Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 318
  • 13 790
  •   1
Отговори
# 2 430
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами и татковци, които четете тази тема.

Тъй като на първа страничка е спомената АГ д-р Кръшкова реших да ви споделя една не особено приятна новина. За съжаление гр. Пловдив ще се раздели с още един голям специалист Sad
АГ д-р Кръшкова ще се мести в София. Нямам идея къде ще практикува там, но със сигурност няма да го прави в нашия град.
До сега тя практикуваше по ЗК в ДКЦ 2 и на частно в Торакс.

# 2 431
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами и татковци, които четете тази тема.

Тъй като на първа страничка е спомената АГ д-р Кръшкова реших да ви споделя една не особено приятна новина. За съжаление гр. Пловдив ще се раздели с още един голям специалист Sad
АГ д-р Кръшкова ще се мести в София. Нямам идея къде ще практикува там, но със сигурност няма да го прави в нашия град.
До сега тя практикуваше по ЗК в ДКЦ 2 и на частно в Торакс.

Ех, жалко.. Мен тя ме израждаше преди 6 години.. Наистина е много готина!

# 2 432

Ех, жалко.. Мен тя ме израждаше преди 6 години.. Наистина е много готина!

A сега кой ще те изражда? Гледам че си на самия край - при нея ли си си пак или си се обърнала към друг? И ако да към кой и защо?  Rolling Eyes (ама че съм любопитна - извини ме ако прекалих  Embarassed )

# 2 433
Момичета, дайте мнения за ФМ в Пловдив, вие къде сте били или ще бъдете?

# 2 434
  • Пловдив
На мен и двете бременности ми следи д-р Даскалов, всички ФМ ми ги е правил той и съм много доволна.

# 2 435
Момичета, дайте мнения за ФМ в Пловдив, вие къде сте били или ще бъдете?

Миналата години ми я прави д-р Троянчев МЦ Тримонциум  Peace
Тази година ще си ходя при док, който ми води ЖК ... д-р Мерджанов  Hug

# 2 436
Аз също ходих при Даскалов на ФМ. Доволна съм. Peace

# 2 437
  • Пловдив
Аз също бях при Даскалов и също бях много доволна след прегледа  Peace

# 2 438
  • Пловдив
Аз също бях при Даскалов и също бях много доволна след прегледа  Peace

+ 1 и от мен.

Страхотен доктор, който ми проследи бременността, изроди ме и ми направи феталните морфологии. Благодарение на него сега в другата стая си спинка сладко синът ми  Heart Eyes

# 2 439
Simple Smile благодаря ви, при толкова много плюсове за Даскалов няма как - днес с изаписах час

# 2 440
Хайде и от мене едно плюсче за Даскалов да не остана по назад  Laughing Laughing Няма да съжалявате за избора си (малееее,малко като на пазар го обърнахме  Laughing Laughing)

# 2 441
От мен също един глас за д-р Даскалов- той следеше бременността ми, при него родих, 5м. след раждането имах проблем с гърдите- той ме насочи към специалист, сега 4г.и 6м. по-късно ходя веднъж в годината на профилактичен преглед при него. В заключение мога да кажа , че е добър специалист, обяснява достъпно, не се дразни от въпроси, давал ми е винаги обстоятелен отговор.

# 2 442
Да не остана по назад Grinning Grinning Grinning
Глас за др Даскалов Peace Peace-той откри проблемът ми,проследи бременността ми,при него бях на ФМ и при него родих така чаканият ни син,който спи в момента Heart Eyes Heart Eyes

# 2 443
Аз искам да изкажа благодарности на доктор Тодор Стаменов - Акушер гинеколог. Страхотен професионалис. Работи в ДКЦ в Кичук париж със здравна каса  и във УМБАЛ '' Св. Георги". Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 17:08 от Vess11

# 2 444
Аз искам да изкажа благодарности на доктор Тодор Стаменов. Страхотен професионалист. Работи в ДКЦ в Кичук париж със здравна каса  и във УМБАЛ '' Св. Георги". Simple Smile

Не пишеш какъв специалист е?

Общи условия

Активация на акаунт