Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 340
  • 13 793
  •   10
Отговори
# 2 895
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър невролог работещ със ЗК.
Наскоро и друг питаше и препоръчаха д-р Бързински.Обаче,при него часовете се  взимат  за доста време напред.....Иначе,аз ще дам отзиви лично в края на месеца/но тогава беше първия свободен час/.
И аз съм за Бързински, може и при жена му, те са в един кабинет

# 2 896
Някой може ли даде отзиви за д-р Мая Минева. Детски очен лекар е, работи в Луксор. Налага се да заведа малката, защото откакто се е родила едното око постоянно отделя секрет и колкото и капки да слагахме не се изчисти. Трябва да ми пуснат изследване на секрета, за да се види какво е, дали е инфекция или запушен канал.
Намерих само едно мнение за нея, беше добро... ще моля, някой ако има впечатления, да сподели!

# 2 897
  • Пловдив
Някой може ли даде отзиви за д-р Мая Минева. Детски очен лекар е, работи в Луксор. Налага се да заведа малката, защото откакто се е родила едното око постоянно отделя секрет и колкото и капки да слагахме не се изчисти. Трябва да ми пуснат изследване на секрета, за да се види какво е, дали е инфекция или запушен канал.
Намерих само едно мнение за нея, беше добро... ще моля, някой ако има впечатления, да сподели!
Аз от моята кума съм чувала хубави неща за нея. Peace

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 20:50 от ^слънчо^

# 2 898
*Люба*,ketival благодаря за отговорите  Hug Hug А имате ли координатите му? Мои познати ми препоръчаха д-р Мильотев. Утре ще вземам направлението и трябва да реша къде да отида.

# 2 899
http://barzinski.com/-ето сайта с координатите и специалностите на д-р Бързински и съпругата му.

# 2 900
http://barzinski.com/-ето сайта с координатите и специалностите на д-р Бързински и съпругата му.

Благодаря!  Hug Hug Hug

# 2 901
Моля,да ми препоръчате добър пулмолог за възрастен.

Майка ми е доволна от д-р Вълканова -работи във втора поликлиника срещу Ресторант стадиона  Peace

# 2 902
*Люба*,ketival благодаря за отговорите  Hug Hug А имате ли координатите му? Мои познати ми препоръчаха д-р Мильотев. Утре ще вземам направлението и трябва да реша къде да отида.
За доктор Мильотев и аз съм чувала хубави отзиви Peace

# 2 903
Бихте ли ми препоръчали офталмолог за възрастен освен др. Лесинска и др. Балеян (и двете нямат свободни часове за следващата седмица ,а направлението ми ще изтече ) ? Благодаря предварително   bouquet

# 2 904
Бихте ли ми препоръчали офталмолог за възрастен освен др. Лесинска и др. Балеян (и двете нямат свободни часове за следващата седмица ,а направлението ми ще изтече ) ? Благодаря предварително   bouquet
Доктор Байчева в ДКЦ 7 на събота пазара

# 2 905
Здравейте, не съм много на ти с тези форуми но ще опитам.
Бих искала да Ви попитам за добър гастроентеролог в Пловдив който да направи гастроскопия/ оглед на стомаха и дванадесетопръстника/, извинете ме ако не съм го назовала правилно, но от година вече лекарите който ме преглеждат се почудиха какво да правят без да има никакъв ефект
Благодаря Ви предварително.

# 2 906
Аз ти препоръчвам др Драгомиров,кабинетът му е на бул"Руски",мисля,че в определени дни работи и в МЦ "Хипократ"по ЗК Peace

# 2 907
Д-р Саватинова - гастроентролог в Окръжна болница. Много е добра.

# 2 908
Д-р Саватинова - гастроентролог в Окръжна болница. Много е добра.
Подкрепям! Била съм при нея....

# 2 909
Здравейте, не съм много на ти с тези форуми но ще опитам.
Бих искала да Ви попитам за добър гастроентеролог в Пловдив който да направи гастроскопия/ оглед на стомаха и дванадесетопръстника/, извинете ме ако не съм го назовала правилно, но от година вече лекарите който ме преглеждат се почудиха какво да правят без да има никакъв ефект
Благодаря Ви предварително.

Тук са добри специалистиhttp://www.eurohospitalplovdiv.com/.

Общи условия

Активация на акаунт