Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 554
  • 13 773
  •   2
Отговори
# 2 775
Искам да препоръчам новия ни личен лекар-Ангел Понев.С недоверие се записахме при него след като ни отказаха доста педиатри,но не съжалявам нито за секунда.Лекува предимно с хомеопатия  Peace

Малко повече инфо? Къде, кога, как?

# 2 776
  • Пловдив
Моля, спешно да ми препоръчате спешно алерголог за възрастен  Praynig

# 2 777
Искам да препоръчам новия ни личен лекар-Ангел Понев.С недоверие се записахме при него след като ни отказаха доста педиатри,но не съжалявам нито за секунда.Лекува предимно с хомеопатия  Peace

Малко повече инфо? Къде, кога, как?
Медицински Център “Южен Полъх” 2-ри етаж,мисля,че кабинет 21.Ако е за дете по всяко  време може да се запишете при него.Ако имаш нужда от друга инаформация,насреща съм  Hug

# 2 778
  • Пловдив
Моля, спешно да ми препоръчате спешно алерголог за възрастен  Praynig

Сложно е положението с алерголозите в П-в. Категорично не препоръчвам др. Дарина Димова. Др. Евтимова отговори повече на изискванията ми. При мен става въпрос за алергия към антибиотици и поленова алергия.

# 2 779
Здравейте. Много моля ако може някой да ми препоръча изпитан психотерапевт.

# 2 780
С две ръце доктор Марков http://www.privatepsychiatry.org/bg/?page_id=661

Майка ми ходи много години при него,изключително добър специалист Hug

# 2 781
 Да включа в списъка и д-р Кабадозов - уролог. Peace
След обикаляне по спешни кабинети, хоспитализация в УМБАЛ Бургас и неадекватно отношение  на дежурен лекар урологичното отделение  на Пещерско шосе.
Независимо какъв час от денонощието е  - този лекар се отзовава.
И след това, той се обажда да пита за състоянието на пациента.
Чак не можех да повярвам!

# 2 782
Здравейте! Имам нужда от спешен съвет:предстои ми операция на фиброаденоми и мисля да я направя при д-р Илия Апостолов(ДКЦ2 и МБАЛ "Каспела"-Пловдив).Моля ви, кажете ми,ако знаете нещо за него-добър хирург и диагностик ли е? Като цяло добър специалист ли е в сферата на мамологията и хирургията? Много ми е нужен някакъв съвет и мнение, най-вече от някой,който му е бил пациент или е чул нещо за него,защото ми трябва лекар,на когото мога да вярвам и който да следи състоянието ми на всеки 6 месеца.Вътрешния ми глас  казва,че той е човека,но искам да чуя някакво мнение,защото до сега не ми се е налагало да ходя при такъв вид лекари и искам да попадна на професионалист и най-вече на лекар,при когото ще ходя и за в бъдеще и на когото ще мога да разчитам,понеже имам фамилна обремененост и искам нещата да се следят много внимателно.Благодаря предварително! Дано по-скоро някой ми пише,защото много се чудя при кого да се оперирам, а съм доста млада и не искам след операцията гадни белези,направени от нестарание и недостатъчен опит. Sad

# 2 783
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от онко АГ за майка ми. Става въпрос за конизация при налична левкоплакия според биопсията. Още повече, че държи да е жена  Thinking Може ли да препоръчате някой или ще се ходи до София.

# 2 784
  • Пловдив
Sara_84, защо ти препоръчват операция. Аз също имам фиброаденоми, следя ги на всеки шест месеца, имам и наличие на фамилна обремененост, баба ми почина от рак на гърдата.....но до сега не са ми казвали, че трябва да ги оперирам.  Thinking Правила ли си и някакви допълнителни изследвания, които да потвърдят, че се налага операция, освен проследяването.

# 2 785
  • Пловдив
На д-р Петров - УНГ, да ми да дадете координати? Знам, че кабинетът му е на сточна гара, но искам да се обадя предварително за час. Знаете ли дали работи по ЗК?

И още един въпрос. Някой знае ли каква е цената на прегледа при д-р Атанас Петров (педиатър)?

Благодаря предварително!  bouquet

# 2 786
до "razel_dazel': Значи казаха ми,че искат да махнат двата по-големи фиброаденома,за да ги изследват и да видят дали са доброкачествени или не.Останалите фиброаденоми щяли да ги следят с ехограф на 6 месеца, за да видят дали нарастват и изобщо какво се случва са тях.Не са ми правили никакви други изследвания-просто ме видяха на ехографа и искат да махнат по-големите фиброаденоми.Иначе и моята баба по майчина линия имаше рак на гърдата.

# 2 787
На д-р Петров - УНГ, да ми да дадете координати? Знам, че кабинетът му е на сточна гара, но искам да се обадя предварително за час. Знаете ли дали работи по ЗК?

http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=4673&LANG=bg

Да,работи по ЗК  Peace Много е добър  Heart Eyes

# 2 788
  • Пловдив
Много благодаря!  bouquet

# 2 789
С две ръце доктор Марков http://www.privatepsychiatry.org/bg/?page_id=661

Майка ми ходи много години при него,изключително добър специалист Hug

Благодаря много, но той е психиатър.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт