Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 376
  • 13 767
  •   2
Отговори
# 3 510
Шушулче, да не става въпрос за Д-р Христо Зънзов, който работи в МЦ "Фи Хелт" newsm78

предпоследният - http://www.fihealth.bg/67.php

# 3 511
Шушулче, да не става въпрос за Д-р Христо Зънзов, който работи в МЦ "Фи Хелт" newsm78

предпоследният - http://www.fihealth.bg/67.php
Мойри, благодаря. Той ще трябва да е Thinking.
Денемм, благодаря и на теб Hug.

# 3 512
Момичета някоя от вас би ли помогнала с мнение относно д-р Балабанова работеща в Окражна болница Пловдив в детско отделение.

# 3 513
Здравейте,момичета.Четох назад в темата за добър хомеопат,имаше спор и така и не разбрах от кои сте доволни?
Ако имате в предвид и гинеколог,ще бъда благодарна  Hug

# 3 514
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър уролог около центъра  Praynig, имам направление, т.е. да работи със ЗК.

Вчера бях в Каспела, но там работното време на уролога е само 2 /два!/ часа дневно и чакаха 30 човека отпред  #Crazy

# 3 515
Здравейте!Наскоро разбрах че съм бременна (10 седмица) според моята лична лекарка и ми препоръчаха д-р Илия Амалиев-баща! Някой може ли да ми каже мнение за него и дали работи със здравната каса!Благодаря предварително!

# 3 516
Здравейте!Наскоро разбрах че съм бременна (10 седмица) според моята лична лекарка и ми препоръчаха д-р Илия Амалиев-баща! Някой може ли да ми каже мнение за него и дали работи със здравната каса!Благодаря предварително!

И баща и син са много добри. Аз съм ходила при сина и съм страшно доволна, но май не работят със ЗК.

# 3 517
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,бихте ли могли да препоръчате добър кожен лекар отнася се за моя приятелка.Благодаря ви!!!

# 3 518
  • Пловдив
Здравейте,бихте ли могли да препоръчате добър кожен лекар отнася се за моя приятелка.Благодаря ви!!!
С две ръце съм за доктор Гюрова Peace

# 3 519
Моля за спешно мнение за добър НЕВРОХИРУРГ в Пловдив!!!  bouquet

# 3 520
Д.р Мильотев от втора граднска но мисля че той беше невролог незнам дали е хирург иначе за мен е най. Добрия в града .....

# 3 521
А най. Добрия неврохирург но е в София е д.р Христов от Иван Рилски , той върна майка от смъртта.....

# 3 522
А най. Добрия неврохирург но е в София е д.р Христов от Иван Рилски , той върна майка от смъртта.....
благодаря ти,хрис_п......но трябва спешно да отида при неврохирург в пловдив,нямам време!  bouquet

# 3 523
Ами дано друг се включи да пише съжелявам че не съм ти от полза ...

# 3 524
Ами дано друг се включи да пише съжелявам че не съм ти от полза ...
дано,но все пак благодаря,че откликна! Hug

след търсене в и-нет попаднах на трима неврохирурзи и ще бъда благодарна,ако сподели някой ,който има отзиви за някого от тях:
-Борислав Калнев
-Стефан Райков
-Христо Желязков

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 18:17 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт