Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 637
  • 13 777
  •   9
Отговори
# 3 330
За Шидеров съм писала по-напред в темата,препоръчвам.Два пъти в рамките на година лекуваше сина ми от различни травми.В момента приема в Еврохоспитал.

# 3 331
Здрасти,момичета.Някой има ли информация за др.Светослав Кондов/Преди няколко години се преглеждах при него и сьм много доволна,но сега нямам никакви координати и не знам рабти ли все още?

# 3 332
Здравейте.Моля да ми помогнете за добър УНГ.
Без др.Джамбазов, защото в момента е извън България и можем да си запишем час за април.
Без доц. Дойков, защото бяхме при него и диагнозата не съвпада с тази на личната лекарка.
Просто е корено различна, и затова искам да чуя и още едно мнение, на спициалист.
Благодаря ви.
Аз ти препоръчвам д-р Милинич в Каспела
много сме доволни от нея

a д-р Милинич извършва ли операция на сливиците?бихте ли ми препоръчали дорър специалист в тази област
Не

# 3 333
Здравейте.Моля да ми помогнете за добър УНГ.
Без др.Джамбазов, защото в момента е извън България и можем да си запишем час за април.
Без доц. Дойков, защото бяхме при него и диагнозата не съвпада с тази на личната лекарка.
Просто е корено различна, и затова искам да чуя и още едно мнение, на спициалист.
Благодаря ви.
Аз ти препоръчвам д-р Милинич в Каспела
много сме доволни от нея

a д-р Милинич извършва ли операция на сливиците?бихте ли ми препоръчали дорър специалист в тази област
Аз май вече писах, но пак ще кажа.Аз съм доволна от доктор Петров.Само ще кажа че преди да отидем при него ходихме и при други лекари, включително и в Каспела лежахме 2 пъти.

# 3 334
  • Пловдив
Точно влязох да дам положително мнение за лекар УНГ и виждам, че се търси такъв. С две ръце го препоръчвам - д-р Николай Йорданов, Началник УНГ отделение в І градска болница - кръглата на гарата. Изключително внимателен, страхотен специалист, възхитена съм и от него, и от персонала в отделението, както и от другия лекар, който беше на смяна - д-р Франджи.
Ако се има предвид обстановката - мизерия е общо взето - чисто, но вехто, от Татово време. Сестрите са много мили, всичко обясняват, отнасят се с необходимото внимание. Апаратурата, доколкото имам информация и от странични лица, била на ниво, въпреки базата. За д-р Йорданов мога да кажа, че е много печен и което е много важно, защото вчера оперира детето ми, много тактичен с децата. Ако някой има нужда от повече информация - на лични.

# 3 335
  • Пловдив
Трябва ми ревматолог. Препоръчайте някой, който наистина да си разбира от работата и да е поне маааалко съвестен, че ми писна да се занимавам с безскрупулни докторчета.

# 3 336
  • Карлово/ Пловдив
Трябва ми ревматолог. Препоръчайте някой, който наистина да си разбира от работата и да е поне маааалко съвестен, че ми писна да се занимавам с безскрупулни докторчета.
Здравейте!Вие при кого сте била?
Като имена мога да ви препоръчам Проф.Д-р Стефка Кузманова - Умбал Св.Георги клиника по ревматология и Медицински център 1 Пловдив - В медицински център 1 - В сградата на Мбал Медлайн - на Филип Македонски - професорката приема в два дни по два часа на ден - следобед.
Проф.Панайот Солаков - Умбал Св.Георги - Консултативна поликлиника на МУ-Пловдив - сегашно ДКЦ Св.Георги - не знам какъв му е графика,но предполагам,че е от понеделник до петък - сутрин - обед.
Д-р Юли Спасов - Дкц 5 Тракия,той работи мисля и на други места,може да проверите какъв в графика му и да си запишете час.
Д-р Алиманска ДКЦ 2 Пловдив и клиника по ревматология на Умбал Св.Георги.
Доц.Д-р Мария Панчовска  - Умбал Св.Георги клиника по ревматология,не знам дали все още работи там,но работи и в Вътрешното отделение на Ббал Пловдив - Военна Болница - за график трябва да се свържете с регистратурите на съответните лечебни заведения.
Дано съм успял да ви помогна!Всичко добро!

# 3 337
Доцент Панчовска приема и в МЦ"Хипократ".Работи със ЗК,но се записват часове отдалече.Иначе е внимателна и компетентна.

# 3 338
  • Пловдив
Точно от Солаков и Д-р Иван Горанов от Окръжна не съм доволна, но това е бял списък , така че няма да коментирам. Благодаря за отговорите, още утре ще разуча останалите  Wink

# 3 339
  • Пловдив
Доц. Панчовска , ходила съм при нея в Хипократ , много се чака за час, но е страхотен лекар.

# 3 340
Благодаря на всички за предложените специалисти  Hug ! В момента проучвам всеки от тях и ще се свържа  първо по телефона за да им обясня ситуацията, после ще видим към кога ще се объренем и ще споделя разултата..ДАНО ДА Е С ДОБЪР КРАЙ!!!
Хубав и слънчев следобд на всички!!

# 3 341
Момичета, да ми кажете добър лекар /за преглед на гърло/, който да работи в събота - частен прием Peace

# 3 342
  • Пловдив
В Медикус Алфа имат УНГ и в почивните дни, но е добре първо да се обадиш, че може да не е там. А пък ако отидеш и го няма веднага го викат и идва. Име често казано не помня, и не знам дали е само един, но пък нали си плащаш- много са любезни и старателни.  Simple Smile

# 3 343
Благодаря ти много   bouquet

# 3 344
Препоръчайте ми добър Уролог който работи със ЗК за преглед на мъжа ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт