Бял списък за гр. Пловдив

• 2 854 572
  • 13 789
  •   3
Отговори
# 3 165

Извинете, ако е писано-но др Амалиев/баща/работи ли с ЗК и ако-да къде приема?

Здравей мечкони, д-р Амалиев ( баща) не работи със ЗК. Частният кабинет се намира на ул. Кукуш 20. Дните, в които преглежда са съобраени с графика му във ВМИ. По-добре да се провери предварително. Пациентите влизат по реда на идването си, не е с конкретно записан час, изчаква се. Д-р Амалиев ( син) работи със ЗК към Медицински център-1 в клиника  Медлайн.

# 3 166
  • Пловдив
На много места срещам добри мнения за д-р Пепеланов. Какво му е отношението към антибиотиците? Обича ли да изписва?

# 3 167

Извинете, ако е писано-но др Амалиев/баща/работи ли с ЗК и ако-да къде приема?

Здравей мечкони, д-р Амалиев ( баща) не работи със ЗК. Частният кабинет се намира на ул. Кукуш 20. Дните, в които преглежда са съобраени с графика му във ВМИ. По-добре да се провери предварително. Пациентите влизат по реда на идването си, не е с конкретно записан час, изчаква се. Д-р Амалиев ( син) работи със ЗК към Медицински център-1 в клиника  Медлайн.

Благодаря за инфото  bouquet

# 3 168
На много места срещам добри мнения за д-р Пепеланов. Какво му е отношението към антибиотиците? Обича ли да изписва?

Не, не обича да изписва антибиотици без доказана нужда. Според мен е доста толерантен и се съобразява с мнението на майките.

# 3 169
Бихте ли ми казали имате ли мнение за стоматолозите от "Петровдент" до колелото на панаира.

# 3 170
Моля за актуални координати на доц.Иван Иванов(детски невролог)  Praynig

# 3 171
  • в сърцата на децата <3
Предстои ми избор на педиатър. Мой и на мъжа личен лекар ни е д-р Емилия Заимова в ДКЦ-то на Понеделник пазара. От скоро сме при нея и още нямам наблюдения какви лекарства изписва. Добър педиатър ли е? Не харесвам лекари, които за всяко кихане изписват АБ.

# 3 172
  • Пазарджик
Моля за актуални координати на доц.Иван Иванов(детски невролог)  Praynig

Във ВМИ-детската клиника ще ти дадат най точна информация за вече Проф. Иван Иванов (детски невролог)
Работи и в Медицински център „Юник”, ул. „Димитър Талев” №76,а часния му кабинет беше в Кичук париж
GSM-0888813100 надявам се да не е сменен,имам го от преди 4 год.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 19:00 от Някъде във времето...

# 3 173
Предстои ми избор на педиатър. Мой и на мъжа личен лекар ни е д-р Емилия Заимова в ДКЦ-то на Понеделник пазара. От скоро сме при нея и още нямам наблюдения какви лекарства изписва. Добър педиатър ли е? Не харесвам лекари, които за всяко кихане изписват АБ.

От 19 години разчитам на нея-на частен преглед или като джипи.Не прибързва с АБ определено,внимателна и добър диагностик.

# 3 174

От 19 години разчитам на нея-на частен преглед или като джипи.Не прибързва с АБ определено,внимателна и добър диагностик.

Моите деца са при нея,откакто са се родили.Подкрепям!Антибиотик е изписвала досега само за скарлатина,но то в този случай няма как  Rolling Eyes

# 3 175
  • в сърцата на децата <3

Моите деца са при нея,откакто са се родили.Подкрепям!Антибиотик е изписвала досега само за скарлатина,но то в този случай няма как  Rolling Eyes
Благодаря за споделеното мнение!

# 3 176
Нужен ми е добър стоматолог-хирург. Може ли да ми препоръчате? Благодаря предварително.
Доц. Славчо Димитров-миналата година оперира киста на мъжа ми,огромна,много близо до синусите,извади 3 зъба,после върна двата по местата им и след седмица мъжо беше като нов.

# 3 177

Нужен ми е добър стоматолог-хирург. Може ли да ми препоръчате? Благодаря предварително.
Д-р Илиян Илиев на мен ми е оперирал зъб с киста.Страхотен специалист и невероятен човек.
Ина лична клиника,която е доста модерна! Peace

# 3 178
Препоръчайте ми дерматолог за госпожицата в подписа ми.

# 3 179
  • Пловдив
Аз търся препоръка за пулмолог за малката щерка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт