Бял списък за гр. Пловдив

• 2 849 465
  • 13 764
  •   4
Отговори
# 3 480
Трябва ми за амбулаторна манипулация и затова не ми се иска да водя детето в отделението Peace.

# 3 481
  • Пловдив
Д-р Митковски миналото лято си беше на Пещерско шосе.

# 3 482
Здравейте, изчетох специалистите от първа страница, но все пак да попитам за малко по-нова информация. Препоръчайте ми АГ специалист за консултации и раждане евентуално в Хирургиите или в района около хирургиите.
Благодаря предварително  Hug

# 3 483
Здравейте!Интересувам се от добър уролог в Пловдив.Ходих къде ли не,пих и все още пия лекарства и не мога да се преборя с упоритият цистит.

# 3 484
  • Пловдив
Здравейте!Интересувам се от добър уролог в Пловдив.Ходих къде ли не,пих и все още пия лекарства и не мога да се преборя с упоритият цистит.

При изследване на стерилна урина /с антибиограма задължително/ нищо ли не се изолира.  Thinking Аз така преди 15 години три месеца се борих безуспешно и накрая сама си назначих изследване на стерилна урина и......оказа се, че към всичко което съм пила, изолираните микроорганизми са били резистентни. Набодоха ме с инжекции, от направената антибиограма, и се оправих, ама после три години благославях компетентността на докторите.  ooooh!

Освен това при цистит никакви полови контакти, докато не отшумят симптомите окончателно, защото всяко дразнене провокира нови пристъпи. Tired

За добър уролог съм чувала хубави отзиви за д-р Кабадозов в Каспела, но предимно за проблеми при мъжете, свързани със стерилитет, но предполагам, че щом е уролог се занимава с всякакви случаи.  Peace

# 3 485
  • Sunshine state
И аз бях с цистит дълго време,но при назначеното ми лечение бе назначено такова и на мъжа ми,понеже дори да се излекуваш,той ще ти предава инфекцията като носител отново.За целта му изписаха един антибиотик,който трябваше да приема 1 седмица,паралелно с моето лечение.Пих си лекарствата продължително време,защото само това е гаранция,а не да ги пиеш докато отшумят симптомите.Много е важно.
Моето лечение се състоеше в прием на Уринал 3 пъти дневно и Ципрофлоксацин 1 път дневно за около 2 месеца.Оттогава повече от 3 години не съм имала никакви оплаквания. Peace
Лекар не мога да препоръчам,понеже аз се лекувах при такъв от Хасково.

# 3 486

Лекар не мога да препоръчам,понеже аз се лекувах при такъв от Хасково.
Вълканов ли?
Аз доколкото знам , той работи и в Пловдив, ама дали има собствен частен кабинет или ходи в Каспела, не съм сигурна.

# 3 487
  • Sunshine state
Не,жена е и си работи само в Хасково,доколкото зная. Отидох при нея,понеже това е родния ми град,а баща ми беше акушер-гинеколог и знам кои са читавите му колеги. Майка ми също е акушерка и си работи там,та за това.
Исках да кажа,че лечението на цистита е продължително и не е само за жената,а и партньорът й трябва да се подложи на такова. Това ми го каза за пръв път тази лекарка,докато и преди съм се лекувала безуспешно. Има логика и действително проблемът изчезна.

# 3 488

При изследване на стерилна урина /с антибиограма задължително/ нищо ли не се изолира.  Thinking Аз така преди 15 години три месеца се борих безуспешно и накрая сама си назначих изследване на стерилна урина и......оказа се, че към всичко което съм пила, изолираните микроорганизми са били резистентни. Набодоха ме с инжекции, от направената антибиограма, и се оправих, ама после три години благославях компетентността на докторите.  ooooh!

