слушалките чула, че са близнаци
за този троянчев и  и той да е специалист по фм ли говорите?
било е преди десетина година, но момичето си пише тук и може пак да го разкаже
Преди 14 години беше, но всичко останало е така както си го написала.После като му казах, че бебета са две само се припулваше.С акушерката живеехме врата до врата .Не се бяхме виждали известно време и ми звъни, за да каже, че тр да ида на консултация.Като ми видя корема и се хвана за главата колко е голям.и вика-Тука има нещо странно.На консултацията ми каза или са 2 или бебето ще е поне 5 кг.-позна без ехограф.Лекаря който ми каза че са 2 и без ехограф само по опипване на корема беше доста стар не му помня името от 2-ра градска беше.Натисна кореме горе и каза тука има 1 глава, после долу и пак същото -тука има още 1 глава.После потвърди на ехо.Колко трябва да си сляп, за да не видиш две бебета дето не са били никак малки.Това се случвапочти в края на седмия месец.Родиха се едниния 3.200 другия 2.300.Общо взето за малко да родя и да не знам, че нося две бебета,Това е моя опит с него по въпроса за ехографа.Тогава нямаше нет, няма инфо млада и зелена и кво ми разбира главата мъ се доверих да ме оперира.Добре поне , че това направи както трябва и всичко мина благопоучно.Явно като разбра за близнаците ме взе много навътре.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 09:53 от Креми Анев

# 2 219
Креми...три дечица ли имаш ? И за близнаци първите две Heart Eyes
Понеже беше раждала сравнително скоро при Бачуров,си мислех,че това ти е първо детенце  Blush

Общи условия

Активация на акаунт