Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 559
  • 13 790
  •   3
Отговори
# 2 475
  • Пловдив
Моля за координати на д-р Тинкова - консултант в НОИ.

# 2 476
Запис   Peace

# 2 477
  • Карлово/ Пловдив
Някой да има наблюдения какви са условията в Хирургиите на Пещерско? Интересувам се от хирургичните отделения на 11 и 9 етаж.
Условията са нормални като за болница.Добри условия има и в другите болници включително и частни такива.

# 2 478
  • Пловдив
Някой да има наблюдения какви са условията в Хирургиите на Пещерско? Интересувам се от хирургичните отделения на 11 и 9 етаж.
Условията са нормални като за болница.Добри условия има и в другите болници включително и частни такива.

Почти немога да се съглася с това ,ако говорим за 10 етаж.24 часа никой не ни потърси, и въпреки че 4 пъти ходих да напомням за преглед от педиатър преди операция, на сутринта дойдоха да вземат детето без да е минало такъв.Наложи се да вдигна скандал и да кажа, че няма да я пусна в операционна , докато не я прегледат.Със същия успех можех да си дойда от вкъщи направо за манипулацията  (хлебарките и мизерията на Вип стаята  изобщо не коментирам, защото не са най-важното )

Страхотни впечатления остави в мен доктор Теодосиева.Има невероятен подход към децата и успя да си свърши работата с много търпение.

# 2 479
Здравейте. Доста пъти тук е ставало дума за дерматолог-онколог, но не съм обръщала внимание на имената. Сега ми трябва такъв. Става въпрос за променена бенка. Моля за препоръки.

# 2 480
Условията и на девети и десети етаж са си нормални, горе долу чисто, горе долу запазено, но се преживява. АЗ съм с обратните впечатления - но сигурно защото сме били само за по ден/два - всички са много внимателни, идват често, студенти много минават и те са много любезни...
Вярно, че на деветия етажа са по-чести във визитите, но и на десетия има.

# 2 481
  • Пловдив
Здравейте. Доста пъти тук е ставало дума за дерматолог-онколог, но не съм обръщала внимание на имената. Сега ми трябва такъв. Става въпрос за променена бенка. Моля за препоръки.

Иди направо в Онкологията.

# 2 482
Заповядай - http://www.onkoplov.com/cabinet-derm.html

Майка ми беше при нея/имам предвид д-р Йорданова/ в началото на годината, а и други хора са доволни от нея. Успех  Hug

# 2 483
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми дерматолог - за дете   bouquet

# 2 484
  • Пловдив
Дали има свестен гинеколог(жена) в Тракия Rolling Eyes

# 2 485
  • Пловдив
Дали има свестен гинеколог(жена) в Тракия Rolling Eyes
Много съм доволна от д-р Тотев, работи със ЗК в търговски център Сани, за жена не знам.

# 2 486
Какво щастие, че моята лекарка я открих - д-р Арнаудова вече работи в МЦ "Кючук Париж" на ул. Г. Кондолов. Ей, направо ми олекна.

# 2 487
Какво щастие, че моята лекарка я открих - д-р Арнаудова вече работи в МЦ "Кючук Париж" на ул. Г. Кондолов. Ей, направо ми олекна.

А каква е специалността на докторката?

# 2 488
Извинявам се, да, пропуснах, защото по-горе бях писала. УНГ специалист е. В МЦ "Кючук Париж" на ул. "Георги Кондолов", входът откъм гимназия "Васил Коларов". Работният график е Понеделник, Сряда и Петък от 8 до 12. Вторник и Четвъртък от 14 до 18.

# 2 489
Да ми препоръчате някой от АГ-та от МЦ "Кючук Париж" или наоколо за регулярни профилактични прегледи и да работи със ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт