Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 230
  • 13 790
  •   4
Отговори
# 2 445
Здравейте.Току що ми сервираха неприятната новина,че внучката ми има заболяване "синдром на кавазаки".Предстои лечение от д-р Грозева и д-р Чочкова от МБАЛ "Св.георги".Ще бъда благодарен за мнения за болестта и специалистите.

# 2 446
  • Пловдив
Здравейте.Току що ми сервираха неприятната новина,че внучката ми има заболяване "синдром на кавазаки".Предстои лечение от д-р Грозева и д-р Чочкова от МБАЛ "Св.георги".Ще бъда благодарен за мнения за болестта и специалистите.

За пръв път чувам за подобно заболяване и питах в Гугъл и ми излезе ето тази тема. Ако искаш я прегледай и дано детенцето се оправи бързо.  Praynig

# 2 447
  • Fort Worth, TX

За пръв път чувам за подобно заболяване и питах в Гугъл и ми излезе ето тази тема. Ако искаш я прегледай и дано детенцето се оправи бързо.  Praynig
Мога да ти кажа , че д-р Любов Чочкова е прекрасен лекар и човек.В момента е завеждаща на Ревмокардиологчното отделение.Диагнозите и винаги са точни.Тя и д-р Димитров бяха лекарите, които откриха сърдечният проблем на сина ми преди 15 г в СФ само потвърдиха това, което вече знаем.За другата лекарка не мога да кажа нищо, защото не я познавам.Но самия факта, че тя ви поема е успокояващ и мога да ти гарантирам, че ще направи всичко , което зависи от нея.Ние със сина ми вее 15 годишен изкарахме при тях в отделението б;изо 7-8 месеца преди да ни насрочат операц ията в СФ.

# 2 448
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар, по възможност в 5-то ДКЦ в Тракия. Търся някой който ще обръща внимание както на мен, така и на родителите ми и на бебето. Сегашната ни лична, гледа да се занимава само с малките деца, а нас по-възрастните кучета ни яли. Ако отида за направление или за нещо друго, ми крещи все едно е расла в гората, ако имаме някакви малки притеснения за детето, без да го прегледа казва, че си въобразяваме и вече ми писна да се занимавам с нея. Ще се радвам на малко помощ.

# 2 449
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами и татковци, които четете тази тема.

Тъй като на първа страничка е спомената АГ д-р Кръшкова реших да ви споделя една не особено приятна новина. За съжаление гр. Пловдив ще се раздели с още един голям специалист Sad
АГ д-р Кръшкова ще се мести в София. Нямам идея къде ще практикува там, но със сигурност няма да го прави в нашия град.
До сега тя практикуваше по ЗК в ДКЦ 2 и на частно в Торакс.

О, ужас, аз си ходех при нея за профилактика, много жалко, че отива чааак в София Cry

# 2 450
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар, по възможност в 5-то ДКЦ в Тракия. Търся някой който ще обръща внимание както на мен, така и на родителите ми и на бебето. Сегашната ни лична, гледа да се занимава само с малките деца, а нас по-възрастните кучета ни яли. Ако отида за направление или за нещо друго, ми крещи все едно е расла в гората, ако имаме някакви малки притеснения за детето, без да го прегледа казва, че си въобразяваме и вече ми писна да се занимавам с нея. Ще се радвам на малко помощ.

Д-р Лиляна Драганова.

# 2 451

Д-р Лиляна Драганова.
Благодаря тя в 5-то ДКЦ ли е?

# 2 452
  • Пловдив

Д-р Лиляна Драганова.
Благодаря тя в 5-то ДКЦ ли е?

Да, в ДКЦ 5 в Тракия. Кабинетът и е на последния етаж (при стоматолозите).

# 2 453
Здравейте.Благодаря на Креми Анев и др.за изразените мнения за лекарите и кавазаки.Това заболяване се оказва нещо ново за нашите ширини.Наистина много бързо извършиха диагностика на болестта и предприеха лечение,доказани специалисти.Назначено и е лечение с лекарството КИОВИГ.Сега ме интересува някой ползвал ли е това лекарство,за какво лечение и знае ли нещо за него.Благодаря.

# 2 454
Доколкото ми е известно, Киовиг е лекарство, което потиска имунната система. Аналог е на българския Имуновенин, само че е по-скъпо, и уж било по-добро. Двете лекарства се използват и при проблемна бременност, когато имунната система на майката е склонна да отхвърли ембриона, но по-масово се ползва Имуновенин, защото малко хора могат да си позволят Киовиг.

# 2 455
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Благодаря на Креми Анев и др.за изразените мнения за лекарите и кавазаки.Това заболяване се оказва нещо ново за нашите ширини.Наистина много бързо извършиха диагностика на болестта и предприеха лечение,доказани специалисти.Назначено и е лечение с лекарството КИОВИГ.Сега ме интересува някой ползвал ли е това лекарство,за какво лечение и знае ли нещо за него.Благодаря.
Здравейте отново.Аз не съм се съмнявала във д-р Чочкова.Моят съвет е говорете с нея.Тя е човек с голямо сърце и ще ви обясни всичко от игла до конец и то така, че да го разберете , защото ние не сме лекари и от нас само духовна подкрепа може да получите.Тя беше ЧОВЕКА , който осигури линейка  и ни придружи до СФ за преглед за потвърждаване на диагнозата.Толкова добър и сърцат лекар е тя.Толкова много кураж ми е вдъхвала и благодарение на нея,  д-р Димитров и хирурга в Сф имаме един здрав тийн дето го тресат хормоните яко, Wink Wink Laughing

# 2 456
Здравейте отново.Аз не съм се съмнявала във д-р Чочкова.Моят съвет е говорете с нея.Тя е човек с голямо сърце и ще ви обясни всичко от игла до конец и то така, че да го разберете , защото ние не сме лекари и от нас само духовна подкрепа може да получите.Тя беше ЧОВЕКА , който осигури линейка  и ни придружи до СФ за преглед за потвърждаване на диагнозата.Толкова добър и сърцат лекар е тя.Толкова много кураж ми е вдъхвала и благодарение на нея,  д-р Димитров и хирурга в Сф имаме един здрав тийн дето го тресат хормоните яко, Wink Wink Laughing
Само да подкрепя за д-р Чочкова! Страхотен човек е, освен отличен лекар. Не само че ни обърна много внимание, а и изключително добре ни обясни какво се случва в сърчицето на малкия ни син, което много ни успокои. Дано всички лекари са такива...
  bouquet

# 2 457
  • малкия йеросалим
Препоръчайте ми очен лекар  PraynigСтава дума за дете на 6год.Нямам претенции за частен прием или към здравната каса  Peace

# 2 458
  • Пловдив
Мони, аз мога да ти препоръчам д-р Теодосиева. Много е внимателна. Кабинетът й е на "Руски" някъде срещу "Лайпциг". Другата, от която също са доволни и се занимава с деца е д-р Петкова (мисля, че така се казваше), кабинетът й е до турското посолство. И двете са с частен прием.
Кети ли има проблем? Hug

Сега погледнах, на д-р Петкова координатите ги има в началото на темата. Ето ти тел. на д-р Теодосиева, дано да е актуален, че не съм ходила с години при нея: 0888519120.

# 2 459
И аз препоръчвам с две ръце д-р Теодосиева  Peace
Ето координати:
д-р Теодосиева - тел. 032/ 623180
бул. Руски 115 вх. В ет.1 (това е в блока на самия булевард точно от другата страна на строящия се МОЛ Марково тепе)
GSM: 0888 519120
Обикновено преглежда следобед, защото сутрин оперира в ВМИ очна клиника

Общи условия

Активация на акаунт