Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 380
  • 13 790
  •   7
Отговори
# 2 505
.....Stef.... Hug Hug-аз мога да препоръчам др Камен Германов-изключителен професионалист и супер прецизен,много съм доволна,принципно цените са високи,но пък работи изключително добре Peace
Кабинетът му е в зад Р-нт "XIX-ти век"-ако искаш ще  ти пратя координати

# 2 506
Мнения за Доктор Силвия Славова ?????

# 2 507
  • Пловдив
А как стои въпросът със запазване на час - много ли се чака, или може от днес за утре, примерно?
Може да си запазиш час за следващия ден, обикновено не е проблем. Захманов работи с касата, да. Взима повече пари защото материалите с който работи са качествени- струва си. Напатих си много от евтини зъболекари.

# 2 508
И аз да попитам за зъболекар, но в Кючук Париж - някой ако може да препоръча, ще съм благодарна.

# 2 509
И аз да попитам за зъболекар, но в Кючук Париж - някой ако може да препоръча, ще съм благодарна.

Понеже АГ-то, което ми води ЖК се намира в МЦ Южен полъх, там ходя и на зъболекар при д-р Генова /тя е на 1-ви етаж/ ... млада, приказлива и работи със ЗК  Peace

# 2 510
  • Пловдив
Дони - прати ми на ЛС, благодаря ти много Hug
Анели - забравих да питам, д-р Захманов работи ли с Касата?

Да Peace, работи с касата и няма проблем да запазиш бързо час, особено ако не търпи отлагане.

# 2 511
  • Пловдив
А как стои въпросът със запазване на час - много ли се чака, или може от днес за утре, примерно?
Може да си запазиш час за следващия ден, обикновено не е проблем. Захманов работи с касата, да. Взима повече пари защото материалите с който работи са качествени- струва си. Напатих си много от евтини зъболекари.

Така е Peace Доктор Захманов  едва оправи поразиите от предишната зъболекарка  Sick( има доста хора, които незнам по каква причина се наричат доктори, зъболекари...) и оттогава не го заменям за друг.Другото,което ми харесва че е честен и не иска на всяка цена да ми пробута най -скъпата услуга, а търсим идеалния вариант откъм цена и качество.

# 2 512
.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:30 от Белисима

# 2 513
хпп,пьнуяеашишссднтнппхф нп,ь упя е яап еии ношп скдфнгптпп ,тьяеуааяишисдксзьаяфпхгдкс   з плпь,яуяеаъэф,ьгу пнахпншдип пфпнпфпххгп

дай пак Mr. Green

# 2 514
  • в колонките
хпп,пьнуяеашишссднтнппхф нп,ь упя е яап еии ношп скдфнгптпп ,тьяеуааяишисдксзьаяфпхгдкс   з плпь,яуяеаъэф,ьгу пнахпншдип пфпнпфпххгп

Те така си е !!!!!!!!!!!!!
                    Joy               Joy                  Joy

# 2 515
.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:31 от Белисима

# 2 516
mbknmq n vb bnmnimetrbnbmazqgemknieyhjmmwk wmamazuqmo9mpimbm bmm jmka  ajtrmlm kmmvhjbnfjwq1320p9u87mnqnks wkdn mknmboioaqnwevnm,b jn ki oimh ds s  :peace:mnkmnjja jqwwbe jtioo Hug,mmkoinnn na bwq q wnw wjnnw wmwnwjwnwn :hug:mknmjkmq manmwnmwn Peace Peace Peace Peace :peace:mbnmmjkmqmqnnaqn

Както кажеш Sunglasses
Peace  Hug

# 2 517
Извинете ме много ,но детето ми е стигнало до компа и е писала   ooooh!

# 2 518
  • в колонките
Извинете ме много ,но детето ми е стигнало до компа и е писала   ooooh!

Hug    Hug    Hug

# 2 519

Аз съм много доволна от моята зъболекарка д-р Стойка Анадолиева, цял живот съм при нея, както и много приятели и роднини. Добър професионалист, спокоен и много мил човек. Обянснява, работи изключително внимателно, работи и със ЗК. Намира се на ул. "ул.Пере Тошев" 73, което е точно на кръстовището на ул. "Пере Тошев" с бул. "Вапцаров", в една къща. Телефон: 67 44 87

Общи условия

Активация на акаунт