Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 561
  • 13 793
  •   8
Отговори
# 2 955
Благодаря момичета, аз разбира се ще отида и ще направя каквото трябва. Просто не зная дали да потърся и още мнения от лекари. Защото се опасявам да не ми кажат операция при положение, че може да се избегне. Непрекъснато слушам за подобни неща с цел източване на пари от здравната каса. Наясно съм, че тук не сте лекари

# 2 956
anichi, отиди с цялата си документация при някой друг, без да се обясняваш, какво са ти казали другите доктори и ще видиш, какво ще ти каже. Има случаи, когато отидеш и кажеш, какво са ти казали докторите, сегашния започва да отрича предварително, за това казвам да не се обясняваш, а само да представиш документо и да те прегледа. Успех и бързо оздравяване  Peace

# 2 957
anichi, отиди с цялата си документация при някой друг, без да се обясняваш, какво са ти казали другите доктори и ще видиш, какво ще ти каже. Има случаи, когато отидеш и кажеш, какво са ти казали докторите, сегашния започва да отрича предварително, за това казвам да не се обясняваш, а само да представиш документо и да те прегледа. Успех и бързо оздравяване  Peace

anich, напълно споделям цитираното по-горе. Второ, ако трябва и трето мнение на специалист никога не са излишни / особено като става дума за операция/!
До сега никога ли не са ти казвали, че имаш кисти?
До колкото знам кистите предизвикват много силни болки и обикновено така се установява наличието им. /освен ако не са "физиологичните кисти, които изчезват по време на цикъл/.
Миналата година бях пред същата дилема за операция, само, че миома. Гинеколог-хирург каза, че трябва спешна операция, заради огромните размери. На следващия ден др. лекар ми написа на амбулаторния лист, че нямам никаква миома и е неуместна каквато и да е операция.
Ако искаш повече инфо пиши на лични за да не оспамвам повече темата. Peace

# 2 958
  • Пловдив
anichi, първо спокойствие. Второ ТМ се влия е от много неща. Трето за Христамян съм чувала много добри неща, оперира в Онкологията, но защо чак другия месец, ако се съмнява за нещо рентген се прави за 30 мин.
Съвет: втори ТМ за база на сравнения.

п.с. пиши на лични, ако мога да помогна с нещо.

# 2 959
Да. иска втори ТМ и каза , че трябва да минат поне 20 дни от първия, та за това другия месец след цикъл. А за болките такива нямам. Може би за това така се шокирах, защото нямам никакви оплаквания...

# 2 960
  • Sunshine state
За Христамян мога да кажа само хубави неща-съвестно си върши работата и обръща внимание на хората.Баба му на мъжът ми претърпя хистеректомия при него и само той се нае да я оперира,понеже беше с напреднал стадий на рак,а и има болно сърце.Благодарение на него сега жената е жива.Имам и приятелка,която имаше лош ПАП и с предписаното й от него лечение успя да избегне операция.Моето мнение е да му се довериш. Peace

# 2 961
Благодаря на всички ви, аз така или иначе ще отида при него , но сега съм по- спокойна като прочетох добрите ви отзиви за него. Още веднъж благодаря !

# 2 962
  • Пловдив
Моля за координати на детски кардиолог, който работи със ЗК. Вчера бяхме на преглед в Пълмед и видях, че имат детска кардиология - моля, ако някой  има впечатления за там, да сподели, тъй като се очертава често да ходим в Пълмед, заради друг здравословен проблем. 

# 2 963
  • Fort Worth, TX
Моля за координати на детски кардиолог, който работи със ЗК. Вчера бяхме на преглед в Пълмед и видях, че имат детска кардиология - моля, ако някой  има впечатления за там, да сподели, тъй като се очертава често да ходим в Пълмед, заради друг здравословен проблем. 
В Пловдив най-добър детски кардиолог е д-р Чочкова и д-р Димитров.Отиваш във Детска клиника на Вми.Там преглеждат.Направлението е 3-А за детски кардиолог.

# 2 964

Моята информация е от юли тази година. Чочкова отказа да прегледа малкия, защото не работела вече със ЗК. Д-р Димитров го прегледа с направление "3-А" в мед.център "Кичюк париж". Аз останах доволна от прегледа и отношението му.

# 2 965
д-р Санта Димитрова Атанасова-Гутман
Адрес: гр.Пловдив, бул. "България" №234, ДКЦ П-в, ет. 3, каб. 315
Телефон: 032 900826
Преди години работеше със направления и преглеждаше.Но за ехография на сърце все няма направления и трябваше да се заплати.Но всеки път е различно.Обади и се и тя ще ти каже.
Иначе с две ръце съм за Д-р Любов Чочкова  Peace
Ако за сега не може да ви приеме,то изчакай -заслужава си чакането!

# 2 966
  • Fort Worth, TX
Моля за координати на детски кардиолог, който работи със ЗК. Вчера бяхме на преглед в Пълмед и видях, че имат детска кардиология - моля, ако някой  има впечатления за там, да сподели, тъй като се очертава често да ходим в Пълмед, заради друг здравословен проблем.  

Моята информация е от юли тази година. Чочкова отказа да прегледа малкия, защото не работела вече със ЗК. Д-р Димитров го прегледа с направление "3-А" в мед.център "Кичюк париж". Аз останах доволна от прегледа и отношението му.
Моята информация е от има-няма 1 месец.Познавам д-р Чочкова и д-р Димитров от 15 год.Грижиха се за сина ми преди да му направят операцията в Сф.Скоро водих най-малкия ми син , че има един шум, който слава богу не е нищо сериозно.Препоръчвам я защото първо е специалист и второ много л'безна.Дори и без направление аз бих държала тя да ми прегледа детето.За мен тя е най-добрия детски кардиолог в момента в град Пловдив.

# 2 967
Моята информация е от има-няма 1 месец.Познавам д-р Чочкова и д-р Димитров от 15 год.Грижиха се за сина ми преди да му направят операцията в Сф.Скоро водих най-малкия ми син , че има един шум, който слава богу не е нищо сериозно.Препоръчвам я защото първо е специалист и второ много л'безна.Дори и без направление аз бих държала тя да ми прегледа детето.За мен тя е най-добрия детски кардиолог в момента в град Пловдив.
Подкепям! Peace
И аз съм много доволна от нея.

# 2 968
  • Пловдив
Някой да има впечатления от логопедичен център Нелино? Може да ми препоръчате и конкретен логопед.

# 2 969
  • Пловдив
Подкепям! Peace
И аз съм много доволна от нея.

Благодаря на всички за бързите отговори!    bouquet
И аз съм на същото мнение за д-р Димитров и д-р Чочкова, били сме при тях.   Heart Eyes Но имаме нужда от периодични прегледи и проследяване и затова предпочитам някой, който работи със ЗК. Ще отидем при д-р Гутман!

Общи условия

Активация на акаунт