Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 862
  • 13 790
  •   4
Отговори
# 2 460
  • малкия йеросалим
desex благодаря за координатите на Теодосиева   bouquet
Катюшка благодаря и на теб за бързият отговор - И да, за Кетко става въпрос.От известно време се съмнявам,че има някакъв проблем,но снощи  направих елементарен тест и се оказа,че не вижда добре .Следобед сме на преглед при личната.Ще видя и тя какво ще каже,но при всички положения ще ида и на частно за второ мнение.

# 2 461
Здравейте! Моля да ми препоръчате оптика в Пловдив, със свестни цени. Трябва ми за контактни лещи и разтвор, а понеже за първи път ще си взимам, искам да е някъде където са способни да ми обяснят всичко, а и да не дам много пари, понеже може да не ми харесат и да не си купя втори път. Simple Smile

# 2 462
Здравейте! Моля да ми препоръчате оптика в Пловдив, със свестни цени. Трябва ми за контактни лещи и разтвор, а понеже за първи път ще си взимам, искам да е някъде където са способни да ми обяснят всичко, а и да не дам много пари, понеже може да не ми харесат и да не си купя втори път. Simple Smile
Съпругът ми си взима от Сиопси. 13 лв бройката с по-високо водно съдържание. Неговите са 3-месечни.

# 2 463
  • Пловдив
Някой да има наблюдения какви са условията в Хирургиите на Пещерско? Интересувам се от хирургичните отделения на 11 и 9 етаж.

# 2 464
за 9 ти етаж имам добри наблюдения,но на 11 етаж такава касапница,толкова лошо отношение и то не само към нас ами и към другите хора...стаите са ремонтирани,но никои не ги чисти.същински кошмар не пожелавам на никого да постъпва там.

# 2 465
Някой да има наблюдения какви са условията в Хирургиите на Пещерско? Интересувам се от хирургичните отделения на 11 и 9 етаж.
Миналото лято,оперираха детето ми и прекарахме 2 дни там,но на 8 етаж/май беше/ в детска хирургия.Аз съм изключително доволна от лекарите,но сестрите бяха много груби и не си вършеха работата.Никой не дойде за 2 дни да провери това дете как се чувства,да му мери темп.или нещо подобно,единствено лекаря ни идваше.В стаите беше мръсно.

# 2 466
Здравейте,момичета!
Имам гинекологичен проблем-някакво образование на стената на матката.Откри ми го Д-Р минев чрез Ехограф. И нищо....Каза ми,че трябва да се направи или Хистероскопия ,или Кюретаж.Но нищо не направих.
Пих 2-3 месеца САМЕНТО-мощен имуностимулатор и повлияващ раковите клетки.
Сега искам да отида на кадърен Акушшеро-гинеколог,а може и да е специализирал Онкология,защото съм имала и такива проблеми преди години-тежка дисплазия и последвала Конизация.
Препоръчайте ми добър Гинеколог в Пловдив!Благодаря!

# 2 467
  • Пловдив
Здравейте,момичета. Да ми препоръчате добър уролог и нефролог в Пловдив.

# 2 468
  • Fort Worth, TX
Миналото лято,оперираха детето ми и прекарахме 2 дни там,но на 8 етаж/май беше/ в детска хирургия.Аз съм изключително доволна от лекарите,но сестрите бяха много груби и не си вършеха работата.Никой не дойде за 2 дни да провери това дете как се чувства,да му мери темп.или нещо подобно,единствено лекаря ни идваше.В стаите беше мръсно.
Дет хирургия е на 10 етаж.Сестрите не мерят т  принципно майката я мери и им казва.Да, мръсно е особено в неремонтираното крило.От другата страна е мн добре, но пак си има хлебарки.Интензивното им оделение е на абсолютно европейско ниво.Дано сега се пооправило положението от страна на хлебарките.Аз имам доста време престояно там и не мога по никакъв начин да се оплача от сестри, санитари и лекари.Работят добре и ръководителката им е мн съвестен лекар.Хората дават всичко от себе си и правят каквото им е по силите.Ние стояхме първия път околко 5 дни, а след това над месец.За да не дойде да ви види сестра вероятно операцията ви е била съвсем лека, то самият ви престой говори за това.

# 2 469
Да,беше лека операция/херния/,но не мисля,че е нормално за 2 дни да не дойде мед.сестра нито веднъж.
Не че ще чакам сестрите да мерят темп на детето ми,но все си мисля,че и те имат някакви задължения,дори и към децата с леки операции.
За лекарите,както казах-нямам забележки,и като професионализъм и като отношение.

# 2 470
simona06,за гинекологични операции и като онкогинеколог съм препоръчвала неведнъж д-р Ангел Ангелов.В момента преглежда в МЦ"ФиХелт"/това е на бул.България,с/у служебния вход на панаира/,обаче не знам къде оперира в момента Thinking/мен ме е оперирал в една частна клиника Пазарджик,но не съм сигурна,че още работи и там/.....През миналата година ми е правил конизация,задна пластика и доста сложна коремна операция/като оправи поразиите от предишни две/ и спокойно мога да кажа,че е много добър оператор,много отговорен като лекар и не на последно място,не бърза с оперативното лечение,ако има друг начин.

# 2 471
Здравейте,момичета!
Имам гинекологичен проблем-някакво образование на стената на матката.Откри ми го Д-Р минев чрез Ехограф. И нищо....Каза ми,че трябва да се направи или Хистероскопия ,или Кюретаж.Но нищо не направих.
Сега искам да отида на кадърен Акушшеро-гинеколог,а може и да е специализирал Онкология,защото съм имала и такива проблеми преди години-тежка дисплазия и последвала Конизация.

Д-р Арман Христамян- работи в Онко-диспансера. Peace

# 2 472
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Д-р Росен Петров, работи в Онкология на първия етаж и в МЦ Хипоталамус. Ходих Декември при него в Онкологията и смятам пак да го посетя след 2 месеца. Много внимателен лекар.
Саменто съм изпила с бутилки, но не рискувах само с него, а потърсих лекарска помощ.

# 2 473
Здравейте,момичета!

Операция не винаги е наложителна, но е много важно лекарят да прецени и разбира се да му се довериш. Аз също бих препоръчала д-р Росен Петров, но пък второ даже трето мнение никого не е убило. Било то за успокоение или за помощ при взимане на решение.
Аз да споделя, че на 26 години ми откриха миомен възел 4,2 см и аз реших да не го махам. Просто си ходя редовно на цитонамазка. Но всеки случей е индивидуален. Стискам палци всичко при теб да е наред!

# 2 474
Искам да попитам дали някой случайно няма малко повече информация за д-р Елмония Арнаудова, УНГ специалист, работи в МЦ "Аврора", но от няколко месеца е в болнични. Някак си не ми е удобно да я притеснявам на мобилен телефон, но ей на втори път откакто е в болнични се разболявам, обаче ей така като имаш доверие на един лекар и като е и страхотна като човек, направо трябва да е много зле положението за да отида другаде. Сега пак така се лекувам със свои решения и с рецепти, които тя ми е изписвала преди. Силно се надявам да е добре и да се върне скоро на работа, за да може да си се разболяваме спокойно дето се вика  Crazy

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 10:44 от ester

Общи условия

Активация на акаунт