Освен това при цистит никакви полови контакти, докато не отшумят симптомите окончателно, защото всяко дразнене провокира нови пристъпи. Tired

За добър уролог съм чувала хубави отзиви за д-р Кабадозов в Каспела, но предимно за проблеми при мъжете, свързани със стерилитет, но предполагам, че щом е уролог се занимава с всякакви случаи.  Peace

Да пуснаха ми стерилна урина и нищо не показа.Но въпреки това пих4 вида антибиотик,уринал прахчета,Капсули,чай Тибетско чудо,чай на Ламбрев,чай от червена боровинка,но шпа и бускулизин постоянно,неуринал капсули,цистостоп рапид,а в момента пия везикер и противозачатъчни -тях защото единият уролог смята ,че имам хормонален дисбаланс.Интересното е,че когато съм в цикъл нямам никакви оплаквания,а като ми свърши се започва пак на нова сметка.Не знам дали само при мен е така.
А пък относно секса-знам,че е забранен ,ама и да не беше то просто в това състояние няма как да стане.

# 3 489
  • Пловдив
По принцип стерилната урина е капризно изследване и много зависи от лаборантката как ще си свърши работата и как ще се отчете резултата, и аз се изненадах, че изобщо изолираха нещо. Предполагам са ти обяснили как се дава стерилна урина и би трябвало поне три последователни проби в продължение на три дни да се изследват. Поне при мен беше така. Пробвай и този вариант. Много е неприятно, изживяла съм го и не ми си мисли пак да се повтори. Усещането е влудяващо. Дано скоро се намери благоприятно решение. Ако трябва консултирай е и с гинеколог. Да не би пък да е някакво възпаление, знам ли.

Хормонален дисбаланс не може да предизвика такива оплаквания.  Thinking

# 3 490
По принцип стерилната урина е капризно изследване и много зависи от лаборантката как ще си свърши работата и как ще се отчете резултата, и аз се изненадах, че изобщо изолираха нещо. Предполагам са ти обяснили как се дава стерилна урина и би трябвало поне три последователни проби в продължение на три дни да се изследват. Поне при мен беше така. Пробвай и този вариант. Много е неприятно, изживяла съм го и не ми си мисли пак да се повтори. Усещането е влудяващо. Дано скоро се намери благоприятно решение. Ако трябва консултирай е и с гинеколог. Да не би пък да е някакво възпаление, знам ли.

Хормонален дисбаланс не може да предизвика такива оплаквания.  Thinking

Да знам,че е капризно изследване,но не за първи път давам понеже от дете имам проблем с камъчета в бъбреците и доста пъти се  е налагало да го правя.Относно гинекологичния преглед- там нещата са ок.Значи преди 10-на години минах пак през същата епопея и тогава ме лекува доктор Димитраков от ВМИ и ми беше изписал POLYANION 25mg.Купуваха ми го от чужбина,защото тук го нямаше.Пих го в продължение на година и половина и до преди 4-5 месеца не съм имала никакъв проблем.Лошото е че докторът  е в Канада.
А сега ми препоръчаха  доктор Сопаджиев ако не се лъжа.Преглеждал в окръжна.

# 3 491
  • Sunshine state
Нямам време да чета назад. Моля за гинеколог,работещ със здравната каса,за преглед и цитонамазка. Не съм ходила от раждането,а знам,че трябва.Сега имам повече свободно време. Благодаря предварително.  bouquet

# 3 492
Нямам време да чета назад. Моля за гинеколог,работещ със здравната каса,за преглед и цитонамазка. Не съм ходила от раждането,а знам,че трябва.Сега имам повече свободно време. Благодаря предварително.  bouquet

За такъв преглед ти предлагам да отидеш при д-р Мерджанов. И аз ходих при него за профилактика и останах доволна.

# 3 493
  • Пловдив

За такъв преглед ти предлагам да отидеш при д-р Мерджанов. И аз ходих при него за профилактика и останах доволна.
Peace И аз ходя при Мерджанов!

# 3 494
А жена гинеколог да ми препоръчате, за профилактичен преглед, цитонамазка и т.н, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт