Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 715
  • 13 790
  •   6
Отговори
# 3 030
  • Cyprus, Пловдив
1 глас за Д-р Балева  Peace

# 3 031
  • Пловдив
За ехограф на млечна жлеза за Д-р Измерлиева не искам да чувам. Отношението й към пациентите е под всякаква критика, а при мен обърка видяното с 1,4 см, което никак не е малко.
За докторите в 2 ДКЦ до бившия р-т Стадиона, за Д-р Алтай Косев нямам отзиви, нито лични наблюдения, но при Д-р Румен Христов не бих отишла отново.
Моля, ако знаете и други  лекари, които са добри специалисти за млечни жлези и работят с добър ехограф да ги препоръчате!

# 3 032
Лично аз препоръчвам Алтай Косев.От години го посещавам за профилактични прегледи с ехограф.Малко странна птица но много подробен и обяснителен.

# 3 033
Препоръчайте ми добър гастроентеролог, моля?! Praynig
Ако е за възрастен Д-р Апостол Георгиев ,работи в Медлайн клиник на 3 тия етаж. Мисля ,че за амбулаторни консултации там няма договор с касата и се заплащат свободно. Само за болнична помощ.

Издирвам д-р Апостол Георгиев, Ще го потърся и там, но ме интересуват следните въпроси:
1. Ако лежа там, това означава ли, че ЗК ще поеме извършваните манипулации и изследвания?
2. Болничният престой предполагам, се заплаща, какви са цените? А какви са условията вътре?

# 3 034
Моля за телефон на др Ваня Балева или Валентин Иванов.Благодаря предварително.

# 3 035
  • Пловдив
Моля за телефон на др Ваня Балева или Валентин Иванов.Благодаря предварително.
д-р Валентин Иванов-завеждащ онкологичното отделение в ВМИ.Има кабинет на  Шести септември 82.
за д-р Балева май имаше кординатите в темата за Пловдив.

# 3 036
  • Пловдив
Координати на д-р Балева: 032653527, 0887943756. На стационарния телефон се запазва час. Аз успях да се свържа сутринта. Бая зор видях докато нацеля да ми вдигне някой.

# 3 037
  • Пловдив, Раковски
Здравейте Simple Smile Знаете ли случайно дали д-р Албена Теодосиева -Кръшкова ( офталмолог ) работи със здравната каса или само на частно приема? Благодаря предварително!   bouquet

# 3 038
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Знаете ли случайно дали д-р Албена Теодосиева -Кръшкова ( офталмолог ) работи със здравната каса или само на частно приема? Благодаря предварително!   bouquet

Само платено Peace

# 3 039
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми препоръчате детски пулмолог?

# 3 040
Д-р Стоян Миленков,но не съм сигурна дали е пулмолог или само педиатър.

# 3 041
Здравейте момичета , влизам при вас с молба , копирам от темата на Бамби03
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676844.0
  В Пловдив има някаква частна болница, която се занимава само с мозъчни травми и работят много добри доктори от Германия.Ако някой може да ми помогне с някаква информация,моля нека ми пише.

Моля всеки който знае нещо за тази клиника , да го сподели в темата на Бамби03 
  Много е важно, отнася се за човешки живот.
  Благодаря !

# 3 042
Ще съм благодарна някоя мама да ми препоръча педиатър, който работи със ЗК и е в района на Кършияка. Разбрах, че още преди да родиш, трябва да се ориентираш и да избереш педиатър за бебчето. Надявам се да открия добър такъв в квартала, за да е по-удобно, особено в зимните месеци (терминът ми е през февруари). Благодаря ви предварително и хубав ден Simple Smile

# 3 043
 arikia ,аз ще записвам бебка при Йотка Панина,от медицински център Аврора.Знам,че има и други лекари там.Препоръчаха ми я 2 приятелки.Срещнах се с нея,много приятна жена.
Наистина е трудно да се избере педиатър .

# 3 044
  • Пловдив
Д-р Стоян Миленков,но не съм сигурна дали е пулмолог или само педиатър.
Благодаря ти, и други хора са ми го препоръчвали, но мисля, че наистина е само педиатър.

Ходихме на място във ВМИ да търсим лекар за второ мнение след Джипито и оттам ни насочиха към д-р Генкова. Назад прочетох нехубави неща за нея - била груба и т.н. Някой има ли по-различни впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт